CROSTOJKOVIC

NAŠA ZEMLJA IZDVAJA PREVIŠE NOVACA ZA RAZNA ČLANSTVA

crostojkovic | 25 Februar, 2012 23:19

KOLIKO NAS KOŠTA MESIĆEV POTPISANI SPORAZUM IZ KYOTA?ZANIMA ME - KOLIKO HRVATSKA GODIŠNJE IZDVAJA IZ DRŽAVNOG PRORAČUNA ZA PROJEKT UJEDINJENIH NARODA - ZA ČLANSTVO?

Hrvatski sabor na čelu sa Lukom Bebićem je 27. travnja 2007., ratificirao protokol iz Kyota. Hrvatska je postala 170. država koja je prihvatila ovaj dokument.

Protokol iz Kyota uz Okvirnu konvenciju Ujedinjenih naroda o promjeni klime dodatak je međunarodnom sporazumu o klimatskim promjenama, potpisan s ciljem smanjivanja emisije ugljičnog dioksida i drugih stakleničkih plinova. . Protokol je stupio na snagu 16. veljače 2005. godine. 

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić potpisao je sporazum Protokola iz Kyota, na taj način Hrvatska je postala članica

Sjedinjene Američke Države i neke manje države odbile su ratificirati protokol iz Kyota. Greenpeace (ekološka organizacija - najveća na svijetu) smatra da je protokol postavio preskromne ciljeve kojima se neće postići veći pomaci.. 

Greenpeace se bori za "dobrobit Zemlje" još od 1971. godine kada je mali brod volontera uplovio u Amchitku, područje sjeverno od Aljaske, gdje je vlada SAD-a obavljala nuklearne pokuse. Sve se je više pojavilo raznih bolesti zbog zagađivanja Planete zemlja. Milijuni ljudi su postali bolesni. 

U Bjelovaru, 26. veljača 2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
095/814-82-90
brankostojkovi152@yahoo.com
http://rostojkovic1958.blog.hr
CROATIA

TKO TO LAŽE - TKO TO KAŽE - DA HRVATSKA NIJE PROPALA?!

crostojkovic | 25 Februar, 2012 02:36

OPET NEKI STARO-NOVI LAŽOVI I BITANGEDO KADA ĆEMO SLUŠATI SAMO OBEĆANJA I PODIZANJA POREZA

Pitam ministra Željka Jovanovića hoće li SDP-e biti proglašena "zločinačka organizacija" kao HDZ-e ukoliko ubrzo ništa ne riješi. Ako nemate rješenje; odlazite! Hrvatski narod je dosta opljačkan i ponižen. Ne branim ja ni najmanje HDZ-e koji više nije na vlasti, ali vi ste obećali da čete izvući zemlju iz krize. Ukoliko ništa ne učinite narod će i vas skinuti s vlasti. I ova Vlada RH, nervira narod i važe ga koliko s njime može manipulirati... Nijedan mladi čovjek u Hrvatskoj nema pristojan život, i ova vlast mu ne nudi ništa - kao i garanciju za bolju budućnost.

Zašto više ne vrijedi ono vaše toliko najavljivano pravilo: "Korupcija je močvara koju treba isušiti." HDZ-e je sramotio Hrvatski sabor i hrvatsku, jeste li vi što bolji ili se još gore ponašate? Nemojte se sad i vi ponašati kao da je sve u redu, Kad ste došli na vlast - sad kupujete vrijeme i šutite... Mislim da je vaš plan 21 bila samo lažna maska i prijevara. No, i vi iscrpljujete uvaj uništeni narod. Je li i vaša veleizdajnička politika sumrak ekipe SDP-a. 

U Bjelovaru, 24.02.2012. godine

BRANKO STOJKOVIĆ
http://rostojkovic1958.blog.hr

095/814-82-90
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb