CROSTOJKOVIC

HRVATSKA JE ZADNJA RUPA NA SVIRALI OD VELEPOSLANIKA

crostojkovic | 26 Februar, 2012 22:35

TKO JE BIO TAKO PAMETAN DA JE IVU GOLDSTEINA POSTAVIO ZA HRVATSKOG VELEPOSLANIKA?!TKO JE BIO TAKO PAMETAN DA JE IVU GOLDSTEINA POSTAVIO ZA HRVATSKOG VELEPOSLANIKA?!

Morbidni profesor je toliko (samo-deklarirani) Židov, koji ne voli Hrvatsku, ali je zato postao po partijskoj liniji SDP-a hrvatski veleposlanik. Ivo Goldstein je glavni navijač za "bandu crvenih koljača", koji su pustili korenje u vlasti. No, njega se šalje - kao hrvatskog diplomatu - koji više će zastupati opaku cionističku tiraniju iz Tel aviva nego hrvatske interese. Goldtein je instalirani čovjek od Stjepana Mesića. Mrzitelj Hrvatske će nas zastupati u svijetu? 

Ivo Goldstein - Židov sa ciljem da rušenja povijesti Hrvata. Hrvatski pisac Zvonimir Despot kaže: Ivo Goldstein oživljava komunističke mitove koji raspiruju mržnju i podjele. Knjiga povjesničara Ive Goldsteina "Židovi u Zagrebu 1918. - 1941.'", pokazuje kako je međuratno doba za zagrebačku židovsku zajednicu bilo zlatno doba - kada su Židovi izgradili moderni Zagreb. 
Time pisac hoće reći da ubiti mi Hrvati nemamo baš neku svoju povijest.
Ja nemam ništa protiv Židovske kulture, ali Goldstein je sumnjiv čovjek. Za slučaj da nam još nije jasno na kakve se sve načine "hrvatska" televizija pretvara u jugoslavensku, najbolje može poslužiti posljednji primjer, koji se dogodio pri izboru članova Programskog vijeća HRT-a. U kojem je glavna faca Goldstein, on je i vječni gost u raznim emisijama. 

U Bjelovaru, 26.02.2012. godine

Vođa pokreta Štit
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
CROATIA

--------------------------------------------------
Who was so clever that IVU GOLDSTEIN IS PLACED FOR CROATIAN AMBASSADOR?

Morbid professor is so (self-declared) a Jew who does not like Croatia, but it has become the party line of the SDP and the Croatian Ambassador. Ivo Goldstein is the main supporter for the "gang of red butcher", who released the roots of government. However, it is sent - a Croatian diplomat - who will represent more vicious Zionist tyranny but from Tel Aviv Croatian interests. Goldtein has installed one of Stjepan Mesic. Croatian hater will represent us in the world?

Ivo Goldstein - a Jew in order to break down the history of the Croats. Croatian writer Zvonimir Despot says Ivo Goldstein revives the communist myth to stir up hatred and division. The book historian Ivo Goldstein, "Jews in Zagreb 1918th to 1941st '," shows how the interwar period the Jewish community was the golden age - when the Jews built the modern Zagreb.
This writer wants to say that the Croats do not have to kill me just my own history.
I have nothing against the Jewish culture, but Goldstein is a suspicious person. For the case that we are not clear on what it all means, "Croatia" in the Yugoslav television turns, can best serve the last example, which occurred at the election of members of the HRT Programme Council and the. Which is the frontman of Goldstein, it is eternal and guest on various shows.

In Bjelovar, 26.02.2012. the

The leader of the Movement Shield
Branko STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
CROATIA

HRVATSKI PREDSJEDNIK JE U KRIMINALNOM MILJEU ?!

crostojkovic | 26 Februar, 2012 16:14

OPTUŽBE NA RAČUN PREDSJEDNIKA DRŽAVE 


U VEĆINI SLUČAJEVA JA SE SLAŽEM SA MATIJOM BABIĆEM KOJI JE BIO 26. VELJAČE 2012., GOST U HRT-ovoj EMISIJI "NEDJELJOM U DVA" KOD ALEKSANDRA STANKOVIĆA

Glavni urednik i vlasnik portala Index.hr javno je izrazio sumnju u predsjednika države Ivu Josipovića, za kojeg kaže: da ima uredne dokumente o korupciji i pranju novca. Da taj kriminalni trokut ili četverokut čine glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, Ninoslav Pavić i Ivica Todorić. Između ostaloga Babić tumači da - glavni akter uvođenja ZAMP-a je bio aktualni predsjednik Josipović, koji je u sprezi sa svim kriminalima. Emisija je bila zanimljivi delictum*, odnosno ustrojeni zločin nad hrvatskim narodom. 

Matija Babić u razgovoru sa voditeljom emisije - komentirao je: da nije slučajno zašto je Ivo Josipović toliko nedodirljiv čovjek, jer lažne ankete govore i idu mu u prilog da je najpopularniji čovjek u Hrvatskoj. Osvrnuo se je i na bivšeg premijera Ivu Sanadera, koji je bio glavi "capo" kriminalne hobotnice, da bi ga poslije Pavić i Bajić utamničili. Cijeli govor vlasnika portala Index.hr, sve se je na to - da mi smo jedan "zločinački sistem" koji je utemeljio Franjo Tuđman. Takav sistem je nastavak ratnih profitera Ive Sanadera i Ive Josipovića, za koje on kaže da su u biti isti "ive".

Babić je prozvao i Crkvu za koju kaže - da je na platnom spisku ove bivše komunističke vlasti. Da Josipović i Vlada RH, Zorana Milanovića izdvajaju gomile milijuna, za religiju dok mnogi ljudi gladuju. Za Antu Todorića je rekao da je bio lopov i u bivšem Jugoslavenkom sistemu, da je kao direktor Agro-kombinata ukrao 6 milijuna njemačkih maraka. Babić je optužio Ivicu Todorića za krađu žita iz Đakovštine, međutim, on kaže da u toj krađi Todorića, pomogao je i predsjednik Ivo Josipović. 

U Bjelovaru, 26. veljača 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
CROATIA

POKRET ŠTIT SVE POPULARNIJI JE U SVIJETU

crostojkovic | 26 Februar, 2012 14:36

U AMERICI STRANICA http://crostojkovic1958.blog.hr DOBILA JE POHVALUVIDI LINK: 
http://www.webstatsdomain.com/domains/crostojkovic1958.blog.hr/
---------------------------------------------------------
Statistics Summary for Crostojkovic1958.blog.hr 

Crostojkovic1958.blog.hr has global alexa traffic rank of 14,928, a low rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the Croatia. It gets 23.1% from Croatia. This site is estimated worth $14,407USD. This site has a good Pagerank(3/10). It has 21,694 backlinks. It's good for seo website. Crostojkovic1958.blog.hr has 20% seo score.

----------------------------------------------------------
S ENGLESKOG PREVEDENO
----------------------------------------------------------
Statistika Sažetak za Crostojkovic1958.blog.hr

Crostojkovic1958.blog.hr ima globalnu Alexa promet čin 14,928, low rank znači da je ova stranica dobiva puno posjetitelja. Ova stranica je relativno popularan među korisnicima u Hrvatskoj. Ona dobiva 23,1 posto iz Hrvatske. Ova stranica se procjenjuje u vrijednosti 14.407 $ USD. Ova stranica ima dobar PageRank (3/10). To je 21,694 veze. To je dobro za seo web stranice. Crostojkovic1958.blog.hr ima 20 posto SEO rezultat.

----------------------------------------------------------

ŠTIT BJELOVAR
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90
BRANKO STOJKOVIĆ

POKRALI SU HRVATSKU I NITKO IH NE PITA ZA POREZE

crostojkovic | 26 Februar, 2012 13:37

MINISTAR FINANCIJA SLAVKO LINIĆ JE POSTAO UTJERIVAČ DUGOVAMINISTAR FINANCIJA SLAVKO LINIĆ JE POSTAO UTJERIVAČ DUGOVA?!

Linić prijeti da će objaviti registar svih poreznih dužnika. On na taj način želi napuniti praznu državnu blagajnu. Ili bolje rečeno ministar hoće nadomjestiti minus u proračunima: općina, gradova i županijama. No, sve bi to on učinio - ali ne smije - objaviti spisak - jer na njemu su HDZ-ovci i SDP-ovci. Tko bi drugi naravno bio dužnik ovoj jadnoj državi? Zato neki i govore da objava liste dužnika u sebi krije veliku opasnost. 

Dok je bio na vlasti HDZ-e otpisivao je tajno dugove svojim ljudima. Te sve njihove kriminalne prevare (od jednih i drugih) kad-tad morat će platiti ovaj siromašni i uništeni narod. Nitko u ovom slučaju nije završio u zatvoru. Kada je SDP-e bio u oporbi na to sve je žutio - iako je dobro znao. No, sad se oni međusobno prepiru tko je više kriminalnih radnji počinio. 

Ovih dana je otišla cijena goriva gore, dok od 1. ožujka nastupa novi PDV-e od 25 posto. Pitam se: je li na takav način se zemlja izvlači iz krize, novim cijenama robe i dizanjem harača.?! U izbornoj kampanji obećavali u da imaju plan 21, koji je rješenje. A sad udaraju drastičnim mjerama po stanovništvu.. Već se govori o novoj cijeni goriva - da litra će stajati 12 kuna. 

Tko to sve može preživjeti: nezaposleni i socijalno obespravljeni ljudi? Linić šamara mrtvog magarca tješeći narod da to radi energično... On govori činjenicu - da mu šefica Porezne uprave NADA ČAVLOVIĆ SMILJANEC ima ozbiljnih problema u upravljanju vlastitim financijama.Ona je sve najprije demantirala, pa poslije priznala voje grijehe..

Na žalost, RH će sa Linićem potonuti financijski još dublje. Drugačije ni ne može. Čovjek nema pojma o tome kako se regulira novac u državi i čemu to služi. Ne zna ni što je pokretač rasta BDP-a. A ne zna ni kako vrati vanjski dug države.

U Bjelovaru, 26.02.2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
brankostojkovi152@yahoo.com
095/814-82-90
Croatia
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb