CROSTOJKOVIC

Mi kao nevladina organizacija posvetili smo se, ponajprije pravima radnika

crostojkovic | 27 Oktobar, 2016 10:15

HVALA SVIMA ONIMA KOJI POTPOMAŽU NA BILO KOJI NAČIN NAŠU UDRUGU ŠTIT Udruga za ljudskih prava ŠTIT, objavila je: Izvještaj o stanju ljudskih prava u ovoj godini, te ocjenjujući 2016-tu kao "razdoblje bremenitih" događanja. Prvo; jako je po-ljulj-ano pravo na rad i egzistencijalni život, kao i pravo na dom, obitelj i školovanje...itd. 

Drugo, u izvješću je za-pisano da ljudska prava povijesno su važna, i da je devastirana politika u Saboru i Vladi RH., bitno utjecali na kvalitetu života građana i građanki u Hrvatskoj. 

Mi kao nevladina organizacija posvetili smo se, ponajprije pravima radnika, i sustavu zaštite temeljnih ljudskih prava, koja još uvijek nisu funkcionalna na razini europskih normi i standarda... 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 27.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3387.

Ako je odbačena kaznena prijava protiv mene, onda je to pravi argument i dokaz da - Općinsko državno odvjetništvo treba goniti lažnu prijaviteljicu.

crostojkovic | 27 Oktobar, 2016 01:39

TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (8. DIO-KNJIGA) 

POSEBNO IZVJEŠĆEŽarko Čanađija, Goran Jalušić, Goran Tanjić

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, za-primilo je moju kaznenu prijavu koja je sastavljena u Policijskoj upravi u Bjelovaru, 03. 08. 2016., protiv Ivane Zdravke Josipe Radoš (Tite Gubića), zbog kaznenoga djela iz članka 305. st. 1., KZ-a, 27. rujna 2016. godine. 

Moju kaznenu prijavu odbacila je zamjenica općinske državno odvjetnice u Bjelovaru, gospođa Danica Petrović, U kaznenoj prijavi ja navodim da sam bio pozvan u policiju 28. srpnja 2016., na obavijesni razgovor po kaznenoj prijavi koju je protiv mene podnijela Ivana Zdravka Josipa Radoš, 19. srpnja 2016., da samo na mjesnom groblju Markovom Polju u Zagrebu, snimao sprovod 07. srpnja 2016., te da tom prilikom sam prijetio "gospođi" Radoš. 

Policija u Bjelovaru, nije imala nikakve veze sa slučajem koji se navodno dogodio u Zagrebu. Ali pošto u policiji u Bjelovaru, radi najkorumpiranija osoba i policajac Žarko Čanađija, načelnik policije - Bjelovar, vidio je ovdje priliku da me "lažno kazneno i sudski goni". Sve je opalo u vodu kada je Ivani Zdravki Josipi Radoš, oduzeto to ima i prezime - jer navodno bili su krivotvoreni dokumenti - kod promjene imena iz Tite Gubića u žensku osobu. 

Zamislite policija je zaprimila kaznenu prijavu od lažne osobe I. Z. J. Radoš, da bi se poslije "klupko odmotalo", i onda biva sve skriveno i zataškano... Kao što sam već pisao da u predmetu koji se nalazi na ODO-u Bjelovaru, nema kaznene prijave u spisu od Ivane Zdravke Josipe Radoš, pa se pitam po čijem je nalogu postupala policija u Bjelovaru. 

Ta odbačena kaznena prijava protiv mene koju je podnijela Ivana Zdravka Josipa Radoš (Tito Gubić), u spisu te kaznene prijave nema. Pitam vas: nije li ovo kriminal u institucijama države? Ako je odbačena kaznena prijava protiv mene, onda je to pravi argument i dokaz da - Općinsko državno odvjetništvo treba goniti lažnu prijaviteljicu. 

Gospođa Danica Petrović, u donesenom Rješenju Broj: K-DO-696/2016.-2 samo citira što sam ja rekao i što piše u "ne-postojećoj kaznenoj prijavi" protiv mene. Ili su kaznenu prijavu sakrili - jer iz nje vidi se kakve je sve policija u Bjelovaru, napravila gluposti i zloupotrebe... 

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 26.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3386.

Ja kažem i ne šutim; da žalosno je - što se čovjek borio za Hrvatsku, a onda ga ubije netko tko nosi hrvatsku uniformu

crostojkovic | 26 Oktobar, 2016 09:31

KAKO NIKOGA NEMA - EVO IMA NAS DA O TOME GOVORIMO HRVOJE HORVAT: Postali smo gluhi, nijemi, slijepi, tupi, zaboravni...
Kad se bude vaša koža našla na panju onda ćete vrištati. 

Siniša Brunsko: Upravu si Hrvoje, gdje su Udruge za ljudska prava, zašto ne reagiraju? Gdje su prava branitelja? Da je pokojni Pajičić njihov sin je li bi tako šutili? Nismo svi isti ova tragedija to dokazuje. Žalosno! Bože čuvaj Hrvatsku i prave branitelje!


KADA NA FACEBOOKU JEDNA OSOBA (HRVOJE HORVAT) POSTAVLJA PITANJE: GDJE SU UDRUGE ZA LJUDSKA PRAVA,.., EVO JA ODGOVARAM TOJ OSOBI - DA JEDINO UDRUGA ŠTIT POSTOJI, I ONA JEDINO NEŠTO VRIJEDI U OVOJ UNIŠTENOJ HRVATSKOJ. 

Nitko ne vodi brigu o Darku Pajičiću, kojega je u Vukovaru, policajac teško ozlijedio - kada je htio skinuti ploču sa zida na ćiriličnom napisu. 

Vukovarski maloljetni branitelj i dragovoljac Domovinskog rata Darko Pajičić preminuo je 20. 11. 2015. godine. 

Ja kažem i ne šutim; da žalosno je - što se čovjek borio za Hrvatsku, a onda ga ubije netko tko nosi hrvatsku uniformu - nema goreg zla,..., da policajac Saša Sabadoš, udario je domoljuba Pajčića. 

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 25.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3384.

Za mene to nije ni malo normalno - da jedan doktor psihijatar živi u stanu sa psom

crostojkovic | 26 Oktobar, 2016 09:30

TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (7. DIO-KNJIGA) TETA ŽIVI U NJEGOVOM STANU I SPAVA U ISTOME KREVETU

Takav prijatelj mi nije uopće potreban - kao što je Dr. Borna Belša, koji loče alkohol, te spava do poslijepodne, i spava sa njim i njegova pacijentica u istom krevetu, i psa im u tom stanu pravi društvo... No, auto koji je Belša, kupio u njemu on nosi prezervative i tablete za spavanje... 

Više ni malo ne sumnjam u to; da je kao Psihijatar pomagao Titi Gubiću u raznim muljažama... Televizija NOVA-TV je u emisiji "Provjereno" dobro postavila priču, koja je "postala uvrnutija", jer u stanu je snimila Jadranku Kontent, koju je Belša, njima predstavio kao svoju tetu. 

Napad na Bornu Belšu (47), bivšeg psihijatra bjelovarske Opće bolnice, koji se je dogodio 03. ožujka 2016., oko 16 sati ispred njegove zgrade. U toj izmišljenoj priči Dr. Belša, je optužuje svoju (bivšu) šeficu Elviru Koić. 

Po mome mišljenju Dr. Borna Belša, je bio pijan, i pao je na stepenicama, jer živi na petom katu, a očito je taj dan (isto) bio pijan. Između ostaloga - ja mislim, da Belša je lažno optužio Dr. Elviru Kojić. I lažno je izvijestio policiju, i USKOK,.., i stekao liječničku potvrdu. 

I sam je Dr. Borna Belša potvrdio da : Tito Gubić je podizao najjače antipsihotike na tržištu, izrazito opasne lijekove. Poslije snimljene od strane NOVA-TV u njegovom stanu gospođe Jadranke Kontent, Belša ju je poslao svojoj kući... Navodno postoji priča da Dr. Belša je toj gospođi isposlovo pred europskim sudom za ljudska prava 50. 000 eura, radi krivoga liječenja.. 

Ne treba zaboraviti da je Dr. Borna Belša, upravo upisao za svog svjedoka gospođu Kontent, u slučaju "navodnog" primanja mita od strane dr. Kojić. U nekoliko navrata bio sam u stanu kod Belše, jer on je izrazio želju da hoće biti član udruge "ŠTIT" iz Bjelovara. On me je tamo pozvao. Vidio sam gospođu Kontent, da je na krevetu, i poslije sam pitao Belšu - što ona tu radi? 

Belša mi je rekao da ona tu spava i kuha i pegla, i čisti po stanu,..., i nekada prošeća "kujicu" Keti... Da mu ona pomaže i kada masira neke svoje pacijente koji kod njega dolaze... 

Jadranka Kontent je osoba koja se spominje i u anonimnom pismu. Psihijatar ju novinarima "Provjereno" predstavlja kao svoju tetu, a zatim u razgovoru je otkrio da je bila njegova pacijentica. Kada novinari NOVA-TV pokušavaju doznati od gospođe Jadranke Kontent što ona radi u ovoj priči? Ona biva zbunjena... 

Kad Dr. Borna Belša, tvrdi da je razlog za otkaz djelomično i liječenje Tita Gubića, i njegovo ukazivanje na kriminal i korupciju, te na prisutne velike količine alkoholnih pića na odjelu Psihijatrije, i krađu lijekova i druge opreme... Moram ovdje kazati da Dr. Borna Belša, je za jeftine novce kupio osobni auto od svoga pacijenta Josipa Z., iz Kloštra Podravskoga. Nije li to sukob interesa? 

Sada se vidi zašto je Jadranka Kontent, prozivala i optuživala dr. Kojić. Da ovdje ne ispadne da ja branim Dr. Elviru Kojić, u ovoj priči ja želim ostati potpuno neutralan i nepristrani.. Želim u ovoj priči samo istaknuti istinu i argumente... 

Nikakav Bog takav grijeh ne može oprati,.., da psi žive u ljudskim nastambama; stanovima i kućama... Sad se vidi iz kakvih sve se laži sakrivaju aktualni svećenici i religijske institucije... Ja bih ovome "lažnome" psihijatru u svakom slučaju oduzeo diplomu liječnika, tj. doktora... On ima reklame o tabletama na svom profilu "Facebooka", i pse koji se ljube s ljudima, odnosno djecom... 

Dr. Borna Belša napio se je za svoj rođendan 22. listopada 2016., a pas mu je vršio nuždu po stanu i zapišavao tepih... Zamislite, na istome katu gdje živi Belša, susjedni stanari su podigli drvenu ogradu visoku preko jedan metar - da pas ne dolazi pred njihova vrata... 

Za mene to nije ni malo normalno - da jedan doktor psihijatar živi u stanu sa psom, nosi ga naručju kao malo dijete, i spava u krevetu... Belša ima stan u Zagrebu, a pregovara dr. Kojić, da ima nekoliko kuća i stanova, i da se često kupati u toplice... I Belša ide vikendom u Darovarske toplice. 

Sve tablete što izlaze iz farmaceutske kuće, a liječnici ih propisuju i dijele - nisu pod ničijom kontrolom... Kako toga doktora nije sram kad ga mediji pitaju; Jeste li vi bili u ljubavnoj vezi sa Titom Gubićem?! 

Dana, 04.10.2016., u utorak, oko 15, 40 sati Borna i Jadranka, prodali su zlatne predmete "u uredu za otkup zlata", u Franjevačkoj ulici, gdje su dobili 1400,00 kuna. Išli su odmah kupiti hranu za pse. (Keti) Ono što me jako (prije) začudilo da gospođa pacijentica Kontent, znala se javljati na mobitel od dr. Belše.

Bio sam nazočan kada je Dr. Borna Belša, suflirao (govorio) sa strane Jadranka Kontent, kada je ona telefonski razgovarala sa medijima. Postoji i tajna snimka od jedan i pol sat kakve sve doktor Belša, daje direktive... Snimka bi mogla biti dobar dokaz u sudskom sporu u kojemu ga tuži dr. Kojić. 

NAPOMENA: Nastavak priče slijedi...
--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 25.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3383.

Svemir je beskonačni prostor.

crostojkovic | 26 Oktobar, 2016 09:29

NEMA POČETKA NI KRAJA - SVE JE BESKONAČNO Iz mog filozofskog pogleda: 

Ovaj svemir i onako kako ga mi (ograničeno) zovemo Svijet, nema početka ni kraja. Neodgovorno je - kad religija tvrdi da neki Bog je sve to stvorio. Sve je beskonačna energija*, i ona je bez svog početka i kraja... Ta energija ne biva ni manja ni veća. Ona mijenja svoj oblik u: kruto, plinovito ili tekuće stanje... Energija je vječna, i ona se ne troši. Svemir je beskonačni prostor. Plima, oseka,..., ljeto, zima, proljeće i jesen, samo su nijanse, itd. 

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 25.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3382.

HOĆE LI TKO KAZNITI ZLOČINCA MANOLIĆA?!

crostojkovic | 26 Oktobar, 2016 09:28

HOĆE LI RATNI ZLOČINAC JOSIP MANOLIĆ ODGOVARATI ZA MNOGE ZLOČINE?!Josip Manolića - Joža, je 1945., bio načelnik okružne OZN-e Bjelovar, tereti se ga za zločine - nad brojnim zarobljenim Hrvatima, koje su njegovi partizani poubijali u šumi Lug. 

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 23.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3381.

Očito je, da ovdje se radi o uroti i izdaji Hrvatske.

crostojkovic | 24 Oktobar, 2016 12:02

POSLIJE MILORADA OPET MILORAD 1991-2016. GODINE Zanimljiva je figura u Hrvatskoj, Milorad Pupovac, taj deklarirani Srbin, koji je vječni čovjek u hrvatskom saboru.. Nikako ne mogu to pojmiti da Milorad, ima u svom saborskom kabinetu na zidu sliku od četnika dr. Jovana Raškovića, koji je od Tuđmana imao zadatak 1991., da pobuni srbe u Hrvatskoj. 

Očito je, da ovdje se radi o uroti i izdaji Hrvatske. Da gotovo svako veće gledamo na televiziji dr. Milorada Pupovca, koji nam priča - što je od strateške važnosti za Republiku Hrvatsku. Stvarno dok Hrvatska, na-za-d-u-je vječni Milorad "soli nam pamet" sa svojim ljigavim političkim štosovima... 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 23.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3379.

Taj čovjek me je iznenadio sa svojim glupostima...

crostojkovic | 24 Oktobar, 2016 12:01

MLADA UČITELJICA NIJE SE HTJELA KLANJATI "BOG-u" OD BIVŠEG PROTESTANSKOGA PASTORA, PA JE DOBILA OTKAZ! 

Marijan Zelenika, prvi s lijeva - ovaj koji šarmira ovu lijepu damu, nešto joj govori... 

Dobio sam e-mail (pismo iz Gospića) u kojem mi pišu "o slučaju u školi", bivši i sadašnji djelatnici u OŠ Lovinac, od kako je došao za ravnatelja Marijan Zelenika, te je uspio dati otkaz nekim djelatnicima, mada nisu bili ništa krivi.

A sad je učiteljica i radni sud dobila. U pismu stoji: Ali on nam dalje uništava život i očito je povezan sa prosvjetnom inspekcijom u Rijeci, pa je zaštićen... Pošto ste stavari super objasnili kakvo je Zelenika, zlo na Vašim stranicama i to nas je upoznalo kakav je on, stvarno je zlo i treba mu se stati na kraj... 

U telefonskom razgovoru jedna gospođa - mi maže; kako Zelenika, manipulira sa djecom, i iskorištava ih za svoje ciljeve... Da u školskoj blagovaonici, tj. kuhinji zajedno s djecom moli se Bogu, i na takav način vrbuje djecu i indoktrinira... 

Pisao sam već o tome kako evanđeoski svećenik smjera "pentekostalne crkve" je zaluđiva Bjelovar i okolicu, a pošto su mu se "ovce ošugavile" kao pastiru stada, nestao je bez traga i glasa iz našeg grada... 

Zelenika je volio citirati Isusa, i govoriti kako je kraljevstvo na nebu od onih siromašnih. Kada sam ja na to Zeleniki, kazao i na-smijao se, da u tome kraljevstvu i među takvima je dosadno,..., on mi je opet - nato rekao; kako ćemo tamo po cijeli dan svirati i pjevati i slaviti Boga... Taj čovjek me je iznenadio sa svojim glupostima... 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 23.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3380.

ŠTO SU VAM OVI ILI ONI POPOVI NAPUHALI GLAVU...

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:13

GLUPO MI JE KADA SE LJUDI SVAĐAJU OKO SEKTAŠKIH NAČELA.
ISKOČITE IZ ZAČARANOG KRUGA

PITAM VAS: KOJA VJERA? RELIGIOZNA ILI INDIVIDUALNA? AJDE NEMOJTE SE SVAĐATI OKO TOGA - ŠTO SU VAM OVI ILI ONI POPOVI NAPUHALI GLAVU... 

SVI ONI KOJI SU DEBELO INFICIRANI SA "LAŽNOM VJEROM" NEKA SE SLOBODNO OBRATE MENI: DA IM POMOGNEM DA IZAĐU IZ TOGA ZAČARANOG LUDILA I LABIRINTA. 

PROKLETI I ZAČARANI KRUG RELIGIJE - SIJE SJEME VELIKOGA ZLA. 

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 21.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3378.

Gubiću se sudi radi krađe raskošnih haljina, kompleta i vjenčanica.

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:12

DANAS NA SUĐENJU U ZAGREBU, TITO GUBIĆ JE REKAO: "SMEĆA JEDNA NOVINARSKA, VAN IZ SUDNICE!"

TITO GUBIĆ U UKRADENOJ VJENČANOJ HALJINI IZ BUTIKA

Fatalni Tito obrušio se je na novinare: "Nisam kurva da me se slika!" 

Napetost i nervoza parali su zrak u sudnic Općinskog kaznenog suda uZagrebu, kada je Tito Gubić (51), poznatiji u posljednje vrijeme kao Ivana Zdravka Josipa Radoš, ugledao novinare i fotoreportere te krenuo negodovati.

Titin odvjetnik po službenoj dužnosti Maro Konjuh zatražio je isključenje javnosti sa suđenja; pa su novinari napustili sudnicu. A kako je sudac Nenad Lukić, međutim, odbio njegov zahtjev za izuzećem, uzrujani Gubić zatražio je izuzeće suca jer ga ne smatra objektivnim, pa je rasprava prekinuta.

Gubiću se sudi radi krađe raskošnih haljina, kompleta i vjenčanica.


Najbolji komentar (Jutarnji list) na facebooku koji je napisao Aldo Giljanović, je: Šjor sudac, pazi da te ovaj ne zajebe za neki ugovor,..., pa ćeš i ti prepisat neku svoju nekretninu na njega,..., a on(a) će ti plesat u krilu... Zato i traži izuzeće novinara... Ne zatvorit ga, nego ga,...., eliminirati, izbrisat... 

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 21.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3376. 

Vlast nam je izabrana sa ljudima, koji su dobili par stotina glasova

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:12

UNIŠTILI SU HRVATSKU I NAVUKLI JOJ LUĐAČKU KOŠULJU "VJERODOSTOJNO" ... GORDAN JANDROKOVIĆ (HDZ) POSTAO JE POD-PREDSJEDNIK SABORA RH., A NA IZBORIMA JE DOBIO SAMO PREFERENCIJALNIH 695 GLASOVA - MA, GDJE TAKO NEŠTO IMA U NORMALNOM SVIJETU?

Sramotno, gospodo! Sramotno! 

I Z D A J A - Plenković je gori prevarant od Sanadera. Skupo su to plaćeni državni glumci. Svaka nova Vlada RH., gora je od prethodne. 

U Sabor je ušao sa 204. glasa na izborima za II. izbornu jedinicu Miro Totgergeli, mr. sc. (HDZ), iz Bjelovarsko - bilogorske županije. 

Vlast nam je izabrana sa ljudima, koji su dobili par stotina glasova, koje je to ruglo za ovaj Hrvatski narod. I to je "Vjerodostojno"? Očito hrvatska se je pozdravila sa zdravim umom... 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 21.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3377. 

Cehovska udruga pod nazivom „Hrvatska odvjetnička komora“

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:11

OBJAVLJUJEM PISMO U CIJELOSTI OD JURIS PROTECTAPrima: brankostojkovic152@yahoo.com
Šalje: kontakt@juris-protecta.org


Zakonsko reguliranje odvjetničkih tarifa je europski standard, čija primjena bi onemogućila organiziranu pljačku građana i višestruko skraćivanje sudskih postupaka u RH.

Pozdravljamo zabranu uključivanja odvjetnika kod prisilne naplate pretplate HRT-a. To je nažalost samo kap u moru i bacanje pijeska u oči hrvatskim pravnim i fizičkim osobama. Umjesto da Sabor donese zakon kojim bi regulirao odvjetničke tarife kao što je to slučaj u većini europskih zemalja, MOST na populistički način traži ograničavanje pljačke samo na području HRT pretplate. Postavlja se s pravom pitanje zašto se zabrana ne odnosi na sva državna i komunalna poduzeća koji pružaju masovne usluge pravnim i fizičkim osobama. Očito su ostale komunalne službe pod kontrolom Milana Bandića i ostalih netaknute. To je možda i zbog toga što Milan Bandić sudjeluje u koaliciji s MOST-om. Treba se samo prisjetiti koji je hrvatski odvjetnik osigurao jamčevinu za puštanje Milana Bandića iz pritvora i sve će biti jasno.

Odvjetničke tarife u Hrvatskoj su mnogostruko više nego u većini europskih država i predstavljaju jedan od glavnih razloga za ekstremu sporost pravosuđa. Nema sumnje da aktualna vlast, u kojoj sudjeluje i MOST, nema namjeru uhvatiti se u koštac s organiziranom pljačkom odvjetničkog lobija i time ubrzati rad pravosuđa. Neophodno je osim toga prihvatiti standarde u sudstvu razvijenih zemalja Europe, kako bi se mnogostruko skratilo trajanje sudskih postupaka, i time stvoriti bazu za gospodarski razvoj. O tome nažalost vladajući režim ne razmišlja, nego pokušava populističkom kozmetikom zamazati oči neukim građanima.

Sadašnje stanje je neodrživo. Cehovska udruga pod nazivom „Hrvatska odvjetnička komora“, koju nadzire uski krug odabranih odvjetnika, ima zakonodavne ovlasti za određivanje visine i načina obračuna odvjetničkih tarifa u RH, što je svjetski unikat. Odvjetnički lobi zlorabi dane mu ovlasti i omogućava organiziranu pljačku pravnih i fizičkih osoba, što je glavni uzrok za dugotrajnost sudskih postupaka i onemogućavanje gospodskog i sveukupnog razvoja RH.

JURIS PROTECTA
Zlatko Zeljko
Tel. 091-5208 082


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3375. 

Stiče se utisak da Crna Gora se usmjerila na ubrzano kretanju prema NATO-u, EU, i drugim zapadnim integracija...

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:10

U CRNOJ GORI JE ZAPOČEO RAT NA ULICAMA 

Vladavina Mila Đukanovića, po svemu sudeći, približava se kraju.

Uprkos blokadama kojima policija sprečava narod da se probije do Podgorice, policijske barikade redom padaju. Pobješnjeli narod viče Mili Đukanoviću, "gotov si", i pobuna je uzela skroz maha. 

Policija širom Crne Gore odbija da izvrši većinu naređenja, koja se odnosi na represiju prema građanima demonstrantima. Policija nema nameru da brani ovaj režim. Dosta je bilo svega, policija staje na stranu Crnogorskog naroda... Blokada Virpazara je pala, građani iz cele Crne Gore stižu u Podgoricu. Prije svega iz Budve, Mojkovca, Pljevalja, Nikšića…

Stiče se utisak da Crna Gora se usmjerila na ubrzano kretanju prema NATO-u, EU, i drugim zapadnim integracija... 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3374. 

Belupo, i unutarnju kontrolu i sada je pala i zadnja lisica iz Slavonije dr. Elvira Kojić, ona nije manipulirala Belšm.

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:09

DR. BORNA BELŠA POSLAO MI JE PISMO PUTEM FACEBOOKA, KOJE U CIJELOSTI OBJAVLJUJEM !!!Psihijatr su i najkorumpiraniji liječnici u Hrvatskoj, ministre istinitost i uloga dr. Sušić, dr Belša, dr Varda. Jučer mi se anonimno javio visoki dužnosnik SOA-e i rekao sljedeće, trakavica na psihijatriji je prošla Bjelovar napokon miran, naime točno je da je dr Belša došao raditi kao epileptolog i psihijatar, od Zadra do Bjelovara ga svi traže kao poštenog građanina. 

Ali čudna stvar je iscurila ovih dana kakvi umeci i Tito Gubić, naime nakon 10 godina dr Belša radeći u Zadru razotkrio je kriminalnu skupinu Farmalovih djelatnika , u isto vrijeme prati tender u PBU gdje prolaze samo Alkaloidovi lijekovi. 

Što se tiče Bolnice, dogovorno sa dr Sušić prelazi u Ministarstvo pravosuđa u Svetošimunsku Bolnicu , dotična dr Sušić je nakon jednog vještačenja, sa poznanikom policajcem otišla u Rovinj na plažu nudističku te je uslikana sa službenim autom, tadašnji ministar Karamarko je suspendira ali zanimljivo trojac putuje i radi navodno preko Alkaloida od Hong Konga, Argentine, Njemačke,Tunisa, Turske dr Belša 5 puta po mjesec dana je radio programe bio farmacije.

Ovaj trojac ništa nije loše napravio za branitelje građane, zatvorenike, e moj narode, Stojkovića, za ministra pravosuđa - radili su i pratili visoko pozicionirane liječnike koji su naručivali lijekove iz psihijatrije od 4000 kuna ampulirannnni, 8000 tabletarni oblik zavisno od svega na kraju navodno kad je Belša ispljuvan i omalovažavani , ispalo je da je zaista radio za RH.

Belupo, i unutarnju kontrolu i sada je pala i zadnja lisica iz Slavonije dr. Elvira Kojić, ona nije manipulirala Belšm. 

Belša ju je otkrio na svim segmentima , i eto završio lov nad još jednom lisicom sada navodno dr. Varda, je obratio kumu Kojičke ravnateljicu Popovaće koja je jedina ravnateljica u EU da ima preko pet mandata ali curuca piše lijekove stranih tvrtki a poreznici plaćaju, dobro je rekao Belša ja sam Hrvat živim 50km od Koprivnice i sve palete koje trebam su orginalne za živčani susustav, hoće se afera i dalje odvijati jer Kojička po zakonu Eu na 33 kreveta mora imati tri specijalista sve je potjerala , valjda seanse kod svečenika Zlatka Suca dobro idu. 

Poruka poštenom v.d. ravnatelju Ali Allohu, vole Vas svi vratite se na svoju kirurgiju... 

P.S. Neimenovana osoba za zaštitu dostojanstva službe unutarnje sigurnosti.

Dr. Borna Belša
.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3373. 

Sada se najveće špekulacije rade sa "lijekovima" i formaceutskim kućama

crostojkovic | 23 Oktobar, 2016 00:08

NIKAKO DA PRESTANE KRIMINAL U OPĆOJ BOLNICI BJELOVAR Ispod žita nešto se dešava u općoj bolnici u Bjelovaru. Jučer (19.10.2016.) je raspisani natječaj za radno mjesto - Ravnatelja ili ravnateljicu Opće bolnice Bjelovar. Poslodavac - Opća bolnica objavila je natječaj na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, za to radno mjesto, a rok za prijavu je: 3.11.2016. godine. 

Upravno vijeće Opće bolnice Bjelovar je jednoglasno izabralo "novoga sanacijskoga" opravitelja dr. med. spec. Allouch Ali, za vršitelja dužnosti ravnatelja Opće bolnice Bjelovar, koji je ujedno i voditelj Službe kirurških djelatnosti. Allouch Ali je izabran pošto je dosadašnji sanacijski ravnatelj Zoran Seleš, da svoju ostavku na tu dužnost. 

Neka čudna zbivanja se dešavaju u bjelovarskoj bolnici, jer kao što vidite i sam traži se ravnatelj, što znači da dolaskom novoga ministra zdravstva dr. Milana Kujundžića, došlo je do ukida "sanacijskog upravitelja. 

Najbolji sanacijski upravitelj je bio Zoran Seleš, koji je za svog mandata u bolnici, napravio dodatni dug od dva milijuna kuna. Ravnateljska trakavica već duže traje i nitko očito neće preuzeti odgovornost - ostavljenih kriminala na štetu te djelatnosti. Sada se najveće špekulacije rade sa "lijekovima" i formaceutskim kućama - kojima je bolnica dužna isplatiti ogromni novac.. 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.) 
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr 
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3372.
 
1 2 3 ... 169 170 171  Sledeći»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb