CROSTOJKOVIC

BIVŠI KOMUNISTI I POPOVI GOTOVO JEDNA TE ISTA VJERA

crostojkovic | 07 Februar, 2012 12:53

U HRVATSKOJ POLA ULICA JEDNIMA, POLA DRUGIMAVIŠE JE CJENJEN MRTAV TITO ILI KAKAV SVETAC OD ŽIVOG HRVATSKOG PUKA I RODA

To je čisti dokaz da mi nismo slobodno društvo, jer u Hrvatskoj - još uvijek postoje nazivi trgova i ulica po komunističkom diktoru Titu. 

Dana, 25. siječnja 2006. u Strasbourgu parlamentarna skupštine u Vijeća Europe snažno osuđuje zločine komunizma. Zastupnici su osudili zločine... „Vijeće parlamentarne skupštine Europe danas je osudilo masovna kršenja ljudskih prava od strane totalitarnih komunističkih režima te izrazilo sućut, razumijevanje i priznanje žrtvama tih zločina.“

I Rimo-katolička Crkva osudila je komunizam, između ostalog - kao su i oni sami rekli: da rušili su SFR-Jugoslviju. Bivši komunisti i Crkva sad zajedno žive u simbiozi*, kao glavni parziti društva. 

Komunizam je iluzija, teorija i nikada i nigdje u svijetu nije saživio u praksi. Govorim o komunizmu koji bi djelovao na svojoj osnovnoj ideji da: SVATKO DAJE I RADI U SKLADU SA SVOJIM MOGUĆNOSTIMA, A DA SVATKO UZIMA (ILI DOBIJA) KOLIKO MU TREBA. DA JE SVE SVAČIJE I NIČIJE.. .
Čista je to utopija.

Komunizam kakav smo mi poznavali i kakav poznajemo sada u nekim drugim državama nije niti na tragu ovakvog idealnog društva.
Što se tiče poziva na udruživanje u EU, opet u neku novu zajednicu kao što je bila bivša Jugovina - ja sam apsolutno protiv. Da je to valjalo ne bi se ni raspalo i jako dobro se zna zbog čega je došlo do raspada. Na ruševinama fingiranog* komunističkog ateizm*, jača sad vjera crkvenog klera.

Ništa nije čudno što i danas gledamo na državnoj televiziji HRT-u (reprize) filmove o partizanima i komunistima. Dok s druge strane svakodnevno nam forsiraju uživo bogoslužja i mise. Sva ta doktrina ima za cilj da se široke mase ljudi drži u koncentričnoj ne prosvjetljenosti. Međutim, da se tu ne govori o bijedi i nezaposlenosti... Ili bolje rečeno o bezakonju i diktaturi vlasti – koja nema nikakve odgovornosti za čovjeka.

U Bjelovaru, 07.02.2012. godine

Hrvatski pokret ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://crostojkovic1958.blogspot.com

095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb