CROSTOJKOVIC

NITKO NAS VIŠE NE MOŽE IŠČUPATI IZ GLIBA

crostojkovic | 23 Februar, 2012 12:13

Vlast se ne brine za opstanak mljekarstva u HrvatskojVLAST SE NE BRINE

TIHOMIR JAKOVINA FANTAZIRA DA JE POSTIGNUT NAPREDAK U POLJOPRIVREDI. ON BRANI SVOJU FOTELJU I GOVORI: DA PROSVJEDI SU BEZ PREDMETNI I POLITIČKI MOTIVIRANI. IZMEĐU OSTALOG KAŽE DA SELJACI UCJENJUJU. DOK DRŽAVA NIJE ISPLATILA SELJACIMA POTICAJE JOŠ ZA PROŠLU GODINU..


LAŽE JE: Da u Gudovcu kraj Bjelovara otvoren je 8. međunatrodni pčelarski sajam 4. veljače 2012. godine. Neki ljudi iz politike i novinari ne žele uopće shvatiti - da sajam se ne nalazi na prostoru u Gudovcu, nego već u Novim Plavnicama. Kome je cilj da se pričaju laži? 

Kako država redovito isplaćuje Ivici Todoriću i njegovom "Agrokoru" poticaj od 153 milijuna kuna. Zašto je moralo doći do toga - da država zanemari proizvođače: I da dođe do Kriza s mlijekom i otkupom mlijeka. Ta poljoprivredna grana je važna za Hrvatsku. Vlast se ne brine za opstanak mljekarstva u našoj državi. 

Ministar poljoprivrede kaže: Naslijedili smo obveze od 1.134.000.000,00 kuna od bivše HDZ-ove vlasti, ili bolje rečeno od Petra Čobankovića. Nitko za ništa ne odgovara - što ništa ne funkcionira. Financijska slika Ministarstva poljoprivrede jako zabrinjava, očito je sve pokradeno... Novac je negdje završio u nečijim džepovima. 

Bivši ministar Petar Čobanković daje savjet; "Treba sjediti za stolom dok se ne nađe rješenje". Pitam vas: Što nije on našao rješenja - nego je lijepo uživao na mjestu ministra i na kraju predao ministarstvo poljoprivrede u raspadu. Nitko više ne može spasiti i nadoknaditi dugove i isplatiti potraživanja...


Bjelovar, 23.02.2012. godine

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crotojkovi1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C r o a t i a
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb