CROSTOJKOVIC

DANAS JE SMJENJENI DIREKTOR HIDROREGULACIJE ŽELJKO PATEKAR

crostojkovic | 29 Jun, 2015 18:57

DANAS JE SMJENJENI DIREKTOR HIDROREGULACIJE ŽELJKO PATEKAR Uprava i poslovodstvo danas je izvršilo smjenu dugogodišnjega direktora "Hidroregulacije d.d" Željka Patekara iz Bjelovara. 

Glupo je o tome raspravljati da aktualni direktor Patekar, je izgubio povjerenje skupštine i Nadzornog odbora. U toj firmi su se desili mnogi kriminali, žalosno je; da prije nego što je Željko Patekar, smijenjeni - da revizija nije pregledala cijelo poslovanje "Hidroregulacije d.d." , a kamoli da je Županijsko državno odvjetništvo Bjelovarsko-bilogorske županije, prije toga uputila kriminalističku policiju, koja bi pregledala poslovne knjige i druge dokumente...Jer očito se radi o zloupotrebi položaja i ovlasti. 

Direktoru koji je napravio razne malverzacije a one su opisane na Web stranici -https://panonija2014.wordpress.com/ i naslovu: ZABRINJAVAJUĆA KORUPCIJA U INSTITUCIJAMA DRŽAVE U BJELOVARU (7) Patekaru paše da je smijenjen, jer na taj način želi izbjeći svu odgovornost. 


-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
29. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2645.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

NE KAŽNJENI RATNI ZLOČINAC

crostojkovic | 28 Jun, 2015 19:14

Ubijena obitelj Rudelić iz sela Križic, općina Ivanska u nazočnosti partizanskog majora OZN-e Josipa Manolića - Jože. 

Morati će priznati i ovo, još jedan u nizu zločina za koji Josip Manolić nikada nije ni saslušan a kamoli kažnjen, i ako je o tome obaviješten i bivši predsjednik Josipović kao i Hrvatska policija.Autor: Dražen Šemovčan – Šeki

“Kako je sramotno teško pokretanje institucija za iskapanja žrtava 2. svjetskog rata govore i jednostavniji primjeri. Surovo ubijanje članova obitelji Rudelić u selu Križic, općina Ivanska, kod Bjelovara, dogodilo se u noći 25. svibnja 1947.g., ( slaveći valjda Titov rođendan ) dakle dvije godine po završetku Drugog svjetskog rata, od pripadnika UDB-e koji su tražili križare. 

Obitelj su činili otac Josip (r.1892.), majka Mara (r.1896.), sin Ivan (r.1916.) i kći Magdalena (r.1922.) a bili su optuženi za prikrivanje križara. Otac, majka i sin su iste noći strijeljani, a Magdalena je od straha skočila u bunar i utopila se. Komunističke vlasti nisu dopustile da se obitelj pokopa na mjesnom groblju, nego su svi zajedno pokopani pod plotom u obiteljskom voćnjaku. Slučaj je istražen i poznat. A zašto žrtve leže još i danas u voćnjaku, zašto nisu doživjele dostojanstveni katolički pokop na groblju, iako je Hrvatska već 20 godina slobodna, sramotno je pitanje za sve institucije vlasti.”

Ima jedna nedorečenost u tekstu. Mamina mama Magdalena je prije nego je skočila u bunar bila mučena u sobi od istih koji su streljali obitelj. Mama se sjeća njenih krikova. U jednom trenutku se otrgla i pobjegla van. Htjela je uzeti i mamu i s njom skočiti u bunar, ali ne znam tko ju je spriječio u tome. U kući nakon strijeljanja ostala je još prabaka koja nije hodala od 95 godina starosti. Kad su Magdalenini roditeji i brat streljani, Mara ( njena mama) je još davala znakove života. Netko od prisutnih je čuo da je rekla da je ne zakopaju duboko jer je još živa. 

Tada su ih suseljani morali odvući u štagalj gdje su Maru pripadnici Udbe još jednom upucali. Netko od suseljana htio je Mari (Magdaleninoj mami) skinuti naušnice i dati mojoj mami, ali to nisu dopustili. To je ono što su mojoj mami ispričali suseljani koji su sve to vidjeli.
Da bi stvar bila strašnija nalogodavac tog zločina je još živ a i bio je prisutan u dvorištu i sve to gledao tog dana, 25. Svibnja 1947. Šef bjelovarske UDBE Josip Manolić. Mama Slava ( udata Gašparić ) je živa i sve to može potvrditi ali kome kad pravna država ne funkcionira i štiti komunističke zločince.

Napomena:
Mama Slava moja pomajka, živi u selu Rastovac općina Ivanska kod Bjelovara.

S poštovanjem,
Ivica Gašparić


-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
28. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2643.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (3)

crostojkovic | 28 Jun, 2015 17:32

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (3) Ne trebamo slušati ove novinarske "protuve i SDP-e kukurikovce" koji kažu da trebamo da živimo i s drugim kulturama. Ako ne možemo da živimo u ovakvom raju sami, kao što je Hrvatska, treba onda da nas nema! Što nama uvijek netko treba "soliti pamet"? Korumpirani novinari više vode računa da ova "bagra" ostane na vlasti, nego da počnu se poštivati ljudska prava i slobode čovjeka. Upravo oni su duhovni trovači novih generacija mladih naraštaja. Sjetimo se; Stipe Šuvara, kako on nam je drsko nametnuo: idejni socijalizam u izgradnji... 

Danas, mogli smo gledati na prvom programu Hrvatske radio televizije (HRT), emisiju "Nedjeljom u dva" koju vodi novinar Aleksandar Stanković, bosansko-hercegovačkoga pjesnika, prozaika i filmskoga scenarista Abdulaha Sidrana., koji je prije Hrvate, nazivao "Ustašoidima". On se je na svoj govor mržnje izvinuo, hrvatskim gledateljima, kazavši da je to posljedica neznanja i popijenoga alkohola u životu... Ja takvim podlima ljudima ne vjerujem, koji te prije "popiša" pa te onda poslije liže... 

Abdulah je između ostaloga kazao da postoji puno novinara i voditelja u BiH-a na televiziji, koji ne znaju hrvatski jezik, i da nema nikoga da ih opomene... A on sam je u emisiji kod Stankovića, od 14,00 do 15,00 sati, ponovio bez potrebno oko 100-tinjak puta riječ "ovaj". Stanković je snimio taj zajednički intervju u Sarajevu, očito Abdulah, nije pristao da dođe u Zagreb u Hrvatsku. Abdulah Sidran se je zakleo da neće nikada otići u Beograd, a otišao je pijan s taksijom kod Gorana Babića. 

Abdulah Sidran je za sebe kazao - da "roba sam - kupi me!", i da živi teško bolestan i da ima malu mirovinu... Novinar Stanković, teško rabi državnu televiziju za "gluposti", dok ista ta UDBA.ška televizija sakriva svu bijedu i siromaštvo u Hrvatskoj. Svako veće gledamo jedne te iste likove i fingirane* forume. U njihovom planu urote sudjeluju; glumci, pjevači i serijski novinari.... Zbog toga u Hrvatskoj, gotovo se ništa promjeniti na bolje. 

Ovo su novinari i publicisti koji ništa lijepo ne pišu o Hravatima. Miljenko Jergović, Dejan Kožul, Dejan Jović, Martin Beroš, Karolina Hrga, Zoran Popović, Branimira Lazarin, Gudžević Siniša, Igor Lasić, Bojan Munjin, Dario Grgić, i Marina Jasić. Sve su to nečiji plačenici,.., oni rade protiv istinske demokracije u Hrvatskoj. . Uređivačke novinske, televizijske i radio kuće, to prave su "sotonske" rupe. Time je ubrzan proces "nova EU sodome i gomore... U kojoj to državi bivši predsjednik živi doživotno u državnom uredu, kao što je Stjepan Mesić. 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
28. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2642.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (2)

crostojkovic | 28 Jun, 2015 14:32

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (2) Ja sam protiv toga da se bilo kome zabrani dolazak negdje ili ulazak u zgradu,.., ili instituciju, ali bi Dragi Hedlu, poručio da nije dobro došao u Bjelovar, u narodnu knjižnicu "Petar Preradović", 01. srpnja 2015., na promociju svoje knjige.Nije kriv Drago Hedl poznati mrzitelj Hrvatske i još poznatiji veličatelj Srbije i Jugoslavije, nego su krivi urednici koji mu omoguće prostor u novinama i još mu za to plaćaju! 

Pročitao sam novinske naslove i članke, koje su napisali: Dragan Grozdanić, Vladimir Jurišić, Filip Šikljan, Tomislav Jakić, Milan Janjić, Zoran Daskalović, Nenad Jovanović, Miloš Vasić, Mirna Jasić, Boris Postikov, Tatjana Tagirov i Dragana Bošnjak. Pa, to je užas koliko u toj "smjesi" ima laži i ne realnoga mišljenja... Tko plača ta "piskarala" da odvode pažnju ljudi, dok sve gore propada hrvatska ekonomija i gospodarstvo. 

Fenomenalna "srpska manjina" digla se je na zadnje noge i dižu "prašinu", a do jučer većina njih bili su financirani sa platnih spiskova saveza komunista Jugoslavije. Oni i njihova djeca ne mogu se pomiriti s time da Hrvatska, će postati kad-tada nezavisna i samostalna. U ustavu Republike Hrvatske, piše: da svi građani su pred zakonom jednaki i čine Hrvatsku. Što se onda posebno mora odvajati novac za "neke" manjine?! 

Da je kojim slučajem Amerikanac ili Francuz radi kao Stjepan Mesić i Vesna Pusić, sudilo bi im se za izdaju nacionalnih interesa i suradnju sa agresorom. A oni i kao novinar Drago Hedl, ostat će tako isfrustrirani, i opsjednuti osvetom prema Branimiru Glavašu i Veljku Mariću, i drugim braniteljima, pa makar to značilo pljuvanje po svojoj zemlji u kojoj žive! Bivši predsjednik Ivo Josipović, je odlikovao Hedla, i njemu slične novinare... 

Vidi se iz priloženog sa kojom idejom su oni vođeni; kažu da domovinu Hrvatsku su stvorili anti-fašisti i Josip Broz Tito. To je prvi falcificirani dokument koji govori da 70. godina živimo pod njihovom rukom. Crkvu su upregnuli u svoja kola i kupili su svećenstvo za "Judine srebrene škude". Zato proces oslobođenja za Hrvatski narod nikako, još ne može početi... Radi se na tome da što manje pravih Hrvata ima. Ne treba zaboraviti da Rimokatolička crkva nas je nekoliko puta izdala - savez; Papa i Tito. 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
28. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2641.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (1)

crostojkovic | 28 Jun, 2015 14:31

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (1) U Hrvatskoj postoje stotine srpskih novinara, dopisnika i suradnika, između ostaloga oni su lobisti za pravoslavnu crkvu, te ili su oni lijevo orijentirani. Njihov je cilj pomoću "pisanja i pera" nametnuti svoje mišljenje. Činjenica je; da im sve smeta što je hrvatsko, odnosno oni to - nazivaju ustaškom ideologijom. 

U Bjelovar dolazi 01. srpnja 2015., novinar Drago Hedl, u narodnu knjižnicu "Petar Preradović", na predstavljanje svoje knjige, tj. romana "izborna šutnja" i "ispovjedna tajna". Ciklus književnici i novinari održati će se u studijskom odjelu, Trg Eugena Kvaternika 11/2 u 19,00 sati. Uvodnu i uredničku riječ dati će Nenad Rizvanović. 

Srpsko narodno vijeće na čelu sa izdavačem Miloradom Pupovcem, pokrenulo je u Hrvatskoj novine i portal "Novosti", kojih je glavni urednik Ivica Đikić i Tamara Opačić. Moram na početku odmah reći: da ja nemam ništa protiv "srpske manjine"u Hrvatskoj, kao ljudi koji navodno drže do svoje kulture. Ali imam protiv kad oni putem urote i propagande ruše i omalovažavaju sve što je izvorno Hrvatsko. 

Znamo o čemu piše "tobožnji Hrvat" Drago Hedl, da on već godinama optužuje hrvate za ratne zločine u "Domovinskom ratu". Njegovi isto-mišljenici su: Srećko Pulig , Viktor Ivančić, Sinan Gudžević, Marinko Čulić, Boris Rašeta, i dr. Ta novinarska i intelektualna elita putem "smišljene" propagande ružno piše i govore o nacionalnoj Hrvatskoj. 

Da apsurd bude još veći takve novine i knjige i drugi časopisi se financiraju iz Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske i ministarstva kulture. U posljednja dva desetljeća "za tu političku pozornicu" potrošene su milijune i milijune kuna od hrvatskih poreznih obveznika... Što se danas pitamo - što je rezultat krize? Očito je, da sistem vrijednosti ne štima. 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
27. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2640.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

NEMA NIKAKVE ODGOVORNOSTI ZA NAROD

crostojkovic | 27 Jun, 2015 05:18

OVAKAV PREMIJER MOŽE BITI SVAKI DEBIL I IDIOT 
Kako bi ja ocijenio Zorana Milanovića (SDP) kao premijera? :Isto tako kao i svu bagru iz sabora i vodećih stranaka... On i oni su katastrofa za ovaj uplašeni i izgubljeni hrvatski narod. Sramota je, da takvog premijera plaćaju građani, a što od njega dobivaju za uzvrat? Ništa! Tako nam funkcionira cijeli sistem kao Milanović - sistem koji se zove država Republika Hrvatska. On je tipičan primjer ortodoksni komunista. A koliko je malograđana u nadi da će on nešto izmjeriti. Užas! Kakav narod takav i premijer. Zemlja nam je ogrezla u kriminalu i bezakonju, a predsjednik Vlade RH., glumi na vodećem položaja - to može samo demagog Zoran Milanović. 

Ma nije čovjek toliko kriv koliko je nesposoban. Strašno je, tko nam vodi državu, sve sami tulipani... Zamislite tko je sve bio premijer lopov Ivo Sanader (HDZ); pa zatim Jadranka Vlaisavljevic - Kosor, Ne zna se tko je od njih bio gori?! Premijeri su bili i Stjepan Mesić i Josip Manolić, ti UDB-aši i reformirani komunisti. Ovo je luda zemlja, da nema boljih ljudi koji bi vodili narod, Sjaho murta pa uzjaho kurta... Doli Ivo gori Zoki. Sada vidim koliko primitivaca ima u našoj zemlji, u koja svakim danom sve živo vene i propada... Hitno ga treba smijeniti i ustoličiti. A gdje je nešto konkretno i pozitivno? Neću spominjati plan 21, neću spominjati broj nezaposlenih, neću spominjati poniženu srednju klasu, intelektualce, obrtnike i poštene poduzetnike ? Zoran Milanović bježi od pravde ko vrag od tamjana... 

Ovakav premijer ima epitet; da je sirovi glupi partizan. On je smeće kakvog nema na hrvatskoj političkoj sceni! Zbog takvoga premijera propadaju cijele hrvatske obitelji - no takva uprava je ravna masovnom zločinu... Zoki prije spavanja uzima ogledalce i pita se čuvenu rečenicu, "Ogledalce, ogledalce tko je najljepši i najpametniji...." Budući da mu je po prvi put ogledalce dalo negativni odgovor, siroče je nesretan i frustriran. Na žalost Zoki ne može podnijeti kritiku, to je posve evidentno. Ne znam zašto ne koristi glasnogovornika, jer nije sposoban... Bahata budala nam je zacrtao sudbinu... Pitam se: što rade u ovoj paklenoj zemlji intelektualci, profesori,.., sindikalne vođe i opozicija? Nema ništa od poboljšanja života... 

Mladi ljudi bježe iz ove "ljevičarske Hrvatske" van, jer ba svakom koraku vlada bijeda i jad... Koliko je štete napravio premijer Zoran Milanović, sa svojim radnjama ne činjenja... Obećavao je da će riješiti lihvarenje bankara izrabljivača. Čovjek je bez ideje, bez znanja kako voditi državu sa pomanjkanjem odgoja, prostak je i svađalica... Pokojni premijer Ivica Račan ga je naučio da bude takav. E možete se mislit da dođe onaj "magarac" tovar Tomislav Karamarko (HDZ), što nas još onda čeka - kakav bi to bila država!!! Biti premijer nakon svega što su nam učinili ovi iz 200 podobnih lopovskih H-obitelji... Njegov odnos prema narodu, radnickom narodu, narodu koji radi i koji zeli radit, apsolutna nula. 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
26. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2639.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

BANDA LAŽLJIVA I PREVARANTSKA U IME BOGA

crostojkovic | 25 Jun, 2015 22:44

Religije svijeta velika su zabluda čovječanstva (10) NIJE SAMO CRKVA GREŠNA I SVEĆENICI NEGO I NAROD 

Dobro sam upućen u život religija i njihove obrede... Što je najgore pisao sam puno o tome, kao svećenici vladaju putem iluzije... Vjernici imaju pravo tražiti od crkvenih službenika da žive svetim životom i da budu uzor drugima ili bar da se drže onoga što propovijedaju! Ali očito nije tako, vjernici su "ovce" koje slijepo crkvenim ocima... Kako se tek osjeća čovjek kada mu netko tumači životne istine; koje su prisutne u njegovoj obitelji (vjerojatno) generacijama, a ni malo se u njegovom životu ne vidi da vjeruje u to? Toliko različitih ispovjednika, toliko različitih odgovora! A istina je samo jedna. Koliko se samo prosipa "pljeve" sa crkvenoga oltara? Nitko ne analizira te riječi, jer one su šuplje i ništavne...

Istina je da mnogi od nas ne znaju stvarnost i koliko ona može osvijestiti našu duhovnu cjelinu ili izgraditi našim naporima da se krene prema takvom snažnom duhovnom integritetu. Lažnim svećenicima je važno da vam očiste pamćenje i da vam nametnu svoju "gubavu" anđeosku misao... Papa Franjo traženje čišćenje i oproštenje od grijehe, a u zadnje vrijeme zalaže se homoseksualce i isto-spolne brakove. Ima li to kakve veze sa Bogom i učenjem Biblije? Sama Crkva je prepuna "sodome i gomore" i nakaznosti - mnogi idu tamo na "obrede i seanse" samo zato da umire svoju savjest... Crkva je teško bolesna, i ona to ne želi priznati. Svećenici su pravi pakleni ljudi,.., puni su opačine i pohlepe... Kler Izvana se čini svetim a iznutra je puni grijeha. Tko se ide njima moliti, dodvoravati i klanjati luđi je od njih... 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
25. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2638.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

SOTONSKA CRKVA I SOTONSKA UDBA

crostojkovic | 25 Jun, 2015 13:19

AKO JE TO POVIJEST HRVATA - ONDA JE SVE OD ĐAVLA Evo zemlju Hrvatsku tmina pokriva, a ustali političari i idu na zmajevske izvore tražiti; dobro, poštenje, pravdu i slobodu... Danas nam je putem HRT-a prvog programa Josip Bozanić, kardinal prezbiter i nadbiskup zagrebački, držao lekcije o "moralu", a Rimokatolička crkva, postala je gora od bilo kojega zločinca na planeti zemlji. Ona govori i ne tvori, i tako veže bremena teška nezgodna za nošenje - a sav teret oni trpaju narodu na leđa - ni svojim malim prstom svećenici ne žele taj teret da prihvate... 

Na svetu misu u Zagrebu, u crkvu sv. Marka je došla predsjednica RH., Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Sabora RH., Josip Leko (SDP) i gradonačelnik Milan Bandić. Bozanić je danas služio u 09,30 sati misu "za domovinu" Dan državnosti 25. lipanj 1991.,-2015. godine. Zanimljivo je, da Bogu treba "Bogoslužje" i žrtve... Oni kunu se u "Božji duh" a svakodnevno gledamo veliku nepravdu. Dok je kardinal Bozanić, dijelio lekcije, što treba sve napraviti - uglavnom Bandić je pred kamerama spavao. 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
25. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2637.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

ŽIVIMO POD TEROROM I BANDOM BIROKRACIJE

crostojkovic | 25 Jun, 2015 10:17

SRAMOTA SMO OD DRŽAVNOG UREĐENJA 

Policija od ministra MUP-a Tomislava Karamarka, tuče Hrvatski narod.

NEMAMO NIKAKVI RAZLOG DA SLAVIMO "DAN DRŽAVNOSTI" U HRVATSKOJ, DAN 25. LIPANJ 1991.,-2015. GODINE.

Hrvatska je sramota na "Crvenom putu", tako bi u najkraćim crtama opisa politiku punu monstruma i terora. Hrvatska je tihim pučem i očito sa zadovoljstvom, prepustila se nasljeđu antifašizma - partizanskoj i komunističkoj tvorevini... 

Oni koji idu u Kumrovac i Brezovicu žale za KPJ-om, a i sama Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ide na takve sramotne skupove,.., dok u državi vlada bijeda i ljudi nemaju što jesti... Mi stalno slušamo licemjerno i lažno predstavljanje Hrvatskog naroda. 

Pogledajmo kako se kreću procenti ispunjenosti obećanja sa izbora - bilo od predsjednice države, zastupnika u Saboru RH., pa do političkih stranaka i njihovih ljudi u vlasti - poslije obećanoga "blagostanja", živimo na rubu egzistencije i ponora propasti... 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
25. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2636.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

TREBAMO PREKINUTI TU IZOPAČENU TVOREVINU

crostojkovic | 25 Jun, 2015 10:16

KOMA JE "NAŠ GRADA" BJELOVARA Svakodnevno mladim ljudima se sugerira kroz medije; kako je život u Irskoj, pokazuju nam na TV-e ekranima da u toj zemlji je uređen život i da njihova politika funkcionira. Kao što sam već o tome pisao - kako je u zadnje tri godine iz naše zemlje otišlo u inozemstvo oko sto tisuća mladih ljudi. A sad da se čeka 01. srpanj 2015., kada u Njemačkoj će se ukinuti radna viza. Iz Hrvatske se sprema "novi val" ljudi da ode van - trbuhom za kruhom... 

Pitam: Tko je za ovakvu nastalu situaciju kriv?! Idioti na vlasti i u politici nam prodaju "muda pod bubrege", i nema nikoga da im pruži bilo kakav otpor... Gledam danas Bjelovar, kako je pust,.., pa to je grad bijede i jada. Nitko ne radi osim državne birokracije. Kultura nam je na zadnjem nivou, dok ljudi prose po ulicama... Bjelovar je u svim segmentima mrtav grad i ljudi žive u komi... Kada s nekim želiš manipulirati, najprije mu onda ošamuti mozak s alkoholom, ili s nekim kemikalijama i tabletama... 

Tako naša "nafiksana" masa funkcionira. Svi su na nekim porocima... Oni vele-izdajnici i hulje koji su nas prodali i zadužili, njima je cilj da svi odemo - da oni mogu do kraja rasprodati zemlju i sve uništiti...Prodati će šume i potoke i prirodna bogatstva i obogatiti će se ti "ratni profiteri". Za to nam je i trebao "Domovinski rat".
 


-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
24. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2635.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

GADOVI SISTEMA I NEODGOVORNOSTI

crostojkovic | 25 Jun, 2015 10:14

TROŠI SE DVA MILIJUNA KUNA NA OBNOVU PAVILJONA DOK LJUDI NEMAJU ŠTO JESTI. Što je to Gradu Bjelovaru, trebalo da je krenulo s obnovom paviljona u središnjem parku u Bjelovaru. Ima puno važniji stvari koje bi trebalo staviti na prvo mjesto... Treba pokrenuti proizvodnju na svim podrućjima i zaposliti mnoge koji ne rade. Jer životni standard nam je katastrofa. Već je paviljon nekoliko puta obnavljani. Troši se novac od građana na gluposti. Paviljon je trebalo pokrpati ono što je oštećeno, a ne cijeli ga strgati i ponovo ga graditi.... 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
23. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2634.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

TO JE LIK I DJELO KRIMINALNE DRŽAVE

crostojkovic | 23 Jun, 2015 11:22

ČUDNI SU PUTEVI I TOKOVI ŽIVOTA HRVATSKIH MILIJARDERA (13) Kad pravna država ne funkcionira, i kad lopovi za stotine milijuna, pa i milijarde kuna i totalnu rasprodaju svih državnih resursa dobivaju po par godina zatvora, koje im korumpirani suci prepolove "zbog uzornog ponašanja", ja ovome liku skidam kapu, i želim mu lijep nastavak života u svijetu mrtvih i popularnih... 

U Večernjem listu piše od 18. lipnja 2015.., kako Božidar Gorup je: "Zagorski tajkun preko Dohe letio je na Filipine i tamo mu se izgubio trag." Sad odjednom došle su i ove informacije kako; Božidar Gorup mjesecima prije nego što je nestao sa sobom je redovito nosio pištolj zbog prijetnji koje je dobivao. Već postoje svakakva nagađanja da:: da se ubio, da ga je otela mafija, a neki su ga čak optuživali da je pobjegao s ljubavnicom. Da njegov brat i supruga zna gdje je - da šute... 

Otkako je 19. siječnja nestao, prošlo je "šest mjeseci" od nestanka zagorskoga milijardera, sve manje postoji mogućnost da Božidar Gorup je uopće živ. Postoji određene sumnje da država ga je uklonila, zbog velike kriminalne i nacionalne afere - koja bi potresla cijelu Hrvatsku. Jer u toj aferi umiješani su ljudi i političari iz samoga vrha vlasti.... Istraga bi krenula od bivšeg predsjednika Stjepana Mesića i njegove kodne "grupe Bilogora". Očito je da u toj igri je i bankar Petar Radaković. 

Nije tajna da je poslovanje tvrtke "Gorup d.o.o." prošle godine krenulo strmoglavo prema dolje, nanizali su se milijunski gubici, a on se našao u situaciji da mora otpuštati ljude. U igri su također bili veliki krediti i veliki hrvatski giganti. Zlatno doba tvrtke Gorup, koja se bavila trgovinom, poljoprivredom i obnovljivim izvorima energije, bila je 2012. godina. Bila je to peta godina zaredom u kojoj su prihodi rasli dvadesetak posto godišnje, a te je godine Božidar Gorup s milijardu kuna ukupnog prihoda i službeno postao “najjači” zagorski poduzetnik.

Danas, točno tri godine poslije, tvrtka Božidara Gorupa nalazi se u predstečajnoj nagodbi zbog više od 270 milijuna kuna duga različitim vjerovnicima, a u takvu situaciju Gorup je upao zbog rizičnih ulaganja te prošlogodišnjih poplava u istočnoj Slavoniji koje su uništile na desetke njegovih farmi. Između ostaloga firme od Božidara Gorupa, nalaze se u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Dok se je dovozilo specijalno postrojenje u Kovačevac kod Rovvišća, tajkun Gorup bi planirao bijeg. Po mome mišljenju Božidar Gorup nije živ... 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
22. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2633.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

DOBRO JE KAD NETKO GOVORI ISTINU

crostojkovic | 23 Jun, 2015 11:19

DANAS POSTOJE DVIJE HRVATSKE Evo, gledam TV-e emisiju "Bujica" koju uređuje i vodi Damir Bujanec, a njegov gost u emisiji je briljantni Branimir Petener, koji je fenomenalno govorio samo istinu. Između ostaloga moram reći, da takav čovjek je pravi Hrvat i domoljub. Tema razgovora bila je "antifašizam" i politička klika u šumi Brezovica". Sramota je kako aktualna politika je veličala Tita i partizane... Kuda vode našu Hrvatsku takve vođe? 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
22. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2632.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

DIKTATOR PUN ZLOČINA I NASILJA

crostojkovic | 23 Jun, 2015 11:16

TITO JE BIO NAJGORI UBOJICA I PLJAČKAŠ Josip Broz Tito kad je došao na vlast, uzeo je komplet kapital od bogate buržoazije i intelektualaca... To je bila smišljena pljačka; vila, kuća, auta, zlata, nakita, klavira i drugih umjetnina...itd. Da bi poslije potom donesao zakon: ako koji komunista što ukrade - biti će isključeni iz KPJ-a. Kad je narod vidio da "Tito je bandit", komunistička avangarda je putem medija pustila parolu: "Sve što je više kleveta i laži Tito nam je najdraži..." Ni dan-danas se ne smiju otkriti sve rupe u kojima je poubijano dva milijuna i sedamsto tisuća Hrvata. Isto tako poubijani su Nijemci, Talijani i domobrani i drugo življe... 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
22. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2631.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

SAMO NAS ŠTIT ISTINE SPAŠAVA

crostojkovic | 22 Jun, 2015 14:01

JEDNO KRATKO I ISKRENO PISMO POTPORE BRANKU STOJKOVIĆUZvonimir

To brankostojkovic152@yahoo.com 

Jun 18 at 2:15 PM

Pozdrav ljudino 
Nemoj se predati u iznošenju "istine" 
Uz tebe sam do kraja 

Zvonimir
 

-------------------------------------------------
Branko Stojković 
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
22. lipanj 2015. 
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2630.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)
1 2 3 ... 126 127 128  Sledeći»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb