CROSTOJKOVIC

IZMIŠLJAJU LAŽNE PROBLEME DA MOGU LAKŠE DJELOVATI

crostojkovic | 10 Februar, 2012 23:15

ELITA HOĆE INTERNETSKU SLOBODU STAVITI POD KONTROLURat dvaju suprotstavljenih tabora


Bivši predsjednik Mesić se osvečuje Josipoviću zbog prozivnja da mu nije potreban doživotni ured.

Jesuli hrvatske tajne službe zaspale zimski san ili su u međusobnom ratu?

Ured predsjednika Republike Hrvtske potvrdio je danas za javnost da su kasno u četvtak (09.02.2012.) navečer napadnute internetske stranice Ureda zbog čega su bile nedostupne oko dva sata.

Napadu su, prema vlastitoj dojavi medijima, izveli pripadnici hakerske skupine Anonymous, koji ponovni napad na internetske stranice Ureda predsjednika najavljuju za subotu. 

Tobože plasirana je lažna vijest da: Hakeri su naveli da razlog rušenja internetskog portla od predsjednika Josipovića, je njegova izjava u kojoj je stao u zaštitu kontroverznog međunarodnog sporzuma ACTA. 

Predsjednik smatra da je važno stati na kraj internetskim hakerima i piratima... Te da će od Ureda srušene stranice biti vračene – kako bi bile dostupne građnima. 

O tome nitko ne govori kako vlast guli sirotinju do kosti, dok bogataše ne diraju, jer njih se štedi. No, bitno je - što su napadnute stranice od predsjednika, ali nije bitno što je narod bez posla i novaca, i što pati u neimštini... Političari vode svoj privatni rat preko leđa Hrvtskog naroda.

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine

Hrvatski pokret ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C r o a t i a

BANDA JE UNIŠTILA HRVATSKOG RADNIKA I SELJAKA

crostojkovic | 10 Februar, 2012 00:10

TODORIĆEV „AGROKOR“ UNIŠTAVA HRVATSKOG SELJAKAHrvatska: prosvjed seljaka

Očito je, da nekome treba „Hrvatska država“ bez radnika i seljaka. Danas (09.02.2012.) u 12,00 sati započeo je u Hrvatskoj seljački prosvjed. Tko zna koja je to već po redu seljačka buna? I to od uspostave nove države. Udruga „ŠTIT“ podržava prosvjede i seljačka nastojanja oko ostvarivanja njihovih prava. Pitam vas: Zašto, Ivica Todorić ne ide zajedno na prosvjede sa seljacima, jer on i njegov „Agrokor“ ne proizvodi hranu, nego je obilno uvozi. Sve prehrambene namirnice dolaze iz drugih zemalja preko njegovih tvrtki. 

Zbog toga uništena su naša sela i seljaci. Njima ništa drugo ne preostaje nego da se bune, i postavljaju barikade od; traktora i druge poljoprivredne mehanizacije... Ratari i stočari više nisu potrebni „hrvatskom gospodarstvu“, jer šverceri na uvozu zarađuju enormno visoke svote novaca. Kako nije sram ove političare, tj. „kukuriku koliciju“ da naklapaju o politici i gospodarstvu, dok situacija je u zemlji sve gora. 

Društvo koje zabranjuje znanje je ništ koristi. To je destruktivan čin glede života ljudske zajednice i opasnosti uzroka bijede čovjeka. Oskrnjena je lijepota i umijeće sa svirepim* nasiljem birokratskog sistema. Međutim, predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović (SDP) koji je izabran u vlast je pravi mlakonja. To nekome paše. On je okružen sa svojim istomišljenicima, jer između ostaloga vlast je slast. Ako ovoj državi nisu potrebni radnici i seljaci,.., i ako nije potrebno da se plati ljudski rad - koji je onda smisao takve države? Koga takvo uređenje uopće predstavlja i štiti?

Lako ti je onda biti „um“ ako imaš šanse da „namlatiš“ novaca, kao što je to učinio Ivica Todorić. Njemu je omogućeno da mu idu svi zakoni na ruku. Pogledajte predizborne izjave SDP-ovca Zlatka Komadine: „Glas za „kukuriku koliciju“ je glas protiv daljnje devastacije* hrvatske socijalne, gospodarske, demokratske i moralne slike. Mi se danas borimo za Hrvatsku, koja je po Ustavu RH, socijalna država. Trebaju nam dva mandata da zemlju izvučemo iz krize... Koje su to demagoške laži (onih) istih - koji su nas na to i doveli. 

U Bjelovaru, 09.02.2012. godine

Hrvatski pokret „ŠTIT“
BRANKO STOJKOVIĆ

http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C r o a t i a
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb