CROSTOJKOVIC

GUBA OD ZAŠTITARA - GLUMI U UNIFORMI FRAJERA A U BITI JE ŽIVI SMRAD !

crostojkovic | 25 Mart, 2015 08:37

25.03.2015., srijeda

EVO TO JE TAJ "SROLJO" ZAŠTITAR DRAŽEN MARIĆ IZ NARTE REAGIRANJE NA PONAŠANJE ZAŠTITARA (3) 

Prva slika - Seljo iz Narte prije nekolika dana; slikao se je na sajmu u Gudovcu kraj tuđeg traktora. (Ta fotografija najvjerodostojnija je sad njegovom izgledu), Druga slika - klošar sa psom. Treća slika - "šerif" u zaštitarskoj uniformi. Četvrta slika - "Krmak" u uniformi SUČIĆ d.o.o. 
Taj "cuger" je rođen 03.10.1977.godine, i živi u selu Narta, završio je srednju školu za KV- vozača u Čazmi. Što drugo mogu reći nego da je teški "smrad" po ponašanju.... Pričaju mi njegove kolege iz ZAŠTITAR - SUČIĆ d.o.o. da je podmukli druker i da se šefovima uvlači u šupak....

BRANKO STOJKOVIĆ
Bjelovar

SVAKAKVI IDIOTI RADE KAO ZAŠTITARI

crostojkovic | 25 Mart, 2015 08:36

REAGIRANJE NA PONAŠANJE ZAŠTITARA (2) 
BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159
Trojstveni Markovac
43000 Bjelovar

ZAŠTITAR - SUČIĆ d.o.o.
Preradovićeva bb/3
43000 Bjelovar
N/r. direktoru Dane Sučić

Predmet: Neprofesionalno, drsko i bezobrazno ponašanje zaštitara
i krajnje zaostalo…

Poštovani,

Dana 19. ožujka 2015. u četvrtak oko 13.10 sati došao sam u Gradsku upravu kako bih obavio svoje poslove za Udrugu „Štit“ iz Bjelovara. Dva-tri dana prije također sam rješavao svoje poslove kod gđe. Sonje Novak, g. Stjepana Budinskog i g. Miroslava Šmita. 

Zaštitaru na porti rekao sam da idem u pisarnicu, te sam otišao na kat kod g. Budinskog i od prije smo imali dogovoreno oko rješavanja što se tiče Udruge. Upravo kad sam pokucao i nagledao se u kancelariju g. Budinskog gore na kat je dotrčao zaštitar, vrlo uzrujan i uspuhan, te počeo na mene vikati: „Marš van!“ Između ostaloga počeo mi je govoriti da sam rekao da idem u pisarnicu, a tu se nalazim. 

Na video nadzoru iz porte je pratio moje kretanje. Ja sam mu rekao da je i prije hodao za mnom po hodnicima i gledao što radim, te da obavljam svoje poslove. Ignorirao sam njegovu nazočnost. Te sam preko puta pokucao na vrata kancelarije u kojoj je sjedila Mira Lamza. U toj kancelariji bilo je oko sedam osoba. One su uglavnom pili kavu, razgovarali i vodili tračeve, tu su bili Veljko Vrhovnik, Ružica Lekšić, itd. Ja sam upitao jel znadu možda gdje je gđa. Novak, jer nije bila u kancelariji, bila su zaključana vrata. 

To cijelo vrijeme zaštitar mi je bio iza leđa. Ja se na njega uopće nisam obraćao, iako je bio drzak i bezobrazan. Tako uzrujan je uletio u kancelariju, u kojoj je sjedila gđa. Lamza i počeo vikati: „Zovite policiju!“ Mene takvo primitivno ponašanje nije ni malo uznemirilo, jer sam vidio da čovjek je totalno neprofesionalan i ne zna raditi svoj posao. 

Vikao je: „Pozovite policiju 270-111!“ Svi su zbunjeno gledali na takvo ponašanje zaštitara, jer nisu znali što se dešava. Ništa nisu poduzimali. On je utrčao u kancelariju, zgrabio telefon i počeo okretati brojeve. Kako je bio uzrujan vrtio je po telefonu, i nikako nije mogao odabrati broj. Ja sam rekao nazočnima da pozovu Gradonačelnika, da vidi što taj zaštitar radi. 

Odustao je od poziva policije. Ja sam krenuo prema kancelariji od g. Miroslava Šmita, tako sam rekao da tamo i idem, jer trebao sam mu predati neke dokumente. Zaštitar je cijelo vrijeme išao za mnom i govorio da Šmita nema. I vikao mi: „Izlazi van!“ Kad smo tako stajali nekoliko sekundi na hodniku, 15-tak metara dalje, upravo je g. Šmit izašao iz svoje kancelarije.

Rekao sam mu: „Zašto laže da Šmita nema, evo upravo izlazi iz svoje kancelarije i ide prema nama.“ G. Šmit me je primio u svoju kancelariju, gdje sam mu ostavio papire koje sam mu trebao predati. Zaštitar je tada otišao u svoju portu. Kad sam riješio kod g. Šmita, što sam imao, izlazio sam van i stao sam kod porte. 

Tražio sam od portira (zaštitara) njegov broj značke i ime i prezime. On mi je vrlo bezobrazno kroz otvoreni prozor odgovorio: „Odjebi!“ Svojom desnom rukom zaklonio je pločicu da ne mogu pročitati ime i prezime, i broj. 

S tim zaštitarom se nisam upuštao u nikakve prepirke ni svađe. Smatrao sam da, kakav je - da je tu neka službena osoba. Vrlo me je iznenadilo neprofesionalno i zaostalo ponašanje tog čovjeka. 

Pitam Vas g. direktore Dane Sučiću: koga ste Vi postavili na portu Grada Bjelovara, i kako Vaš zaštitar se može tako ophoditi prema strankama, na hodnicima Gradske uprave i porte. 

Zaštitar je postupio vrlo nasilno i totalno neprofesionalno. Odakle njemu pravo da on samoinicijativno na takav način postupa, činjenica je da ja godinama dolazim u Gradsku upravu Bjelovar i da nikada nisam tamo napravio bilo kakav eksces ili vrijeđao djelatnike, ili slično… 

Zaštitar je napravio cijelu insinuaciju, a smisao svega je to, da ga nitko nije pozvao da ureduje. 

Na video snimci jasno se može to sve vidjeti. Trebate stegovno utvrditi pogreške Vašeg zaštitara odnosno, bezrazložno što je pozivao policiju na mene, te vikao mi „Marš van!“ i „Odjebi!“, i dr. Poslije tog ružnog događaja uputio sam se kod Vas u upravu „Zaštitar – Sučić“ d.o.o. u sjedište u Preradovićevu bb, treći kat. Tamo sam zatekao Vašu tajnicu (jedna mlađa osoba). Njoj sam u kratkim crtama rekao što se dogodilo i tražio da mi da ime portira tj. zaštitara u Gradskoj upravi. Na što je ona rekla da ne zna i da ne želi zvati telefonom na portu. 

Tražio sam da istog časa zaštitarska kontrola dođe. Ona je rekla da ne zna gdje je. Pojavila se jedna starija gospođa koja je očito tu isto djelatnica, i rekla da nikog nema. Tri puta sam dolazio tražiti odgovorne osobe. To je bilo u vremenu od 13.30 do 16.00 sati. Portir (zaštitar) mi je prouzročio javnu sramotu i onemogućavao me u rješavanju mojih poslova u državnoj instituciji. Pratio me je i uhodio,…, uspostavljao je neželjeni kontakt sa mnom i vrijeđao me, te me htio zastrašivati. Gledajući Kazneni zakon smatram da tu ima i kaznenih elemenata koje je zaštitar počinio… 

On je na taj način škodio mome ugledu, časti i dostojanstvu. Još jednom napominjem da je zaštitar „N.N.“ samovoljno se ponašao i neovlašteno postupao – da nitko od djelatnika Grada Bjelovara, nije ga ovlastio. 

Na taj način je zloupotrijebio svoj položaj i ovlasti, te nečovječno se ponašao, kršio ljudska prava i građanske slobode. Zašto bi ja portiru u Gradskoj upravi trebao dati cijeli moj put kretanja po zgradi Gradske uprave i govoriti svoje poslove. Iz razloga što nisam rekao da idem kod g. Budinskog, gđe. Sonje Novak i g. Šmita, jer portir otresa stranke na način da govori da ih nema. Ovo ponašanje od portira (zaštitara) je bilo na prosto gadljivo i odvratno… 

NAPOMENA: 
Očekujem od Vas, da ćete mi pismeno odgovoriti na sve ove činjenice. I dostaviti mi podatke (ime i prezime) od Vašeg zaštitara, kako bih kod svih odgovornih institucija države Republike Hrvatske našao zadovoljštinu, koja mi pripada. 

S poštovanjem, 
BRANKO STOJKOVIĆ


Dostavlja se:
1. Općinsko državno odvjetništvo Bjelovar
2. MUP – Policija Bjelovar
3. Pučki pravobranitelj RH 
4. Arhiva Udruge „Štit“ i dr. službe. 
++++++++++++++++++++++++++++++++

AKTUALNA POLITIKA I RELIGIJA KURVAJU SE ZAJEDNO

crostojkovic | 25 Mart, 2015 08:33

MORAMO SE ŠTO PRIJE IZ VLASTI RIJEŠITI BIVŠIH PARTIZANA I KOMUNISTA I NJIHOVE DJECE. Problem koji Hrvatska ne zna riješiti je "zločini" komunistički - koje nosimo kao hipoteku. Etiketa države je "antifašizam" čije društvo simpatizira ljevičarski režim. Zato sve živo i propada zbog takve ideologije. Mi smo zemlja koja se uz pomoć komunista uspjela riješiti komunizma. Bivši komunist Franjo Tuđman je svoj HDZ sastavio od udbaša i neoustaša, a narodu je prodao priču da nije riječ o dva najveća smeća hrvatskog naroda, već o “pomirbi ustaša i partizana“. Prema tome, jasno je zašto nije provedena lustracija. 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
23. ožujak 2015. (ponedjeljak)
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Tel/mob: 0958148290 
Članaka; 2505. 

NEPOŠTENA RASPODJELA NOVCA

crostojkovic | 22 Mart, 2015 11:04

22.03.2015., nedjelja

KAKO NAHRANITI SKUPU BIROKRACKU DRŽAVU?!Državna je administracija skupa! Porezi su visoki! Proizvodnja je uništena. itd. Sad je vlada od Zorana Milanovića na kraju svoga mandata obećala obespravljenom i nezaposlenom narodu "otpisivanje dugova". Nitko ne pita; Koliko košta (ova) skupa birokracka država? Hrvatska je zemlja prevelike birokracije ... Veliki je broj ljudi onih, koji su pali na socijalu (ta socijala je doslovno dno - dna) dok roditelji nemaju šanse da prehrane djecu - koja u školu ide gladna... 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
21. ožujak 2015. (subota)
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Tel/mob: 0958148290 
Članaka; 2504. 

UDBAŠ KOJI SE ZNAO PONAŠATI

crostojkovic | 22 Mart, 2015 11:03

21.03.2015., subota

OMER KUKURUZOVIĆ BIO JE PREMA MENI KOREKTAN I PROFESIONALAN 
Preminuo je OMER KUKURUZOVIĆ u 76. godini života, bivši djelatnik SUP-a i SDB-a Milicije u Bjelovaru. Posljednji ispraćaj i pokop bio je 16.03.2015., ponedjeljak u 15,00 sati, na mjesnom groblju "Borik". 

OMER KUKURUZOVIĆ u bivšem jugoslavenskom sustavu dva puta me je ispitivao u vezi - neprijateljske djelatnosti protiv SFRJ-a. To je bilo 1979. godine, kada sam vadio (crveni) pasoš. 

KUKURUZOVIĆ je na prijelazu iz komunističkog sutava u više stranačje i demokratsku Hrvatsku 1990-tih godina, otišao raditi - kao advokat. 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
21. ožujak 2015. (subota)
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Tel/mob: 0958148290 
Članaka; 2503. 

ČITAJTE PAMETNE KNJIGE I ŽIVITE

crostojkovic | 22 Mart, 2015 11:00

POZVANI STE NA TRIBINU I PREDSTAVLJANJE KNJIGE VIJESTI 

Matica Hrvatska Bjelovar organizator je predstavljanja knjige Davora Dijanovića "Hrvatska u žrvnju Jugosvere". Tribina će se održati dana 26. ožujka 2015., (četvrtak) u 19,00 sati, u zgradi Croatia osiguranja (Trg E. Kvaternika 7.) 

Knjigu će predstaviti akademik Josip Pečari, profesor Damir Pešorda, filozof Benjamin Tolić, književnik i novinar Mate Kovačević. 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
21. ožujak 2015. (subota)
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Tel/mob: 0958148290 
Članaka; 2502. 

LIJEPI PROLJETNI DAN 21.03.2015,. BRANKO I NADA

crostojkovic | 22 Mart, 2015 10:57

DANAS SU NAŠ GRAD POSJETILI MAĐARI I RAZNI TURISTI Danas u subotu u podnevnim satima je oko pedesetak turista obišlo grad Bjelovar, njih je provela gospođa Tanja Atlija, turstička voditeljica. Zatim malo poslije došla je i jedna grupa mladih Mađara. Eto, naš grad je malo živno, očito je to zbog proljetnoga poljoprivrednoga sajma u Gudovcu. 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
Tel/mob: 0919708344 
http://crostojkovic1958.blog.hr
21. ožujak 2015. (subota)
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Tel/mob: 0958148290 
Članaka; 2501. 

PRED ZATVORENIM VRATIMA - SRPSKI BORCI

crostojkovic | 21 Mart, 2015 08:54

20.03.2015., petak

GDJE SU SAD MILOŠEVIĆEVI, ARKANOVI I ŠEŠELJEVI VOJNICI ?!U Srbiji ima 450.000 ratnih veterana i 18.000 invalida rata. Brojne Udruge veterana i roditelja poginulih boraca sada se bore za svoja prava. Oni se bune da ih mediji cenzuriraju i da aktualna politika ih ne sluša... Predstavnici tih udruga ističu da su se borili za otadžbinu - Srbiju. 

Ovdje želim reći; jednome od tih predstavnika srpskih udruga Željku Vasiljeviću - da njihov rat se nije vodio u Srbiji, nego već rat se je vodio na prostorima države Hrvatske. I kakva sad tražite prava u Srbiji ? Vasiljević ističe da - oni koji su bili u zadnjim redovima - sad su u prvim redovima... 


---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
0958148290
Članaka; 2500. 

DANE SUČIĆ STAVIO JE NA PORTU NEKU PROPALICU DA VRIJEĐA LJUDE

crostojkovic | 19 Mart, 2015 22:04

19.03.2015., četvrtak

REAGIRANJE NA PONAŠANJE ZAŠTITARA ZAŠTITARI - SUČIĆ d.o.o TOTALNO SE NEPROFESIONALNO PONAŠAJU, DRSKI SU I BEZOBRAZNI I KRAJNJE ZAOSTALI... 

Više od pola ljudi u zaštitarskoj tvrtci "Sučić" su ništa koristi. Kada bi napravili razne psiho-fizičke testove, kao što sam rekao; više od pola zaštitara od vlasnika Dane Sučića, ne bi ni najminimalnije provjere prošli. Tu "šarenu raju" Sučić je obukao u uniforme - ljude koji jedva dišu i hodaju. A da se o njihovom bezobraznom ponašanju i ne govori... Na svojim radnim mjestima ne znaju se normalno ophoditi sa strankama. I takvi su na portama na radnim mjestima (kao na primjer) u gradskoj upravi. Te, rade za iznos neto minimalnu plaću 2400 kuna. 

Nastavak slijede,...
---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
0958148290
Članaka; 2499. 

ČITAVO HRVATSKO RUKOVODSTVO NIJE UČINILO NIŠTA

crostojkovic | 19 Mart, 2015 08:40

19.03.2015., četvrtak

ČUDNI SU PUTEVI I TOKOVI ŽIVOTA HRVATSKIH MILIJARDERA (10) NA DANAŠNJI DAN (19.01.2015.,-19.03.2015.) JE RAVNO DVA MJESECA (60 DANA) OD KAKO JE NESTAO ZAGORSKI MILIJARDER BOŽIDAR GORUP 

Nema ni traga ni glasa od kako je nestao Božidar Gorup. Ovakva zbivanja se slabo prate u Republici Hrvatskoj. Zataškavanje takvih zbivanja o kojima nitko ništa ne zna - očito ja, da to je nečija farsa - da se sakrije ovakav veliki problem. Zanimljivo je; da supruga je prijavila policiji 02. veljače 2015., nestanak svog supruga Božidara Gorupa, a policija je svela svoju cijelu istragu na to - da Božidar Gorup zadnji put je viđen 25. siječnja 2015. na aerodromu u Beogradu. 

Božidara Gorupa nema i on ne vodi se kao "nestala osoba" na MUP-ovim službenim stranicama - iako se o njemu ništa ne zna već dva mjeseca. Ja osobno sumnjam u tu priču kako je B. Gorup viđen u Beogradu. Jer da postoji tjeralica za nestalom osobom policija bi nešto morala raditi - a ovako su slučaj "glatko" skinuli sa dnevnog reda... 

Špekulira se da: Božidar Gorup je pobjegao zbog mutnih milijunskih poslova s Petrokemijom - Kutina.Nakon nestanka zagorskog tajkuna Božidara Gorupa na vidjelo isplivalo je da njegova Gorup Grupa d.o.o., koja duguje Petrokemiji gotovo 100 milijuna kuna. A poslovne veze između bivšeg direktora Petrokemije Josipa Jagušta i obiteljske tvrtke Gorup u vlasništvu braće Damira i Božidara Gorupa - sve njihove tvrtke su pale u propast. 

Posebno me je iznenadila nezainteresiranosti državnih službi i javnosti; da se pronađe nestali zagorski milijarder Božidar Gorup. Po mojoj procijeni i istraživanju - ja sve manje vjerujem da zagorski tajkun uopće je živ. Tako mi svi podaci govore,.., i još neke stvari koje sad znam, ali ovdje za sada neću ih iznijeti... 

Nastavlja se,...


---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Članaka; 2498.

TI VELIKI ZLOČINCI KOLIKE LJUDE SU UNIŠTILI ?!

crostojkovic | 19 Mart, 2015 08:39

18.03.2015., srijeda

KAKO BIVŠI PARTIZANI I KOMUNISTI TAKO VISOKO SU SE POPELI U HRVATSKOJ POLITICI ? UDBA je dovela dr. Franju Tuđmana na hrvatski tron? 

Bivši komunisti u stvarnosti nisu nakon sloma komunizma ni jednoga trenutka pali s vlasti i temeljito su hrvatsku političku scenu kroz izborne namještaljke i državni teror nad nekomunističkim demokratskim političarima i njihovim strankama očistili od oporbe i legalne i legitimne konzervativne i demokratske pravaške desnice, tako da je jedini čimbenik u Hrvatskoj ostala ljevica ili preciznije rečeno ekstremna titoistička ili staljinistička ljevica koja je urotom protiv hrvatskog naroda i došla na puškama i bajunetama na vlast u Hrvatskoj 1945. godine koju je prigrabila i više nije ispuštala iz zločinačke ruke. 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Članaka; 2497.

KAKVA JE TO SREĆA U DRŽAVI KAD POLICIJA TUČE HRVATE

crostojkovic | 18 Mart, 2015 10:17

18.03.2015., srijeda

KAO PREDSJEDNICI RH., MESIĆ I JOSIPOVIĆ SAMO SU SE NADIJELILI ODLIKOVANJA 

Ovako se vlast brani od "svoga naroda" 

Crvena vlast i sinovi i kćeri partizana i lažni antifašisti - izdajnici i kliconoše sa "korumpiranom crkvom" demonski natresaju Hrvatsku. Neprimjereno je da u vlasti nema branitelja i hrvatskih domoljuba - koji vole svoju zemlju. Dr. Herman Vukušić dao je (jedini) odbijenicu Josipoviću: odrekao se Povelje RH., nakon što je Ivo Josipović dodijelio odlikovanje Documenti. Kako sam bio aktivni sudionik Domovinskog rata i jedan od ljudi koji su se dugi niz godina bavili sa problemima hrvatskih branitelja, te i politikom u Hrvatskoj, moram reći da našu državu su najviše uništili Mesić i Josipović. Jedino oni što su radili: svađali su ljude, krali i dijelili odlikovanja... 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Članaka; 2496.

KRIMINALNA HOBOTNICA U POLICIJI U BJELOVAR - ŽARKO ČANAĐIJA I NENAD KOLEDIĆ

crostojkovic | 18 Mart, 2015 10:14

NA MOJE PISMO PREDSJEDNICI RH, PREDSJEDNIKU VLADE I SABORA RH, POLICIJA JE DOŠLA S MNOM OBAVITI RAZGOVOR Poštovani, 

opet me je napao pas od Željka Sabola (Đurđevačka cesta 135) iz Trojstvenog Markovca. Pas (pre)skače kraj kolnih ulaznih vrata (betonskog stupa) i ograde borove živice van. Napao me je u subotu kada sam se kretao pješice nogostupom prema centru grada Bjelovara. Bilo je to oko 11,45 sati, dana 28. veljače 2015., onda sam uzeo jednu letvu da psa mlatnem s njom, a on je tada pobjegao. Između ostaloga tog dana je napao jedno dijete koje je pobjeglo, zatim je napao moga susjeda Peru R. U više navrata isti pas "crne boje" je bio pušteni u dvorištu... Ovo vam stavljam na znanje iz razloga što pas od Željka Sabola me prije napao. 

BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159
TROJSTVENI MARKOVAC
BJELOVAR, 43000 
095/814-82-90 

05. Ožujka 2015. godine 

Dana, 16. ožujka 2015., u 11,00 sati došla je policija sa službenim kolima 020-241 s mnom obaviti razgovor. Policajcu Željku S., sam kazao, da je ovo prevršilo svaku mjeru - da neodgovorni vlasnik psa i dalje ga pušta da napada ljude. Da dotične subote Željko Sabol nije bio kod kuće - a psa ostavlja zbog toga puštenog. Između ostaloga policajac je obavio razgovor sa mojim susjedom Perom R., koji je izjavio da toga istoga dana; pas je gurao glavu kroz ogradu na nogostup. Te, da ga je pas ugrizao - da bi on to riješi na "Brački način" sa lovačkom puškom duplericom. Da pas može ugristi dijete koje se približi ogradi - koja je do ceeste, odnosno do nogostupa... Pero R., nije htio baš teretiti tog psa "crnoga labradora" jer i on takvoga ima u dvorištu kod kuće.... 


U Bjelovaru, 16. ožujak 2015. godine 

BJEŽI SOTONO - TEBI JE U GLAVI ONO LJUDSKO A NE BOŽJE

crostojkovic | 17 Mart, 2015 10:36

17.03.2015., utorak

NETKO TREBA ZATVORITI GUBICU TIM NEZNALICAMA I LAŽOVIMA 

Na fotografiji: Don Damir Stojić

Na moje pitanje svećeniku Damiru Stojiću : Koliko je Bog istjerao ljudi iz Edenskog vrta? Stojić je odgovorio "dvoje". Ja sam mu rekao: da LAŽE ili da ne zna. Te, da bolje pročita Bibliju. 

Evo, možete se i vi uvjeriti; da nigdje ne piše; da Bog istjerao je i ženu. Činjenica je, da je žena pošla za čovjekom; iz sažaljenja jer je zgriješila...

7. Jahve, Bog, napravi čovjeka od praha zemaljskog i u nosnice mu udahne dah života. Tako postane čovjek živa duša. ( Knjiga Postanka 2, 7. )

24. Istjera, dakle, čovjeka i nastani ga istočno od vrta edenskog, pa postavi kerubine i plameni mač koji se svjetlucao - da straže nad stazom koja vodi k stablu života. ( Knjiga Postanka 3, 24. ) 


Don Damir Stojić (svećenik) bio je gost u Bjelovaru, 16. ožujka 2015., a svoje predavanje kao studenski teolog održao je u hotelu "Central" u 19,00 sati, gdje je bilo nazočno oko 200-tinjak ljudi, i to većinom mladih škola-raca... Stojić je govorio o biblijskoj antropologiji - knjizi Postanka o prvim ljudima o čovjeku (Adamu) i ženi (Evi). 

Između ostaloga Don Damir Stojić ništa nije govorio povezano, tj. njegova koncentracija je bila slaba. Često se je gubio i skakao je s teme na temu - sve što je započeo govoriti ništa nije završio... Sve njegove priče izgledale su kao nestvarne bajke. 

Na moje pitanje Don Stojiću u dvorani gotovo svi su se ismijali meni. Oni bili su na njegovoj strani. To je bilo na kraju tribine. Sam sebi sam rekao: Koji su to sve licemjeri i slijepci - bolesnici. Tome predavanju bili su nazočni: Marijan Coner (HDZ), Dinko Klasan, Ruža Hrga, Danica Bilić, Jadranka Matašin, Tomo Globan, Stipo Pranjić, Zdenko Brezak, Anita Blažeković, Darko Marčinković,..., te još i desetak svećenika, i časnih sestri... 

Po završetku tribine Stojić je pozvao sve nazočne na "klanjanje" u Rimokatoličku Katedralu - koja se nalazi na gradskom korzu. 

Ovdje je vrlo zanimljivo - kako ti svi "šarlatani" hodaju i podržavaju laži i iluziju, i kako nesvjesno se suprotstavljaju živoj istini. Oni ismijali su "sami sebe" i Boga i Isusa u kojega tobože vjeruju. Na kraju bi samo rekao to - da lažni učitelji "truju" mladež, lažno naučavaju i gubave evanđelje. 

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Članaka; 2495.

U DUŠI ON JE BIO CRVENI VRAG - FINI KRIMINALAC KOJEG JE NAROD SPONZORIRAO

crostojkovic | 16 Mart, 2015 10:02

MILAN BANDIĆ, GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA PO DRUGI PUT JE ZAVRŠIO U ZATVORU (4) PERVERZNI MILAN BANDIĆ LJUBI SE SA PSOM - KOJI GA JE PRVI PUT DOČEKAO - KAD JE IZAŠAO IZ ZATVORA. ŠTO MISLITE PAS "RUDI" I NJEGOVA ŽENA GA DOČEKALI?! 

Milana Bandića vratili su u istražni zatvor, i država od njega naplatila je jamčevinu od 15 milijuna. Jamčevina je uplaćena u kunama kako bi bio pušteni kada je prvi put uhićen - da se tijekom istrage brani sa slobode. Milan Bandić je prekršio sva pravila koja su mu naložio DORH i USKOK. 

1. Bandić je u zatvoru.
2. iz zatvora može voditi grad - dosudilo mu i pravosuđe.
3. Bauk nam to potvrđuje kao veliku pamet.
4. Još se ne zna što će reći Bandić. ..., e pa je li boli ti ovu zemlju ona stvar i onog tko je vodi... 

Ja vjerujem da ovdje se radi o organiziranom kriminalu. Ne radi se tu samo o jednom čovjeku, već o skupini ljudi oko Bandića. Ljudi se tuže po ulici a ne vide koga biraju na izborima. Ovakvi kao Milan Bandić samo donose zlo. Gradonačelnik glavnoga grada države stalno biraju i to već četvrti put. Nitko drugi se ne usudi kandidirati za gradonačelnika zbog mogućnosti da poslije završi na "crnoj listi" nepodobnih. 

Bandić uvijek lagano pobjeđuje na izborima. Umjesto da vlast shvati da taj lik zlouporabi svoj položaj i ovlasti. Našao sam neke stare novine i čitao ih sve po redu. Iako novine ni jedne ne čitam, tj. kupujem. Vidio sam kako političari svih ovih "propadljivih" godina govore isto o istim događajima. Ljudi ne shvaćaju i plješću takvima. Treba napraviti podrobnu analizu o svakom političaru - koji je na čelu ove zelje i stvoriti o njemu pravu sliku... 

Ovo je dvolična politika - nama likovi koji su bili članovi KPH-a sad ponovo "ispiru mozak", umjesto da smo ih poslali na smetlište povijesti. Onaj svaki koji je "okrenuo kaput" za mene je lopov i bandit i ništa drugo... Takav nikada ne odgovara za svoje grijehe i zlo koje je počinio svojim žrtvama... Ovom narodu oduzet je ponos i samo poštovanje - od ovakvih kao što su Milan Bandić Takvih Hrvatskoj ima puno - tko njih zatvara? 

Nastavak slijedi,...

---------------------------------------
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT - Udruga za ljudska prava 
Članaka; 2492.
1 2 3 ... 116 117 118  Sledeći»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb