CROSTOJKOVIC

UMJESTO PRAVA NA RAD IMAAMO NA DJELU OBMANE KAO POLITIČKO RJEŠENJE

crostojkovic | 05 Februar, 2011 17:22

2011., subota

SRAMOTNI OBRAZ OD VLASTI JE NEZAPOSLENOST U HRVATSKOJ

UMJESTO PRAVA NA RAD IMAMO NA DJELU OBMANU KAO POLITIČKO RJEŠENJE !

Nezaposleni u Hrvatskoj su žrtve političkih nakaza. Evo argumenta zašto je velika nezaposlenost u Hrvatskoj? Andrija Hebrang HDZ-ov zastupnik u Saboru RH, utvrdio je : "U Hrvatskoj se bolje živi nego u Njemačkoj."

Između ostaloga Hebrang je i ovo kazao - da vladin plan oporavka daje dobre rezultate.

Isto tako - da Hrvatska je na dobrom putu, zaključila je Vlada RH, odnosno predsjednica Jadtranka Kosor. Te predstavila je podatke, po kojima je Hrvatska uspješnija od jedne Njemačke.

Iako nezaposlenost u Hrvatskoj dalje raste, HDZ-ovci na vlasti kažu - više nismo na nizbrdici nego - da smo na laganom usponu.

Več godinama slušamo političke nakaze i iste priče o sve boljem životu, odnosno zaključke - da Hrvatski narod dobro živi i da svakim danom nam je sve bolje. Ta HDZ-ova "smrdljiva" politička propaganda želi sve zaRaziti oko sebe...

Strašno je slušati sve te laži i obmane,.., obećanja i napuhavanja... Gadno je kraljevanje tog nakaznog duha kroz vjekove. Izašli smo iz 20. stoljeća i ušli u 21. stoljeće sa istim problemima, a nismo se odmakli od nezaposlenosti i bijede...

Isti likovi nam pokazuju lažne analize i statistike, tako oni sebi pripisuju sve svoje zasluge.

Kad je došao na vlast, tj. čelo Hrvatske, diktator Franjo Tuđman obećao je Hrvatima blagostanje i naprijedak,..., a u kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji radničkih poduzeća, radnike su izbacili van na cestu. Tako su učinili da mnogi postanu nezaposleni.

BJELOVAR / CROATIA
Branko Stojković
http://crostojkovic1958.blog.hr

Kosoričin put izlaska iz krize: Nezaposleni, idite čuvati ovce

Premijerka je najavila i otvaranje 150.000 radnih mjesta, no traži da svi prionu provedbi programa. Za programe zapošljavanja osigurano je oko 1,13 milijardi kuna.

NEZAPOSLENOST U HRVATSKOJ JE KRVAVA RAK RANA

crostojkovic | 04 Februar, 2011 15:11

NA IZBORE SA POKRETOM "ŠTIT" 2011. GODINE

HOĆEMO LI DIGNUTI SVOJ GLAS ILI ĆEMO I DALJE ŠUTITI?

Nezaposlenih osoba u Bjelovaru je sve više, dok u Hrvatskoj je čak 500.000 (tisuća) radno sposobnih ljudi bez posla, uključujući i one koji rade, a ne primaju plaću. Udruga ŠTIT" je u dva navrata prosvjedovala ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Bjelovaru, odnosno održala je prosvjedni skup. Po zakonu i Ustavu Republike Hrvatske svaki čovjek ima pravo na rad.

Očito je, da ova vlast nevalja i da nezna cijeniti rad i iznad svega korisno stvaralaštvo, s kojim unaprijeđuje se čovjek, obitelj i društvo... Država nije stvorila takvu klimu - da naš čovjek proizvodi i zarađuje, nego uvozimo tuđe proizvode i pamet. A na takvom biznisu zarađuju samo profiteri i šverceri. Oni koji na korumpirani način drže birokraciju u rukama. Potkupljeni sindikat diže (svoj) glas samo pred izbore, a u biti bori se za svoje gazde koji ih financiraju.

Političke stranke odavno su promašeni slućaj, one nemaju nikakvu ideju, ne bore se za hrvatskog čovjeka, niti za radna mjesta. Nezaposlenost je prvi goruči problem u Hrvatskoj. Trula, izdajnička, i nesposobna politika sve nas uništava.

Mnoge obitelji pale su u tešku bijedu i propast. Budimo mi oni koji ćemo riješiti sami svoj problem, a ne da stalno tražimo neku potporu svijeta. Svi zajedno spriječimo "neprijateljsku i zločinačku elitu", da ne podižu i dalje inozemne kredite - na naše ime, kredite koje ćemo mi i naša djeca morati vračati. Ti krediti ne koriste se za otvaranje radnih mjesta, niti za bolji život i izgradnju Hrvatske.

Hrvatski narode! Krajnje je vrijeme - da se suprostavimo tim zločincima, koji svakodnevno srozavaju naš životni standard. Zbog poskupljenja i inflacije na ulicama vlada krajnje siromaštvo. Gospodarstvo i ekonomija gotovo više i ne postoje, na djelu su pljačke i prijevare... Mislim da je došlo vrijeme da se sami organiziramo. A to pravo daju nam i izbori, koji ove godine održavaju se u Hrvatskoj.

Svi oni koji žele izaći s nama na izbore, ili bolje rečeno kandidirati se na Nezavisnim listama pokreta "ŠTIT", neka nam se jave - na telefon ili pismom na e-mail adruesu ili neka osobno dođu u središte "ŠTIT-a" u Ulicu Masarykovu 8., Bjelovar.

HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
Branko Stojković
C r o a t i a
04. veljača 2011.
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90

 

 

, 091/797-65-56
http://crostojkovic1958.blog.hr

TKO JE NA VLASTI U HRVATSKOJ?

crostojkovic | 30 Januar, 2011 11:56

Zato nam je tako - što nas takvi vode !

HRVATSKI BRANITELJI SU ODAVNO PROMAŠENI SLUČAJ !

Cijelo vrijeme branitelji su čuvali "birokratsku tvrđavu", a sada se čude: Što im se to događa?

Hrvatski branitelji nisu ništa bolje ni zaslužili, jer od samog početka u svoje redove primali su: Odbjegle oficire JNA, bivše UDB-aše, KOS-ovce,.., partizane i komuniste... I tko zna što sve?

Od samog početka stvaranja "nove države Hrvatske", odnosno u Domovinskom ratu, vodila se je jedna totalno kriva politika.

Zašto je baš sad izabran grad Vukovar za braniteljski prosvjed, u subotu 29. siječnja 2011., kad pola hrvatskih medija (ne)radi?
Branitelji su se okupili na prosvjednom skupu zbog nedugog uhićenja Tihomir Purda, koji je  pucao na ranjene zarobljenike u Borovu Naselju

Srbijansko Tužiteljstvo za ratne zločine priopćilo je kako se istražuje slučaj hrvatskog državljanina Tihomira Purde, uhićena u BiH, te da je preuzet iz skupine vojnih predmeta s početka 1990-ih te je prošao prvu reviziju od kada je 2004. tužiteljstvo preuzelo predmete ratnih zločina od ondašnjega beogradskog vojnog suda.


Zašto prosvjed nije održan u glavnom gradu Hrvatske - Zagrebu? I to za vrijeme radnog dana, a ne za vrijeme vikenda? Prosvjed je trebao biti u gradu, gdje sjede glavni šefovi vlasti.

Stjepan Mesić je bio deset godina predsjednik Hrvatske, i tada se je počelo sa izručivanjem i zatvaranjem vrlo važnih branitelja: Gotovine, Markača, Čermaka,.., nitko se onda nije sjetio održati "braniteljski prosvjed" baš u Vukovaru, u gradu kojeg je Mesić rušio sa JNA, koje je on bio glavni zapovjednik. A poslije Mesić je postao čak, kraj predsjednika RH, vrhovni zapovjednik hrvatske vojske.

Iza toga svega krije se izdaja. Da li je tko na prosvjedu, tj. mitingu u Vukovaru spomenuo Mesićevo izdajničko ime? Kao i imena drugih osoba koje su krive - ne samo za sudbinu grada Vukovara, nego za sudbinu cijele Hrvatske.

Danas je potrebno razlučiti - tko su Hrvatski branitelji? U deset najcrnjih godina "mesićizma", kada nam je on (Mesić) vratio "komunizam i antifašizam" u Hrvatsku, te postaviši marionetu - svog prdsjedničkog nasljednika Ivu Josipovića, koji otkriva partizanske spomenike iz Drugog svjetskog rata.

Ovo sveto pismo upućeno je narodu, a ponajprije Hrvatskim braniteljima da shvate - da ih je najviše uništio Mesićev režim.

Mi smo na ivici ponora jedne najvjerojatnije globalne promjene. Dok god nebude prihvaćena "najveća istina", koja dolazi od Branka Stojkovića, naša ispačena država Hrvatska - neide nikuda. I dalje će trajati "urota" protiv Hrvatskog naroda.

Iza tobože problema o "hrvatskim braniteljima" skriva se krajnja gospodarska i ekonomska kriza, u našoj zemlji - lopovštine i bezakonja,.., i neodgovornosti..

Prošlo je od završetka "Domovinskog rata" 16 godina, i danas ista vlast živi na "dnevnom blicu", na medijskim temama - koje oni fingiraju* i serviraju neprosvjetljenom puku.

Zašto su došli na tribinu u Vukovar, ministri: Karamarko, Bošnjaković,Čobanković,.., Tomislav Ivić.., jer tako je navodno odredila predsjednica Vlade RH, Jadranka Kosor.

Očito je da u Hrvatskoj idu izbori 2011. godine. Moramo se prisjetiti - kakve je imala prije veze Kosorka sa Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti RH? Kada je ona bila ministrica. Isto tako da li su se branitelji borili - da im budu šefovi oni koji nisu imale nikakve veze sa ratom.

Apsurdno je da stranačka dužnosnica SDP-a Željka Antunović, bila je isto ministrica obrane Republike Hrvatske. Ništa nije čudno da je prosvjed održan u Vukovaru, jer taj grad vodi SDP-ovac Željko Sabo. A i glavni govornik Branko Borković (SDP), je bivši polaznik komunističke kumrovačke političke škole.

Ako netko nešto nosi iskreno u srcu, što onda ima čitati sa papira? A pri tome još imatIi neuvjerljivi glas kao što je Branko Borković, navodno nekakvi bivši zapovjednik obrane Vukovara, sa Milom Dedakovićem - Jastrebom, koji je dan prije završio u bolnici, tako su u vijestima prenesli neki mediji - da mu je pozlilo i zato nije bio nazočan na tribini.

U Zagrebu, danas je 29. siječnja 2011. godine održana 70. godišnjica ustanka partizanskih boraca i antifašizma i 67 obljetnica osnivanja 10 korpusa 66 zagrebačke partizanske brigade.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, pokrovitelj svečanosti, tom je prilikom poručio kako se nikada ne smije zaboraviti da su antifašisti i partizani svrstali Hrvatsku na stranu pobjednika u Drugom svjetskom ratu te omogućili nacionalni opstanak Hrvata i hrvatsku državnost tijekom postojanja bivše Jugoslavije i danas moderne Hrvatske.

Čestitajući obljetnice predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić je rekao kako je antifašistička borba hrvatskog naroda i dijelova narodnih manjina osvjetlala obraz Hrvatskoj, kao i da je hrvatska suverena država utemeljena između ostalog i na antifašizmu.

Samo dva dana prije održavanja braniteljskog prosvjeda u Vukovaru, bivši ministar branitelja i saborski zastupnik SDP-a Ivica Pančić, podnesao je 26. siječnja 2011., kaznenu prijavu USKOK-u i DORH-u protiv HDZ-a.

Pančić navodi da podnosi kaznenu prijavu iz razloga da je HDZ-e znao za crne fondove , famozni Sanaderov BMW i fiktivno zapošljavanje Rade Buljubašića u HEP-u . Između ostalog je kazao da ne može Ivo Sanader biti kriv za sve, a ostali da ništa nisu znali.

Manipulacija sa braniteljima i dalje traje. Neki dan na siednici Sabora RH, jedan od zastupnika G.M. spočitao je premijerki Kosor, da dok ljudi nemaju što jesti, i bez posla su, da ona je sebi kupila torbicu vrijednu 16 tisuća kuna. I da svakodnevno mijenja svoju odjeću "kompletiće" s drugim nakitom... Ispada tako, da jedna raspuštenica bez muža vodi Vladu Republike Hrvatske. Koja je dobila vojni stan i sve druge priviljegije...

U Bjelovaru, 29.01.2011.
HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
Branko Stojković

--------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------------
---------------------------------------------------

LAKO JE POLICAJCU BLAŽEVIĆU GLUMITI FRAJERA U UNIFORMI !

crostojkovic | 24 Januar, 2011 17:48

BRANKO STOJKOVIĆ
Ul.A.B.Šimića br. 3
43 000 BJELOVAR
095/814-82-90
                                                     
                                             MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
                                                                   10000 ZAGREB
                                                             Ulica Grada Vukovara 33
                                  pitanja@mup.hr, javnost@mup.hr, policija@mup.hr
                                                P  R  I  J  A  V  A                                                      
Poštovani !
Prije pola sata (u  16, 30), bio sam u bjelovarskom lokalu "Peta Pan" kroz veliki stakleni prozor vidio sam da iza moga parkiranog vozila "Citroen" BJ 494 EB stajao je policijski auto 020 - 178 iz kojega je izašao jedan policajac i dva puta slikao moj auto. Ja sam izašao iz lokala van i uputio se prema autu. Policajac mi je povišenim glasom dva puta naredio "Dođi vamo do auta!"
Otišao sam do policijskog vozila, policajac je već ispisivao nalg za krivo parkiranje.Policajac mi je rekao da su došli po dojavi, neotkrivši identitet prijavitelja.
Prigovorio sam policajcu - nemožete mi se tako obračati "Dođi vamo", a vi bi to trebali znati i oslovljavati me "gospodine Stojkoviću, jer ja sam ozbiljnji čovjek i nisam nikakvi klošar...
Zbog jednog običnog parkiranja vičete na mene kao da sam ubio nekog čovjeka.
Policajac mi je rekao da sam ja počinio prekršaj. Pitao me je - da li želim platiti kaznu 700,00 kuna. Ja sam mu rekao da nisam. Policajac je rekao da je to parkirno mjesto za invalide. Ja sam pitao gdje je prometni znak?  Na cesti se ne vidi što je bojom nacrtano, odnosno obilježeno.
Kada sam pogledao prema tom mjestu, vidio sam da znak je okrenut, i nije bio vidljiv sa prometnice, odnosno parkirnog mjesta. Gdje je bilo više parkirnih mjesta. Rekao sam policajcu da slika znak. On je rekao da se vidi na slici okrenuti znak. Ispisao mi je nalog i predao. Ja sam otišao do auta i stavio te papire unutra.
 Policajci su otišli, a ja sam krenuo u lokal da uzmem svoje stvari. Taman sam došao do lokala - i vidio sam da iz ulice Ante Starčevića se vraća isto policijsko vozilo. Ja sam bio kod ulaza lokala, i bilo mi je čudno zašto se policajci ponovo vraćaju, pomislio sam da su nešto zaboravili.
 Policijski auto je stao i otvorio se je od suvozača prozor - prema kojem se nagnuo isti policajac kazavši mi da maknem auto. Shvato sam da oni su samo napravili sa policijskim auto krug oko kvarta, i vratili se. Kada mi je policajac rekao da maknema auto, samo par sekundi poslije izgovorenih riječi on je bacio agresivno pojas sa sebe, i brzim koracima došao do mene.
 Postavio se je tako kao da me hoće udariti. U glavi mi je proletjela misao  - kako hoće iscenirati događaj - kao da bi se ja svađao s policijom, tj. službenom osobom. Vikao je:  "makni odavde auto, ajde briši". Shvatio sam da isti mi želi nešto isfingirati.  Rekao sam da ću maknuti auto, samo da uzmem svoje stvari iz lokala. Policajac je grubo nastavi vikati na mene - "makni auto!"
 Ja sam sjeo u svoj auto i odvezao ga malo dalje u nizu parkirališta. Kada sam ušao u lokal - konobar mi je rekao da "sfrkani i uništeni znak"  policajac upravo vraća na mjesto. Tada sam vidio kako je taj okrenuti znak, sav pošaran sa bojom..
Nisam očekivao ovako ponašanje jedne službene osobe, koja treba biti primjer ostalim građanima. Takvo postupanje policajca i nepravda me je uzrujala. Dotični policajac nije imao značku na mjestu gdje treba stajati, tako i ovaj drugi policajac, koji je bio pristojan i cijelo vrijeme je sjedio u autu i šutio. Cijeli događaj vidjeli su brojni ljudi iz lokala.
Sa svog mobitela nazvao sam broj MUPa Zagreb i cijeli događaj prijavio. Napomenu sam da unazad nekog vremena polcija vrši pritisak na mene. Ukazao sam na njihove propuste, a oni mi uzvraćaju što mi pišu kazne... Stvarno me je iznenadilo ponašanje policajca. Koji nije imao ni službenu kapu na glavi, a ispod jakne imao je raskopčenu košulju ispod vrata..
Očekujem pismeni Vaš odgovor na ovako ponašanje policajca.
S poštovanjem !
U Bjelovaru, 22.01.2011, Subota,
                                                                         PODNOSIOC PRIJAVE:
                                                                         Branko Stojković
----------------------------------------------------------------------------------------------------
REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
           10000 ZAGREB
   Ulica Grada Vukovara 33                                                      
                                      P   R   I   J  A   V  A
NEMOGU NIKAKO PRIJEĆI PREKO TOGA - POLICAJAC JOSIP BLAŽEVIĆ MI JE PRIJETIO
Policajac mi je prijeti na taj način što se nastavio na mene kao da će me udariti.
Danas (23.01.2011., u nedjelja) došao sam u kafić "Peter Pan" ispred kojeg mi je (jućer) policajac Josip Blažević prijetio zbog parkiranja svog automobila.
Kažu mi nek ljudi u tom kafiću i sam konobar, da je vrlo čudno zašto je policajac tako reagirao, da i drugi ljudi tu parkiraju i da nikada nije dolazila policija. Konobar kaže neko je toga policajca poslao, nije se on sam sjetio samo tako doći. Policajac mi je prijeti na taj način što se nastavio na mene - kao da će me udariti. On je htio dovesti me u takvu u takvu situaciju - da imaju razlog da me privedu u policiju. Ili policajac je izgubio živce.. Ako je policajac Blažević izgubio živce, onda takva osoba nebi smjela raditi u policiji. 
Očito je policajac bio uvređen s time - što ispred sebe je imao jaću intelektualnu osobu, pa će on meni silom pokazati, što mu uniforma daje to (za)pravo..
Sramotno je bilo ponašanje tog policajca i dovođenje mene u takvu poziciju. To je napad na moju slobodu i ljudska prava...
U Bjelovaru; 23.01.2011., nedjelja
PREDSJEDNIK UDRUGE ŠTIT
( za ljudska prava)
Branko Stojković

BJELOVARSKI PREKRŠAJNI SUD STANUJE U NEKADAŠNJIM PROIZVODNIM POGONIMA TAD-a

crostojkovic | 19 Januar, 2011 03:11

 

Iznenadni i brzi pad jedne od važnih Bjelovarskih tvrtki TAD (Tvornica automobilskih djelova), koja je imala svoje tržište diljem europe, predstavlja krunu kriminalne pretvorbe i privatizaciju 1991. godine u Bjelovaru. Dok su neki išli u rat za nezavisnost domovine Hrvatske, ratni profiteri su na lopovski način dolazili do imovine, koja je bila u vlasništvu radničke socijalističke klase. Tako je i Dane Sučić (HDZ) na vrlo lak način došao do mijujunske imovine od poduzeća TAD i Sigurnosti... Jer narod nije bio u stanju da uoći svu apsurdnost mnogih prljavih poteza pa i megalomanskih prevara.

 Prema novom scenariju Dane Sučić je državi Hrvatskoj iznajmio svoje slobodne prostorije u najam u bivšem TAD-u, gdje se sad nalazi prekršajni sud u Bjelovaru. Umjesto da radnici idu tamo na posao neki idu sad tu na sud za remečenje javnog reda i mira, obiteljsko nasilje i prometne prekršaje... Ja sam ranije objavio jedan  istiniti tekst o prostorijama TAD-a, gdje je trebao biti drugi zatvor u Bjelovaru. Sada je skinuta tabu-oznaka sa dnevnog reda "nedodirljivih" likova, a to je sasvim jasno - da je to sukob interesa, da je upitanju etnički kodeks.

Žalosno je da su nam proizvodni pogoni pretvoreni u birokratska ušminkana administrativna mjesta. To je najbolji dokaz kakvu smo demokraciju dobili u Hrvatskoj. Najadekvatniji odgovor bi  bio - da se ne bi zaboravilo što se je dešavalo u ratu, koji je bio iskorišten za osobno bogačenje pojedinaca. Najgora je stvar kada nam navika prijeđe, tj. pretvori se u potrebu. Jer tako su naučeni ljudi bez posla i imovine, živeči u neimaštini... Ta tiranija je zahvatila sve pore u našem društvu i stavila je okove na ljudska prava.

Meni osobno se gadi kad dolazim na prekršaajni sud, jer znam da je nekada u toj zgradi bila radna atmosfera, tu su radili mnogi radnici i primali donekle neku plaću od koje su živjele njihove obitelji. U nekada poznatoj tvornici TAD, u njenim pogonima nalaazi se i teretana za Body Bilding. Sve je to sramota prošlosti ili bolje rečeno sadašnjosti...

VOĐA POKRETA "ŠTIT"

BRANKO STOJKOVIĆ

CROATIA  /  BJELOVAAR

brankostojkovic152@yahoo.com

095/8148290

 

 

 

 

 

 

 

KAZNENA PRIJAVA PROTIV PREDSJEDNICE PREKRŠAJNOG SUDA U BJELOVARU

crostojkovic | 18 Januar, 2011 15:10

Branko Stojković
Ul. A. B. Šimića 3
43000 Bjelovar

Općinski državno odvjetništvo u Bjelovaru

J. Jelačića 1

43000 Bjelovar


KAZNENA PRIJAVA


Protiv:   Ružice Pavlović - Drmačić, predsjednice prekršajnog suda u Bjelovaru,  koja stanuje u Bjelovaru, u ulici A. Mihanovića 8a.


Radi ugrožavanja i povrede osobne slobode i prava čovjeka te drugih prava i društvenih vrijednosti zajamčenih i zaštićenih zakonom i Ustavom Republike Hrvatske. Zbog zloupotrebe položaja i ovlasti iz članka 337. stavka 1. te zloupotrebe obavljanja dužnosti u državnoj vlasti iz članka 338. stavak 1.
Kao odgovorna osoba u tijelima državne vlasti i jedinicama lokalne samouprave, počinila je težu povredu u kršenju zakona i to meni na štetu.


Dana 5. listopada 2010., u 11,10 sati pristupio sam u Prekršajni sud u Bjelovaru po pozivu tog suda Broj: I-P-563/10 radi ispitivanja u svojstvu kao svjedok protiv okrivljenice Kristine Grčić, rođene djevojački Ćuk, od oca Franje i majke Marije, rođena 04.12.1978. godine u Bjelovaru, radi prekršaja iz čl. 43. st . 2. i dr. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Prekršajni sud u Bjelovaru, po predsjednici tog suda Ružici Pavlović - Drmačić OSLOBODILA JE OPTUŽBE Kristinu Grčić, koja je već prekršajno i kazneno osuđivana. Oslobođena je optužbe radi toga što je 22. srpnja 2009. godine, oko 14,45 sati svojim automobilom reg. oznake i broja BJ 230 EF na raskrižju ul. A. K. Miošića i Šetališta dr. I. Lebovića oduzela prednost Branku Stojkoviću, koji se je pravilno kretao sa svojim biciklom. Pobjegavši sa mjesta nesreće Kristina Grčić, nije stala na znak STOP.


Ružica Pavlović - Drmačić donesla je PRESUDU "U IME REPUBLIKE HRVATSKE" Broj: I-P-563/10 u kojoj sutkinja laže, da sam ja izjavio "kako sam vidio da to vozilo, koje je udarilo u mene je BIJELE BOJE reg. oznake BJ 230 EF Fiat Punto“.
Ružica Pavlović - Drmačić tim činom je počinila kazneno djelo zloupotrebe, jer je namjerno iskrivila sudski zapisnik. Ona je učinila to meni na štetu. Iako se zna da toga dana sam prijavio policiji vozilo CRVENE BOJE Fiat Punto BJ 230 EF kojim je upravljala okrivljenica.


Prije ovog događaja okrivljenicu sam dva puta prijavio policiji i Državnom odvjetništvu u Bjelovaru, zbog namjernog gaženja na pješačkom prijelazu. Moje sve prijave bile su temeljite i imale čvrste dokaze.


Smatram da je Ružica Pavlović - Drmačić počinila kazneno djelo zloupotrebe položaja i ovlasti, jer je iskrivila i zamaglila istragu, a i uzela predmet da ga ona rješava, iako sam je već nekoliko puta prijavio za zloupotrebu položaja i ovlasti i pristrano suđenje. Moram ovdje napomenuti da sutkinja živi u istoj zgradi gdje i okrivljenica Kristina Grčić, u ulici A. Mihanovića 8a u Bjelovaru.


Okrivljenica Kristina Grčić je izjavila da joj ja prijetim i oštećujem vozilo, što su bolesne laži. Ja nikada nisam čak njoj ni izrekao jednu ružnu riječ, a kamoli što drugo. Smatram da za sve probleme su nadležne državne institucije. Laže je da sam ja inscenirao događaj, to ispada da sam ja znao da će ona tuda proći sa autom u to vrijeme, što je apsurd. Dok iz prijašnjih mojih prijava protiv Kristine Grčić je vidljivo da ona mene sačekivala i s autom me gazila. Pitam se - tko to sve tolerira?
Kristina Grčić u jednom sudskom postupku lažno je svjedočila u korist Steve Đurđevića, zvanog Stevica, u postupku u kojem je bila oštećena moja tada maloljetna kćer. Mislim da je ona za to djelo i osuđena. Stevo Đurđević - Stevica, tom prilikom u sudskom hodniku izrekao mi je prijetnju - da će me zgaziti sa svojim autom dok izađem iz suda van, za to djelo prijetnje je on oslobođen.


Sutkinja Ružica Pavlović - Drmačić u predmetu protiv Kristine Grčić nije me saslušala ni više od dvije minute, niti su je koliko sam vidio - zanimali moji dokazni materijali. Ona me je bahato i drsko stalno prekidala, bila je vrlo nervozna... Na toj raspravi u isto vrijeme nije se pojavila okrivljena Kristina Grčić, niti svjedoci. Sutkinja je donesla presudu 12. listopada 2010. godine i to meni na štetu, čak me nije ni obavijestila o donesenom rješenju. Nigdje nije pisalo da sam ja oštećenik, a ne samo svjedok.

Nisam dobio ni primjerak presude. Dana 17. siječnja 2011., uputio sam se interesirati o ishodu suđenja u Prekršajni sud u Bjelovaru, te bio sam jako iznenađen donesenom presudom. Koju sam dobio u pisarnici toga suda. To je više nego sramota! To je još jedan dokaz da sutkinja i predsjednica toga suda zloupotrebljava svoju funkciju i manipulira sa ljudskim pravima...


Još jednom citiram da sutkinja je dala okrivljenici alibi - da je riječ o BIJELOM autu a ne CRVENOM. Kada je policija (na moj poziv) došla na uviđaj toga dana detaljno sam opisao ne samo "crveni automobil", nego i osobu koja je s njime upravljala. Bio je to Fiat Punto crvene boje BJ 230 EF. A postoje i moje prijašnje prijave protiv Kristine Grčić u kojim navodim vozilo "crvene boje".

Dana 3. siječnja 2011., sastavljena je nova kaznena prijava u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, protiv Kristine Grčić, u kojoj postoje čvrsti dokazi i video snimke o njenim izjavama - kako će me zgaziti na cesti sa svojim autom. Što znači samo malo više od dva mjeseca kako je oslobođena na Prekršajnom sudu, ona ohrabrena "zaštitom" srlja i dalje u svojim nakanama na mene.


Smatram da je Ružica Pavlović - Drmačić u sudskom predmetu, koji se vodio protiv okrivljenice Kristine Grčić, ustupa u svojoj presudi, odnosno ona je išla u korist optuženoj, te meni kao oštećenom nanijela štetu, u svim vidovima materijalnu i drugu,.., prouzročivši mi troškove. Predlažem da se protiv nje pokrene kazneni postupak, kako sam naveo na početku svoje kaznene prijave.
U Bjelovaru, 18.01.2011. godine


- Prilažem sudsku presudu od 12.10.2010.,

  Prekršajnog suda u Bjelovaru.

                                                                                   PODNOSITELJ PRIJAVE:

                                                                                           Branko Stojković

U BJELOVARU JE UHIĆEN MIROSLAV LEVAK

crostojkovic | 20 Decembar, 2010 20:20

 
PROFUNKCIONIRALE SU PRAVNE INSTITUCIJEU BJELOVARU I REPUBLICI HRVATSKOJ
STIŽU BOLJI DANI ZA BJELOVARSKU PRAVDU UHIĆEN JE MIROSLAV LEVAK
Zbog veze s bjelovarskom sutkinjom Miroslav levak odlazi u varaždinski zatvor.
LEVAK JE PROŠLI TJEDAN UHIĆEN I PRITVOREN U BJELOVARSKOM ZATVORU, DO PREBACIVANJA U VARAŽDINSKI ZATVOR.
Tereti ga se za pokušaj teškog ubojstva iz bezobzirne osvete.
OBRAT Krvava tučnjava body bildera Miroslav Levaka i policajca Miroslava Chlude, dobio je konačno svoj epilog*, levak odlazi u varaždinski zatvor, radi pristranosti Bjelovarskog suda.
U bjelovaru je Miroslav Levak, bodiy bilder sa čeličnim kljućem za montiranje kotača na autu - gotovo teškim tri kilograma nekoliko puta izudarao policajca po glavi. Zbog toga je uhićen i priveden u okružni bjelovarski zatvor.
Miroslav Levak je uhićen nakon što je izvan-raspravno vijeće bjelovarskog Županijskog suda prihvatilo zahtjev Županijskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, koje ga tereti za pokušaj ubojstva policajca iz bezobzirne osvete.
ŽUPANIJSKI SUD JE POTOM IZDAO NALOG ZA LEVAKOVO UHIĆENJE
A u međuvremeno je na adresu Vrhovnog suda u Zagrebu poslao i prijedlog da ga se izuzme mjerodavnosti nad cijelim slućajem. Prosljeđen je i spis. Uhićeni body bilder, naime, u vezi je s bjelovarskom sutkinjom Sandrom Hančić, pa se Bjelovarski sud želi izuzetu iz tog predmeta.
Vrhovni sud je prihvatio taj prijedlog i za daljnje vođenje istrage odredio Županijski sud u Varaždinu kojem su još sredinom prošlog tjedna prosljeđeni svi spisi i izjave. O tome kada će sud u Varaždinu saslušati prve svjedoke krvave tučnjave u trgovini Billa i ispred trgovine, još uvijek nije poznato.
ŠPEKULIRA SE DA BI MIROSLAV LEVAK JOŠ OVOG TJEDNA MOGAO BITI PREBAČEN U VARAŽDINSKI ZATVOR
Levak je uhićen nakon događaja neposredno i saslušan pred istražnom sutkinjokm bjelovarskog Županiskog suda Ankom Turak-Novak.
Sutkinja Turek odbila je prijedlog Opčinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru za zadržavanje koji je podnesen zbog bojazni da će utjecati na svjedoke.
Levak je pušten da se brani sa slobode, a Odvjetništvo se u međuvremenu žalilo na takvu odluku istražne sutkinje Anke Turak-Novak.
OSTAO JE ZAKRVLJEN KLJUČ OD UDARACA POLICAJCA PO GLAVI
Sluća je prosljeđen Županijskom odvjetništvu čiji je istražni zahtjev usvojilo izvanraspravno vijeće Županiskog suda. Miroslav Levak je uhićen - na adresi njegove nevjenčane supruge S. Hančić, na adresi šetalište dr. Ivše Lebovića u Bjelovaru, te mu je određeno zadržavanje u zatvoru.
Poznati bodiy bilder Miroslav Levak i policajac Miroslav Chluda posvađali su se 8. prosinca 20010., a zatim i fizički potukli u bjelovarskom trgovačkom centru Billi, a potom i vani.
Prema policijskom priopćenju, Levak je prigovorio policajcu Chludi zbog ranijeg ponašanja prilikom obavljanja službenog posla.  Svađa je prestala, jer policajac je uhvatio rukama oko Lervakovog tijela i tako ga "zahkljućao", kada je pustio Levaka ovaj se uputio iz Bille van i pričekao Chludu ispred ulaznih, tj izlaznih vrata. Nakon što je pšolicajac izašao Levak ga je iznenada udari šakom u glavu, kada se policajac pribrao pružio mu je napadaču otpor i uspio ga svladati  Levak je otrčao u auto i izvado čelilni kljuc, s kojim mu je zadao nekoliko udaraca po glavi. Uz divljačko udaranje policajca, Levak ga je vrijeđa, psova i prijetio.. Levak je prestao udarati policajca kad je ovaj obilno krvario i kad je krv špricala svuda. Trgovkinjama trgovačkog centra Billa došla je zbog toga muka... Policija je odmah uhitila Miroslava Levaka i privela u policijsku postaju, zati, sprovela kod istražnog suca. Iako je Tada Levak pušten na slobodu, ubrzo je došlo do novog obrata u kojem je Miroslav Levak zatvore.
PREDSJEDNIK:
Branko Stojković
HRVATSKA UDRUGA ZA PRAĆENJE I PROMICANJE LJUDSKIH PRAVA "ŠTIT"
brankostojkovic152@yahoo.com
0958148290, 0917976556
Bjelovar - C  R  O  A  T  I  A

I BOGU SE VEĆ GADI OVAKVA LAŽNA PRAVDA

crostojkovic | 20 Decembar, 2010 12:11

EKSKLUZIVNO - Vrijeme je da se Levaku i njegovoj grupi stane u kraj! http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/ekskluzivno-vrijeme-je-da-se-levaku-i-njegovoj-grupi-stane-u-kraj.html ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Levak na slobodi, policajac u bolnici http://www.javno.ba/crna-kronika/levak-na-slobodi-policajac-u-bolnici.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Preneseni demant Branka Stojković http://www.javno.ba/urednikov-odabir/preneseni-demant-branka-stojkovi.html ----------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.javno.ba -------------------------------------------------------------------------------------------------------- TRAŽIMO ODGOVOR OD (ODGOVORNIH) INSTITUCIJA REPUBLIKE HRVATSKE Napadnuti su predsjednik udruge za ljudska prava "ŠTIT", napadnut je i policaajac,.., tko još treba da bude napadnut - da se Miroslavu Levaku stane na kraj?! Udruga za ljudska prava "Štit" BRANKO STOJKOVIĆ Bjelovar / Croatia ------------------------------------------------------------------------------------------------------ OD LEVAK SU NAPADNUTI TRGOVAC NA BENZINSKOJ PUMPI "ĆULO" I MLADIĆ U CAFFE BARU "ŠIME" U BJELOVARU Sramota je što Levak uvijek nekoga napadne i nije kriv. Napao je B.Stojkovića sa palicom iz čista mira sa svojom skupinom: Miroslavom Zlomislićem, Darkom Stojanom, Domagojem Ćukom, Feđa Medakom,.., od njih nitko nije odgovarao za napad. A meni je Levakova ženska koja radi na sudu prišila 5 mjeseci zatvora na dvije godine uvijetno.., Znači dobi sam s palicom i još zatvorsku uvijetnu kaznu.? To čista zloupotreba položaja i ovlasti. Ovo je sramota bjelovarskog pravosuđa i pravnog sistema. Sutkinja S.H. sad vozi auto od Miroslava Zlomislića, od mog napadaća - crni pasati BJ 800 00., očito je limuzina sad i njezino vlasništvo..Mislim da je to sve dovoljno jasno da ukazuje na kriminal i korupciju.. Neka građani malo razmisle o svemu ovome,...o nemoralu i bezakonju... I svog maloljetnog sina Miroslav Levak je tukao sa motorističkom kacigom ...Rekao sam ja da je on glavni šerif u gradu Bjelovaru. Levak je skrivio i nekoliko prometnih nezgoda i on se ljuti - kad mu policija nosi kući kazne. Pa onda poslije Levak napada policajce po ulici.. O svemu se tome šuti - jer žena mu je poznata bjelovarska sutkinja. Oni mogu raqditi što god hoće. Pa čak kaljati tuđe dostojanstvo i čast,.., kršiti ljudska prava i građanske slobode. Ovo je kraj parvnog sustav u Bjelovaru. -------------------------------------------------------------------------------------------------- http://miroslavlevak.blog.hr ------------------------------------------ http://brankostojkovic.blogger.ba --------------------------------------------

KAO JA NE VOLIM POLICIJU, A LEVAK POLICAJCIMA RAZBIJA GLAVU?

crostojkovic | 19 Decembar, 2010 00:02

CROSTOJKOVIC

MOJ DEMANTI NA ČLANAK U LISTU "BJELOVARAC"
UREDNIŠTVO GRADSKOG LISTA "BJELOVARAC"

NEKA GRAĐANI DOBRO RAZMISLE KOGA PODRŽAVAJU !?

Poštovani !

Pročitao sam u vašem gradskom listu "Bjelovarac" novinski članak od 16. prosinca 2010., na stranici 13, u rublici "Crna kronika" od novinarke i urednice Ivanke Štedul "OBOJICA SUDIONIKA FIZIČKOG OBRAČUNA IMAJU VIDLJIVE POSLJEDICE"

Između ostaloga u tom tekstu spominjano je moje ime, pa stoga se nadam da ćete objaviti moj DEMANTI na izjavu Miroslava Levaka: "Molim vas ne nasjedajte na provokacije B.Stojkovića koji očito ne voli policiju, ni sud a još manje mene."

Istina je da ja ne volim "korumpiranu policiju" i "korumpirani sud" koji zloupotrebljavaju svoj položaj i ovlasti. Iz mnogih primjera otkrio sam one policajce - koji su koketirali sa Miroslavom Levakim, pitam se što još takvi rade u policiji.

Valjda sam ja - policajcu do krvi razbio glavu sa čeličnim ključem teškim 3 kilograma? (Kojeg je izvagala bjelovarska policija) Očito se iz ovog primjera vidi tko ne voli policiju.

Miroslav Levak hoće ubijediti javnost, a zna se od koga je dobio pravne savjete. Da posjetim - Levak je iz automobila zgrabio ključ za montiranje kotača, baš čudno kako mu se tu ključ našao pri ruci.. Policajca je na smrt pretukao po glavi uz obilno krvarenje. Te ga je vrijeđao, prijetio i psovao...

Čini mi se da Miroslav Levak sad ima (i)racionalni* strah od onoga što je napravio Branku Stojkoviću i policajcu Miroslavu Chludi...

Levak nema šanse da pobjedi istinu !
Grad Bjelovar kukavički živi i dalje, živi pod opsadom M. Levaka i sutkinje Sandre Hančić.
U ovom gradu ne dešava se ništa na bolje, nego jedni te isti ljudi uvijek vode glavnu riječ i drugi ništa ne znače.
Grad Bjelovar živi u koncentričnoj neprosvjetljenosti koju siju Levak, lažni suci i odvjetnici...

Sve to što se događa u "slučaju Levak" ja doživljavam kao pravno šikaniranje i zloupotrebu. Pravni sistem u Bjelovaru je mrtav. Ponovo se hoće osloboditi odgovornosti Miroslava Levaka i njegovu skupinu. Sve je to najgori oblik bezakonja. U kojem se ne sankcioniraju "teška kaznena djela", a zna se zašto.

Žalim što sve pravne institucije sad šute i ne rade svoj posao - za koji su plaćeni.

Pitam se - ne paše li nam možda sad urušavanje kriminalno-korupciskog sitema u Bjelovaru? Građanima bi poručio neka dobro razmisle koga oni podržavaju...

NAPOMENA: Ukoliko ne objavite moj DEMANTI to onda najbolje govori o vašem karakteru i slobodi medija.

Nemože nitko pobjeći od istine i pravde !

Pozdrav "ŠTIT" !

U Bjelovaru, 18.12.2010.
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
brankostojkovic152@yahoo.com

 00 385 95 814 82 90

 

JA U U PRAVDU TAKVE SUTKINJE NE VJERUJEM - POGOTOVA KAD ŽIVIO SA PRESTUPNIKOM ZAKONA

crostojkovic | 13 Decembar, 2010 14:27

http://miroslavlevak.blog.hr/

------------------------------------------------------

CRNA JRONIKA

Šakama u glavu,a potom i teškim ključem za skidanje kotača

Objavljeno na dan 09. 12. 2010.  114 komentara
Šakama u glavu,a potom i teškim ključem za skidanje kotača

Poznati bodybilder Miroslav Levak brutalno pretukao policajca u civilu

Policajac Miroslav Chluda za 20 godina službe nikada nije doživio takav napad, obitelj i djeca su u šoku

- Rizik posla,umorno i tiho izgovarajući rečenice,kratko komentira jučerašnji nemili događaj policajac Miroslav Chluda (43, nakon što je završio u bolnici poslije brutalnog napada ispred trgovačkog centra Billa u Bjelovaru.Slučajan susret u centru s Miroslavom Levakom (35) počeo je verbalnom prepirkom koju je izazvao Levak, a mogao je završiti kobno. Prema izvješću policije Levak ga je sačekao ispred izlaza te ga fizički napao udarajući ga šakom u glavu. Policajac koji je bio u civilu se branio i u jednom trentku zahvatom uspio onemogućiti daljnje Levakove napade.Obavijestio je policiju i zatražio pomoć. Kako se napadač smirio, M. Chluda ga je pustio, što je očito bila kobna greška. Levak je iz automobila zgrabio ključ za montiranje kotača i njime policajca udario nekoliko puta po glavi uz vrijeđanja i psovke. Policajac je obilno krvario i Levak je prestao s udaranjem. U tom trenutku je došla i policijska ophodnja i Levaka privela u policijsku postaju. Policajac je zadržan na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici s vidljivim podljevom ispod oka i ozljedama glave.

Nema razloga

Miroslav Chluda ima suprugu i dvoje djece i kažu da su svi u šoku. Starija kćerka studira u Petrinji i jako je zabrinuta za oca, kao i sin koji ide u prvi razred srednje škole. Cijela obitelj zgrožena je tako brutalnim napadom bez razloga, jer kako kaže Miroslav, nikada do sada, a radi kao temeljni policajac 20 godina, nije doživio ništa slično.
- Jedino što bih volio znati je zbog čega je mene izabrao za žrtvu, jer mu nisam dao niti najmanji povod.Bez obzira na moj posao, tisuću ljudi bi imalo tisuću razloga više, kaže M. Chluda. Da se radi o dobrom policajcu, cijenjenom u svom kolektivu, potvrđuju i brojne posjete, od načelnika postaje do načelnika PU Jakoba Bukvića, brojnih kolega, prijatelja,rodbine.
- Čak me nazvao i gradonačelnik Antun Korušec, izrazio žaljenje što se to dogodilo i raspitivao se za moje zdravlje, dodaje Miroslav. A Grad Bjelovar ima razloga za brigu, jer upravo Levaku i njegovom partneru Mariju Mlinariću, dana je koncesija za bjelovarski Gradski bazen. Levak je inače poznat u Bjelovaru, ali i šire zbog aktivnog bavljenja bodybildingom i nastupima na brojnim natjecanjima.Priveden je istražnom sucu Županijskog suda zajedno s prijavom za kazneno djelo Napad na službenu osobu i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, nakon čega nije zadržan u pritvoru, već je pušten.
i. Štedul
------------------------------------------------------------------------
PIŠE: BRANKO STOJKOVIĆ
12.12.2010., NEDJELJA
20,40 SATI.
BRANKU STOJKOVIĆU GRADSKI LIST "BJELOVARAC" ZABRANIO JE SVE KOMENTARE I KOJI SU BILI SKINUTI SU DOLJE... PA JA VAS PITAM JE LI TO SLOBODA MEDIJA? ZNA SE DA UREDNICA TIH LOKALNIH NOVINA IVANKA ŠTEDUL STANUJE U ISTOJ ZGRADI NA ŠETALIŠTU DR. IVŠE LEBOVIĆA, ONA JE SUSJEDA I PRIJATELJICA OD SUTKINJE I LEVAKA... IMA LI TO VEZE SA LJUDSKIM PRAVIMA, SLOBODOM GOVORA I MIŠLJANJA, KAO I SA GRAĐANSKIM SLOBODAMA..?? ISTINA SE NE SMIJE ZNATI.. POGLEDAJMO OD DVADESETAK LOKALNIH MEDIJA - KOLIKO IH PRENOSI OVU VIJEST? I TO REALNO I NEPRISTRANO..
ŠTO MISLITE KAD LEVAK I NJEGOVA SUTKINJA HANČIĆ RADE TO POLICAJCU, KAD LAŽU I MONTIRAJU,.., DA JE ŽRTVA LEVAK, A NAPADAČ POLICAJAC, KOJI 20 GODINA RADI SVOJ POSAO - KAO DJELATNIK, ŠTO ONDA MOŽE JEDAN OBIČNI GRAĐANIN, KAD BIVA NAPADNUT OD MIROSLAVA LEVAKA? MISLIM U OVOM SLUĆAJU I DA JE SUTKINJA KRIVA - JER UVIJEK MU POMAŽE...
KAD SAM NAPADNUT OD LEVAKA I NJEGOVE SKUPINE S PALICAM.. PORUČIO SAM LEVAKU DA ĆE MORATI NA SUDU ODGOVARATI ZA TO KAZNENO DJELO.. LEVAK MI JE PORUČIO . "SVEJE SREĐENO".. KA TADA NISAM VJEROVAO - STVARNO ŠTO SE POSLIJE DOGODILO...LEVAK NIKADA NIJE ODGOVARAO..
------------------------------------------------------------------------------------
OBJAVA: 09.12.2010 / 11:12

Poznati bjelovarski bodibilder Miro Levak u trgovačkom centru fizički napao policajca koji nije bio u službi

Nasred Bille izudarao policajca ključem po glavi

Nakon prepirke Levak je napao policajca koji ga je uspio svladati. Kad ga je policajac pustio, napadač je iz auta uzeo ključ i ponovo ga napao

Piše: Darko Marčinković/VLM 
BJELOVAR – Tridesetpetogodišnji je muškarac nakon verbalne prepirke fizički napao 43-godišnjega policijskog službenika, koji u tom trenutku nije bio u službi, jučer oko 15.30 sati u bjelovarskome trgovačkom centru Billa, priopćili su danas iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.
Neslužbeno doznajemo da je napadač Miro Levak, poznati bjelovarski bodibilder, zajedno s Marijem Mlinarićem koncesionar bjelovarskog bazena.
Napad se dogodio, piše u priopćenju, zbog ranijeg ponašanja policijskog službenika prema napadaču za obavljanja službenih poslova. Nakon prepirke 35-godišnjak je pričekao policajca ispred izlaza te ga fizički napao udarajući ga šakom u glavu. Braneći se, policajac ga je izveo i onemogućio daljnji napad. Nakon što se napadač primirio, policajac ga je pustio i pozvao pomoć. No, Levak je u tom trenutku otišao do svog automobila i uzeo ključ za namještanje kotača pa ponovno napao policajca udarivši ga nekoliko puta ključem po glavi uz verbalne prijetnje.
Počinitelj je priveden u policijsku postaju i danas će ga saslušati istražni sudac, a napadnuti je policajac zadržan u bolnici.
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
 09.12.2010., četvrtak, 15,30 sati
Piše : Branko stojković
OVO NIJE JEDINI SLUĆAJ U KOJEMU JE MIROSLAV LEVAK NAPAO SA ŽELJEZNIM MONTIRAČEM, ILI SA PALICOM,. SVOJE ŽRTVE...
Zanimljivo je da Miroslav Levak - Miro živi u stanu od poznate bjelovarske sutkinje S.H., na Šetalištu dr. Ivše Lebovića, u nevjenčanoj zajednici. Koja ga uvijek izvlači iz problema i kriminala, u koje se uvaljuje. Jednom riječju ta sutkinja živi sa prestupnikom zakona. Levak posjeduje i uružje na crno, pištolj koji mu je prodao Luka Pranjič (1968) ul. V. Holjevca 16., iz Bjelovara.
Luka Pranjić je osuđen na bjelovarskom Općinskom sudu (Kž-19/04-3), (K-254/09-14) zbog napada sa pištoljem na Branka Stojkovića, dva mjeseca zatvora, uvijetno na jednu godinu.
Sve moje Kaznene prijave protiv Miroslava Levaka su odbačene, jer zna se tko ga štiti. I u ovom slućaju se nebi čudio da Levak jeftino prođe i sada, jer upravo sad sam ćuo - da po Bjelovaru širi se lažna propaganda i dezinformacije o tome kako je policajac prvi napao Levaka. To sam ćuo iz usta Branka Gatalice, zvanog "Crnogorac" u jednom cafficu.
VRIJEME JE DA SE NASILNIKU LEVAKU STANE NA KRAJ
Sutkinja koja živi s Levakom meni je sudila u nekoj izmišljenoj Kaznenoj prijavi - protiv mene. Levak me je napao sa palicom i nanesao mi ozljeda, sa Feđom Medakom, Darkom Stojanom, Miroslavom Zlomislićem,..., Domagojom Ćukom..., a ja sam na kraju osuđen, tj. ostao sam kriv...Bilo je to u ljeti 26.06.2003., na bjelovarskom bazenu. Kad naplali su me pred mojom petero maloljetnom djecom,, Levak sa svojom skupinom.
Mislim da sutkinja nemože sve sakriti, očito je, da sve će izači na vidjelo dana.
Zanimljivo je - da moju Kaznenu prijavu za taj napad je odbacila Ksenija Pavić, koja danas radi u USKOK-u, a tada je bila predsjednica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovar. 
Znamo i to da je nedugo Feđa Medak fizički napao djevojčicu Ivanu Kokot, koja je zadobila povrede, a napao je i njenog oca..
Miroslav Levak se nije rastavio od svoje žene Ivane Levak, a godinama živi sa sutkinjom S.H., koja je unapređena, tj. promaknuta, sa Općinskog suda na Županijski sud. Več desetak godina oni su zajedno. Kad Levak upadne u probleme koje sam stvori - sutkinja ga čupa preko savojih raznih veza...
Mislim da je vrijeme da se stane Miroslavu Levaku na kraj i da se otkrije i otkloni korupcija i kriminal iz Bjelovara.
Miroslav Levak je sa svoja dva prijatelja išao u Zagreb istjerivati neki dug,.., ali su ga tamo dočekali "pravi momci" koji su ih pretukli... Levak je tada sa prijateljem pobjegao, dok je drugi dobio batina.. Levak je ostavio tada svoje vozilo, po koje je išao Domagoj Ćuk, bjelovarski policajac, koji je taj posao odrađivao pod fuš - zna se kako pištolj i značka u prvom planu... Od Levaka je bio prijatelj i bivši policajac i operativac Vlado Matinović, koji je držao u svom stolu kaznene prijave protiv Levaka.. Bilo je još policajaca koji su s Levakom imal posla u zajedničkom biznisu..
Vrijeme je da se raskrinka Levakova skupina... Koji je to sve sukob interesa - da čovjek koji je osuđen za ratni zločin Luka Markešić, bivši zamjenik načelnika policijske Uprave Bjelovar,  Levaku omogučio prostor za teretanu kod svog brata.. I koja slućajnost da mu je bivši župan Marijan Coner je bio sponzor, koji je uhvačen u zloupotrebi položala i ovlasti, a nikad nije za to kazneno odgovarao..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. 12.2010., petak, 08,45 sati
Piše: Branko Stojković
OSUĐUJEM NAPAD NA POLICAJCA
Policajac je i dalje u bolnici a prestupnik zakona je pušten kući.
Pričaju jućer popodne (09.12.2010.) dvije trgovkinje u robnom centru "Bila" kako su ih neki kupci  -  koji su tu došli -  pitali : "što se je to tu dogodilo - da ima toliko krvi - kao da je netko zakloa svinče?"
Mislim da je istražna sutkinja Ana Turek-Novak trebala je ipak zadržati 48 sati Levaka i provesti detaljnjiju istragu.
Ovo je sve sramota - što se je dogodilo. Jer kao što sam več rekao Miroslav Levak, kao nasilnik bolje će proći od policajca, koji je žrtva bezakonja i korupcije u Bjelovaru.
To je bio čisti pokušaj ubojstva, a tu se špekulira o lakim tjelesnim povredama?
POLICAJAC JE I DALJE U BOLNICI A NASILNIK JE PUŠTEN KUĆI ?!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Osobno sam Miroslava Levaka danas 10. 12. 2010., vidio kako se vozi u crnom golfu virovitičkih registracija, kod bjelovarske tržnice.  On je dolazio iz smjera od trgovačkog centra "Bila".  Bilo je tada 12,05 sati.
Pa što čovjek se vozika i slobodan je - baš ga briga za čovjeka, tj. policajca kojem je razbio željeznim ključem glavu, i  teško ugrozio mu život...
PREDSJEDNIK:
Branko Stojković 
UDRUGE ZA LJUDSKA PRAVA "ŠTIT"
Bjelovar  /  CROATIA
--------------------------------------------------------
 ČUJEM DANAS (11.12.2010., SUBOTA, DA MIROSLAV LEVAK JE ZA VEČERNJI LIST DAO SVOJU IZJAVU.. KAKO JE ON ZADOBIO VIDLJIVE POVREDE OKO OČIJU, TJ, PODLJEVE...U SUKOBU SA POLICAJCEM MIROSLAVOM CHLUDOM.

MORAM PODSJETITI DA LEVAK JE ISTE POVREDE IMAO PRIJE PAR MJESECI, KAD SE JE ISTO BIO S NEKIM U SUKOBU, PA ME NEBI ČUDILO DA SE RADI O STARIM PODVALJENIM FOTOGRAFIJAMA, KOJE JA DAO ZA VEČERNJI LIST, ODNOSNO PODVALI JE JAVNOSTI...

ISTOG DANA (11.12.2010., U SUBOTU DOPODNE OKO 11,00 SATI VIDIO SAM OKO TRŽNICE ZAMASKIRANOG LEVAKA - S KAPOM NA GLAVI DO UŠIJU, I VELIKE SUNČANE CRNE NAOČAL... KRETAO SE JE U PRAVCU STAN NA ŠETALIŠTU DR. IVŠE LEBOVIĆA.
(KAD IMA VIDLJIVE POVREDE ŠTO - NE SKINE TAMNE NAOČALE)

NA TRŽNICI SAM ČUO RAZNE KOMENTARE O FIZIČKOM OBRAČUNU IZMEĐU LEVAKA I POLICAJCA.
DA KRV U TRGOVAČKOM CENTRU "BILI" I VANI JE OD NJEGA  A NE OD POLICAJCA.. DA SE JE ON BRANIO I DA POSTOJI JEDNA ŽENA KAO SVJEDOK..

ZNAM JA SVE TE LEVAKOVE LAŽI, JER I OTAC BRANKO LEVAK MU JE BIO U ZATVORU PET GODINA, A NADA LEVAK MAJKA ČETIRI GODINE - ZA PRIJEVARE. NEĆE PLOD DALEKO OD STABLA...
ŽELI SE CIJELI BJELOVAR UVJERITI U LAŽI.
BJELOVAR JE ZGROŽEN SA PUŠTANJEM LEVAKA NA SLOBODU.

  OBJAVA: 12.12.2010 / 16:15

Obrat nakon napada - Javio nam se čovjek koji je, prema policiji, odgovoran za incident u bjelovarskoj Billi

Miro Levak: Ja sam žrtva policajca Hlude, a ne njegov napadač

- Želio sam s njim ljudski porazgovarati, jer mi se činilo da već dulje vrijeme ima nešto protiv mene. Zatim smo izašli pa me počeo udarati glavom. 

Piše: Darko Marčinković/VLM
Nemili događaj od prije tri dana u bjelovarskom trgovačkom centru Billi, u kojemu je, prema policijskom priopćenju, fizički napadnut 43-policajac koji u tom trenutku nije bio u službe već u civilu, jučer je dobio neočekivani obrat. Naime, otečena lica i s vidljivim modricama ispod oba oka Večernjaku se obratio Miro Levak, čovjek za kojeg je policija tvrdila da je napao njihova djelatnika udarajući ga najprije šakom u glavu, a potom i ključem za postavljanje kotača. Prozvani Levak ogorčen je zbog onoga što mu se stavlja na teret te iznosi posve oprečnu priču.
“Ima nešto protiv mene”

– Policajca Miroslava Hludu ne samo što nisam napao nego sam zapravo njegova žrtva – ističe Levak i pokazuje nam ozljede koje mu je Hlude nanio. Tvrdi da je Hludu, koji je bio u društvu neke žene, susreo u Billi te da mu je prišao i rekao da će ga pričekati vani jer želi s njim nešto raspraviti.
– Želio sam ljudski s njim porazgovarati jer mi se već neko vrijeme čini da ima nešto protiv mene – ističe Levak i dodaje da mu je Hluda u nekoliko navrata to jasno i pokazao.
– U više navrata donosio mi je kazne za prometne prekršaje i pritom mi se cinično smijao i ja sam upravo to htio raščistiti kazavši mu da ću ga pričekati vani. No, kad je izašao, on mi se odmah unio u lice kao da me želi udariti glavom, nakon čega sam ja podignuo ruke. On me tada uhvatio za kragnu i počeo udarati šakom u glavu – tvrdi Levak i dodaje da su to vidjeli i svjedoci koji su se tamo zatekli.

Ništa protiv policije

Nakon što se oslobodio policajčeva zahvata, krenuo je prema autu kako bi obrisao krv, no Hlude je potrčao za njim pa je Levak dohvatio ključ za montiranje kotača i njime ga udario, čega se zapravo malo sjeća. Tvrdi da Hludu poznaje od prije, ali da nikada s njim nije imao nikakvih nesporazuma. Ističe da je policija poslije korektno postupala prema njemu, no jedino što želi jest da se zna kako on nije napao i premlatio policajca, nego upravo suprotno.
“Napadača na policajca kaznite što prije”

Za Sindikat policije nema dvojbe. Predsjednik Dubravko Jagić kaže da
brutalni napad na kolegu osuđuju te da su, na žalost, napadi na policajce
učestali. Zato od policije i pravosuđa traže da se takvi slučajevi
procesuiraju po hitnom postupku te da krivce zaslužena kazna stigne u što
kraćem roku.

– Mora se poslati jasna poruka kriminalcima da se napad na policijske
službenike ne isplati te da će, učine li takvo što, biti brzo i strogo
kažnjeni – kaže Jagić, uvjeren da bi takva praksa djelovala i preventivno.
-----------------------------------------------------------------------------
Piše: Branko Stojković
PITAM SE ŠTO LEVAK IMA S POLICAJCEM RAZGOVARATI?
Što se Levak nije obratio šefovima u policiji od goslodina Miroslava Chlude, a ne napadti policajca na javnim mjestima..
LAŽE da je on žrtva policajca. Već nekoliko puta Miroslav Levak je napadao ljude i poslje se predstavio kao da je on žrtva.. Sve u tome mu pomaže njegova nevjenčana žena, koja je sutkoinja - Sandra Hančić,
Sramotnoi je da oni rade uvijek istu stvar - ubjeđuju bjelovarsku javnost suprotno..Koda su svi blesavi i neznaju istinu.
BrankoStojkovic, Bjelovar
12.12.2010., nedjelja
19,20 sat
 -----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
OBJAVA: 12.12.2010 / 16:15

Obrat nakon napada - Javio nam se čovjek koji je, prema policiji, odgovoran za incident u bjelovarskoj Billi

Miro Levak: Ja sam žrtva policajca Hlude, a ne njegov napadač

- Želio sam s njim ljudski porazgovarati, jer mi se činilo da već dulje vrijeme ima nešto protiv mene. Zatim smo izašli pa me počeo udarati glavom. 

Piše: Darko Marčinković/VLM
Nemili događaj od prije tri dana u bjelovarskom trgovačkom centru Billi, u kojemu je, prema policijskom priopćenju, fizički napadnut 43-policajac koji u tom trenutku nije bio u službe već u civilu, jučer je dobio neočekivani obrat. Naime, otečena lica i s vidljivim modricama ispod oba oka Večernjaku se obratio Miro Levak, čovjek za kojeg je policija tvrdila da je napao njihova djelatnika udarajući ga najprije šakom u glavu, a potom i ključem za postavljanje kotača. Prozvani Levak ogorčen je zbog onoga što mu se stavlja na teret te iznosi posve oprečnu priču.
“Ima nešto protiv mene”

– Policajca Miroslava Hludu ne samo što nisam napao nego sam zapravo njegova žrtva – ističe Levak i pokazuje nam ozljede koje mu je Hlude nanio. Tvrdi da je Hludu, koji je bio u društvu neke žene, susreo u Billi te da mu je prišao i rekao da će ga pričekati vani jer želi s njim nešto raspraviti.
– Želio sam ljudski s njim porazgovarati jer mi se već neko vrijeme čini da ima nešto protiv mene – ističe Levak i dodaje da mu je Hluda u nekoliko navrata to jasno i pokazao.
– U više navrata donosio mi je kazne za prometne prekršaje i pritom mi se cinično smijao i ja sam upravo to htio raščistiti kazavši mu da ću ga pričekati vani. No, kad je izašao, on mi se odmah unio u lice kao da me želi udariti glavom, nakon čega sam ja podignuo ruke. On me tada uhvatio za kragnu i počeo udarati šakom u glavu – tvrdi Levak i dodaje da su to vidjeli i svjedoci koji su se tamo zatekli.

Ništa protiv policije

Nakon što se oslobodio policajčeva zahvata, krenuo je prema autu kako bi obrisao krv, no Hlude je potrčao za njim pa je Levak dohvatio ključ za montiranje kotača i njime ga udario, čega se zapravo malo sjeća. Tvrdi da Hludu poznaje od prije, ali da nikada s njim nije imao nikakvih nesporazuma. Ističe da je policija poslije korektno postupala prema njemu, no jedino što želi jest da se zna kako on nije napao i premlatio policajca, nego upravo suprotno.
“Napadača na policajca kaznite što prije”

Za Sindikat policije nema dvojbe. Predsjednik Dubravko Jagić kaže da
brutalni napad na kolegu osuđuju te da su, na žalost, napadi na policajce
učestali. Zato od policije i pravosuđa traže da se takvi slučajevi
procesuiraju po hitnom postupku te da krivce zaslužena kazna stigne u što
kraćem roku.

– Mora se poslati jasna poruka kriminalcima da se napad na policijske
službenike ne isplati te da će, učine li takvo što, biti brzo i strogo
kažnjeni – kaže Jagić, uvjeren da bi takva praksa djelovala i preventivno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
9.12.2010. objava

KOMENTARI IZ GRADSKOG LISTA BJELOVARAC:
Jupp, 9. prosinac 2010 u 19:29
...............................................................
Samo neki izabrani komentari - u Bjelovarcu
------------------------------------------------------------
Poštovani građani,
ovo šta se dogodilo nije ni u jednu ruku dobro.Neznam koji su razlozi ali ovo nije način.
Policija griješi kao i mi.
Ali ovo nije način šta da je poginuo otac 2 djece,dali bi bilo to ok.
Svi zarađujemo kruh kako znamo,ali ovakve stvari nisu za pozdraviti.
A šta mislite šta li sad pred sudom čeka Levaka?
Koliko mjeseci ili godina zatvora?
Policija mora postojati za nas.
Šta bi bilo bez policije?
---------------------------------------------------------------------------
 9. prosinac 2010 u 20:02
koliko znam djevojka mu je sudkinja ili žena, ispravite ako griješim tako da će najvjerojatnije lako proć ipak je ovo hr... što se tiče policije prije koliko ono dugo su ubili onog malog gore kod Omege.
------------------------------------------------------------------------
Bjelovar,
9. prosinac 2010 u 20:28
Pozdrav Chludi i želim mu što brži oporavak !
Dobro kaže Jupp ŠTO BIH BILO U GRADU BEZ POLICIJE ?
Bezakonje i zakon jačega a u svemu tom metežu znate tko bih prvi stradao ? Oni koji su jaki u čoporu ili iza leđa !
Chluda je svoj obol dao u Ratu preživio ga i sad koliko ga godina poznajem nikome se nije zamjerio .
Chluda kako kaže JA SAM nije privodio Čižmešiju tako da to nema veze jedno sa drugim kao što neki pokušavaju insinuirat.
Chludina obitelj sve ok normalni ljudi !


Levak nije bio u Ratu prvi minus !
Tukao se sa Stojkovićem na bazenu drugi minus !
Muti sa šefom AUTO KLUBA oko radiona treći minus !
Obitelj vjerojatno još u zatvoru zbog prevare !

Uz pomoć Mlinarića i šefa AUTO KLUBA dobio bazen koji je radio u čudnim okolnostima i iz Kase se uzimalo svakako ali srećom nije bilo inspekcije od Tonya koji sad zove Chludu i želi mu oporavak za mene malo cinično i nisko od njega !
Uz nagovor mladog Dogradonačelnika Topalovića ulazi ljetos u HDZ ne zna se što mu je obećano ali resor mladića je Bazen !

Bazen treba preuzeti Gradsko poduzeće gdje je Leco direktor koji i onak ništa ne radi jer preko sebe ima samo jednu dvoranu i zbog te jedne nam treba Direktor ? Grad Bjelovar drži Komunalac , druga stvar je kafić u sklopu Bazena njega dati u najam !

Nameće se retoričko pitanje : Hoče li HDZ Levaka zbog nedoličnog ponašanja i napada na Hrvatskog Policajca izbacit iz članstva ?

Šta bi bilo da svi ovako rješavamo svoje probleme ovako.Neosuđujem levaka ali ga sigurno ništa dobro pred sudom čeka.
Hvala bogu da policajac nije poginuo.
----------------------------------------------------------------------------
Maksuzija,
 9. prosinac 2010 u 23:34
Ma Levak je jedno obično govno i policija tu nije nista kriva kad ga ljudi god vise u gradu trebaju mu pljunut u lice
---------------------------------------------------------------------------
10. prosinac 2010 u 8:51
Ne pada jabuka daleko od stabla !
---------------------------------------------------------------------------
miki,
10. prosinac 2010 u 11:41
E vidite zbog ovakovih gradskih serifa koje netko stiti i nitko ne dira kod nas nema zakona -1 napad na policajca -drzavu--barem 10 godina zatvora --kakav covijek svuda se tuce i nikome nista --ako ima bikova ima i strikova ------da je mene tako napao ja bih ga ubijo bez da trepnem okom- jer takovi drugo nerazumiju pozdrav jadni moji bjelovarcani sa ovim sudstvom
----------------------------------------------------------------------
 10. prosinac 2010 u 13:19
Gosp. Stojković, zašto ne objavljujet eovo na NEWS GRUPI hr.soc.grad.bjelovar ovdje će vam to ionako obrisati
-----------------------------------------------------------------
, 10. prosinac 2010 u 14:36
bravo Stole, dok su tebe tukli nikome nista, s tuče su prešli na ključeve, a neki i šamaranje na ulici, ne bi se začudio za 5g na nešto gore, a sudovi samo puštaju, jedino ako si počten čovijek onda te sustav samelje u sitne komadice. Nikog od nas ovdje sud ne bi pustio tako brzo nego bi nas držali 48h iza tog zatvor i iza tog robija. Kako u Gradu nisu znali za incident o kojem pišeš na bezenu dok su davali koncesiju?
---------------------------------------------------------------
STOLE - tako zovu Stojkoviča
---------------------------------------------------------------
Bjelovar,
10. prosinac 2010 u 14:41
Znali su šta ne bih znali pa cijeli je Grad to znao . A Stole jeli i tebe neko zvao i zaželio ti brz oporavak ?
-----------------------------------------------------------
oho,
10. prosinac 2010 u 14:44
Hebiga, možda se drot stvarno zamjerio Levaku, a ovaj ima kratak fitilj. Tko zna, ali definitivno nije dobro stvari rješavati na ovakav način. No, s druge strane gledajući poruke koje sudstvo ostavlja iza sebe poput nekažnjavanja raznih premlačivanja onda se ne treba ni čuditi ovome događaju. Toga će biti sve više, a nasilnici će i dalje dobivati kazne tipa 40 kn biljega..... strava.
------------------------------------------------------
jozo, 10. prosinac 2010 u 14:45
A i taj levak je pravi idiot okružen idiotima...bjelovarskim ulicama vladaju manijaci i luđaci....kao što sutkinja vuče levaka iz zatvora tako i ćuk brani svoju nećakinju kristinu grčić jer je ona opće poznata po sranjima u gradu bjelovaru ali očito ima dobru vezu pa za nju ne postoji zakon. I šta sad reći na sve to? Do kada tako i zar nije pravda jednaka za sve?
----------------------------------------------------------------------
Bjelovar, 10. prosinac 2010 u 15:46
Ne vidim razloga zbog čega bih se u našem Bjelovaru trebalo pred bilo kim makivati ? Istina je da jedno vrijeme bilo je opasno sam ić parkom , ali i to je iza nas nadam se . A Stole ti si ove koji te nisu obišli još do jučer na sva usta hvalio . Šta si se ono sa Levakom posvadio oko Proteina koje ti i onak ne trošiš . Viš onda su svi rekli da si ti kriv da si imao lanac od Motorke a gle sad ko nosa Montirključ . Mislim da ti naš Bubi nebu brisal nikaj ak nebuš prosti .
----------------------------------------------------------------------
10. prosinac 2010 u 15:48
pa pišite kometare na usernet grupi grada bjelovara hr.soc.grad.bjelovar
tamo to ostaje zauvjek i ne može se obrisati
-------------------------------------------------------------------------
oho, 10. prosinac 2010 u 15:54
A i o tom brisanju komentara Stojkoviću bi se dalo pričat. Pa gdje mi živimo, možda Rusiji pa da čovjek ne može komentirati bez obzira šta on piše. Jer tim načinom stvarno ispada da se možda netko boji eventualne istine. Pustite čovjeka da komentira i bok.
------------------------------------------------------------------------
Bjelovar, 10. prosinac 2010 u 16:39
Vidim na stranicama Grada da je za iduču godinu namjenio za Bazen 81.000,00 Kuna Lijep novac obzirom da nam bazen radi 2 i pola mjeseca !
Zbog toga su se koncesionari učlanili u stranku , da im prođe proraćun ?
-----------------------------------------------------------------------------
Mika, 10. prosinac 2010 u 16:54
Cak se i u Gospiću prica za ovaj događaj,ond kuda dolazimo ja i moja obitelj.Želimo policajcu što brži oporavak i da se rješi ovaj slucaj što pravednije,inace ja i moji vjerujemo u nedužnost policijskog službenika za kojeg smartramo da nije nijednim svojim postupkom progriješio:D
-----------------------------------------------------------------------------
Strašniji, 10. prosinac 2010 u 17:47
Strašni stavi ti nešto što je Levak dobroga napravio za svog Života !
-------------------------------------------------------------------------------
fukerbj, 10. prosinac 2010 u 19:44
ljudi neka ga je isprebijao hluda glumi tu nekog lokalnog šerifa a također znam da mu to nije prva tuča s građanima dok je u civilu tako da nam je svima jasno kakav je policajac!!!

eli svaka čast na komentaru!

ali mene zanima ovaj drugi dio priče što se tiče gospodina levaka i njegova poštovane sutkinje sadnre hančić!

neki u bjelovaru budu zadržani i dobiju optužni prijedlog za kaznu zatvora radi upućene uvrijede policajcu a gospodin je na slobodi!!!!!
nevjerovatno
iz toga mi svi možemo isčitati poruku koju nam šalje gospođa sandra hančić i bjelovarski županijski sud A ONA JE DA ONI KOJI SE BUDU TUKLI PO GRADU BUDU ZAVRŠILI U ZATVORU A ONI KOJI SU U BLISKOJ VEZI S NEKIM NA SUDU MOGU MLATITI PALICAMA, KLJUČEVIMA, IMATI ORŽUJE ITD...

ovo je ništa drugo nego jedna sramota županijskog suda i dotične sutkinje.ako je već ta sutkinja s njim i nije ga ona pustila nas slobodu nego gospođa turek-novak treba postaviti pitanje gospođi turek-novak ZAŠTO NIJE POSTUPILA KAO PREMA SVIMA DRUGIMA jer mi svi znamo da je netko od nas to napravio bio bi zadržan 48 sati i odredio bi mu se istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i dovođenja u opasnost života gospodina policajca ako se onaj tko je to napravio pusti na slobodu.
no međutim neki su na slobodi i šeću se po gradu...

SRAMOTA ZA ŽUPANIJSKI SUD JER SVI MI GRAĐANI BJELOVARA VIDIMO DA AKO NAM SE IKADA TAMO BUDE SUDILO PRAVDE NEĆE BITI A TAKOĐER I SRAMOTA ZA BJELOVARSKU POLICIJU DA SE JEDAN POLICAJAC MLATI PO ULICAMA, TRGOVAČKIM CENTRIMA I SUSTAVNO MALTRETIRA ODREĐENE LJUDE PO GRADU KAO DA JE ON ŠERIF NEKI.

njega isto njegova draga policija nije nikada upitala što on radi i što ne valja u obavljanju njegovog posla kada stalno ima sukobe s građanima po ulici....

IZ TOGA VIDIMO KOLIKU ZAŠTITU U OVOM BJELOVARU IMAMO OD POLICIJE I SUDA.
policija je uvijek u pravu i nikada se nisu upitali da li oni rade greške u postupanju s građanima, a sud sudi po familijarnim vezama...

i neka u gradu imamo barem jednog stojkovića koji će vam reći sve u lice dok vi glumite neku gradsku elitu

a gradonačelnik i poruke podrške nisu stizale djetetu kojem je policija strgala ruku

BRAVO BJELOVAR!!!! uskok bi imao puno posla tu bravo!!!!
----------------------------------------------------------------------------
Omega , 10. prosinac 2010 u 20:49
Otkud Levak zna da je ovo Pravna Država ? Jeli sudjelovao u njenom stvaranju ? Kao što vidimo veze na sudu ima i njemu Pravda i Pravo ne govore puno !
----------------------------------------------------------------------------------
MIROSLAV LEVAK,
10. prosinac 2010 u 22:10
Ljudi mislim da je ovo razvlacenje svega bespotrebno, dogodilo se nesto vrlo ruzno izmedju mene i g Hlude. Pogriješili smo i jedan i drugi, meni je ISKRENO ZAO zbog nemilog događaja i sada pada drvlje i kamenje na obojicu ( on korumpirani policajac nasilnik, ja kriminalac i nasilnik). Mislim da su to preteske rijeci.Nikada ne moze jedan biti kriv, g Hluda je policajac i covjek koji radi svoj posao kao i ja da bi prehranio svoju obitelj. Pljujete po policiji, ja cu vam reci ovako policija je prema meni i g. Hludi postupala izrazito korektno iako se radilo o njihovom djelatniku, dakle po zakonu !!!! Pravosudje ce tek odraditi svoj posao, nije bilo zakonske osnove za moje zadrzavanje jer su svi svjedoci ispitani. Mislim da je moj suzivot sa Sandrom Hancic u ovom slucaju otegotna okolnost i da ce bas u ovom slucaju sud biti objektivan da se ne dovede u pitanje pravednost suda! Sto smatram ispravnim sta god tko mislio! Molim vas ne nasjedajte na provokacije G Stojkovica koji ocito ne voli ni policiju, ni sud a jos manje mene.

JOS JEDNOM IZRAZAVAM ZALJENJE ZBOG NEMILOG DOGAĐAJA I G. HLUDI ZELIM STO SKORIJI OPORAVAK, iako nisam ni ja puno bolje prosao. Iskoristiti cu prvu priliku da mu se i osobno ispricam za svoj postupak iako smo obojca pretjerali.

Smatram da smo svi ljudi od krvi i mesa, imamo pravo na pogresku, tako g. Hluda i ja.

Hvala na razumjevanju svima, i urednistvu ma sta mislili o meni...


Miroslav Levak
.............................................................................
............................................................................
romana romanica, 10. prosinac 2010 u 22:48
taj stojkovic je takav seronja da on se naso dijelit pravdu neka bolje suti i ne komentira.. sto se tice Levaka on je sasvim ok osoba da njega i Mlinarica nije bilo bazen bi mogli preko zice gledati ovak nam je bilo odlicno odlican je u sprotu koliko vidim ima jako dobrih rezultata i svega, Hluda se zakacio sa dosta osoba koji nisu imali muda mu nesto napravit e pa sada je naletio na krvog kojem su zivci jako kratki svako bi to tak napravio.. no Hludu policija malo vise stiti jer je policajac ali nije bio u policiskom odjelu nego u civilu e pa onda sta hoce a i Levak ima srece jer je sa sutkinjom samo sto su neki ljubomorni na to kao SMRAD STOJKOVIC.. ljudi se svakak snalaze u zivotu jbg
-----------------------------------------------------------------------
dr mengele, 11. prosinac 2010 u 1:18
kao prvo,,sa levakom sam odrastao i imam jako dobro misljenje o njemu kao o prijatelju.njegovi poslovi se nebi trebali nikoga ticat.ovaj zandar sto je dobio po njonji isto tako ga poznam i nije svetac,kako je vec netko u gore navedenom komentaru i spomenuo.arogancija ,mutavost je najbolji opis kojim ga mogu opisati.pogledajte samo kakvu kucu ima u josinama,,a to je kao sagradio od svoje place i ducana koji je imao.neznam tocan razlog zasto je doslo do incidenta ali sam sto posto siguran da nije zbog naplacene kazene ili slicno.svi vi koji zivite u bjelovaru znate tko se cim bavi i sta se desava u susjedstvu,zato mi nemoze nitko reci da je levak bandit koji sije strah i tuce ljude bzveze.gore navedeni post koji je potpisan pod nickom MIROSLAV LEVAK sa sigurnoscu vam tvrdim da to nije on pisao u svoje ime vec netko od njemu dobro poznatih ljudi koji su stali na njegovu obranu i svaka mu cast tko god da je to napisao.sto se tice STOJKOVICA,totalno sam na njegovoj strani jer covjek javno prica sve ono sto mi obicni ljudi vidimo i nemamo volje javno govorit i boriti se sa vjetrenjacama.BRAVO TARZANE IMAS MOJU PODRSKU.sto se tice HANCICKE,,vjerujem da ce joj reputacija na sudu gadno biti narusena,ali ne zbog levaka,vec ce si sama biti kriva..
..--------------------------------------------------------------------
NAPOMENA - BRANKA STOJKOVIĆ . ŠTIT
SVI DALJNJI KOMENTARI SU SVIMA ZABRANJENI - NE SAM BRANKU STOJKOVIĆU,.., ETO TI NAŠEG GRADA - U KOJEM NEMA RASPRAVA.. JER ZNA SE TKO JE ŠEF PARADE... SRAMOTA... GRADSKI LIST VODI DIREKTOR IVAN BUTKOVIĆ, LOPOV I RATNI PROFITER,.., I ČUDIMO SE ZAŠTO NEMA PRAVIH INFORMACIJA...
Branko Stojkovič. Bjelovar
.................................................................
----------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

SUTKINJA HANČIĆ JE ZBOG LEVAKA HTJELA MI UNIŠTITI ŽIVOT I MOJU OBITELJ

crostojkovic | 13 Decembar, 2010 10:38

U MONTIRANOM PROGANJANJU SU SUDJELOVALI SUTKINJA SANDRA HANČIĆ I OPĆINSKA DRŽAVANA ODVJETNICA KSENIJA PAVIĆ

Bjelovarsko-bilogorska županije
Večernji list, 19.02.2004., ćetvrtak

REAGIRANJE: Predsjednika udruge "Štit" Branka Stojkovića

"ŽRTVA SAM POLICIJE , ODVJETNIŠTVA I SUDA"

Na presudu i tekst "Dokazani udarci lancem" reagirao je predsjednik udruge "Štit" Branko Stojkovič.

Pripisuju mi se lažni motivi, a beznačajni događaji se "napumpavaju" Čudno je da sam u odsutnosti osuđen, brzopoteznim izricanjem presude
vidim u tome što me se u montiranim procesima proganja.

Otkrivam potpunu neosnovnost optužnice i presude što je zloupotreba položaja.

Odgovorne osobe oslobađaju krivnje, a kriminalce i ubojice,.., slobodno se šeću i s njima druže.

Nisam učinio nikakvo kazneno djelo. U početku suđenja sutkinja Sandra Hančić udaljila me je na hodnik iz sudnice, da ne bi razuvjerio i ovako "lažne" svjedoke pitanjima "jesu li vidjeli ozljede i gdje", i na kojim mjestima se nalaze, da ih opišu.?

Zanimljivo - ozljede samo na papiru, koje je Feđa Medak, zadobio, a nitko nije to vidio!

SUĐENJE ZA SLUĆAJ MEDAK, JE SUĐENJE - ZA ZAŠTITU MIROSLAVA LEVAKA.

Feđa Medak drugi dan dolazi raditi na bazen, a novinarka Večernjeg lista, dopisništva iz Bjelovara - Mirijana Rosić - Zrinski razgovaratamo s njima i slika ga, a on treći dan ide natrening.

"Meni se (do)suđuje pet mjeseci zatvora, uvijetno na dvije godine..

Medak je dobio papir u kojem se radi o "lakim" tjelesnim ozljedama, a ne teškim.

Njegova odvjetnica Božica Jakšić-Piškorec zastupa ga u tome sporu, gdje sam ja okrivljen.

PRESUDA JE DONESENA NEPRAVEDNO, JER NIŠTA NIJE "DOKAZANO" .

To je političko suđenje.
Moje povrede (od palica) viđene i novvinarima, nanesla mi je medakova skupina, na čelu sa Miroslavom Levakom, na Gradskom bazenu. Mojoj djeci su ulili strah, jer su to počinili pred njima.

Oni bivaju oslobođeni Rješenjem K-DO-366/03 od 31.12.2003., Državnog odvjetništva - Ksenije Pavić.

Predprošli vikend su pretukli trgovca na benzinskoj "Ćulo", koji je od ozljeda i šoka završio u bolnici. Policija to prešućuje.

Sud je brz kada mene treba kazniti i to fingirano*: U mojoj obrani nema ni završne riječi. To dokazuje da Sud radi po partijskoj liniji i diktaturi.

Podnio sam brojne razne kaznene prijave protiv (raznih) počinitelja - one stoje u ladici - ili su odbačene.

I dalje mi prijete smrču, napadaju noževima, palicama,., pištoljima, provaljuju mi u auto, buše gume, i na javnim mjestima me vrijeđaju...

Nije točno da je Nada Mičuda svjedočila protiv mene - i to je jedan od podmetnutih laži. I sramote - koja je u zapisnik odvjetništva unjeta. Jer on tako što nebi izjavila protiv mene. Dakle, o ljudima koji odlučuju ovisi pravni poredak i sigurnost Hrvatske.

Predsjednik udruge "Štit" Branko Stojković

------------------------------------------------------------------------

Znadete kako je čovjeku koji je lažno optuženi i osuđen.

Iako je to sve iza mene, ja se nemogu pomiriti s time, da mi netko kroji sudbinu i kalja

dostojanstvo.

Kakve sam godinama u javnosti trpio ponižavanja, zbog napada Levaka i njegove skupine

na mene...

Levak mi je s palicom nanesao ozljeda. Ja sam u montiranom postupku ostao kriv, a Levak i

njegova slupina, nikada nije za ništa odgovarala..

Ovo je sramota...

Ja sam u montiranom procesu osuđen, a istu stvar sad rade i policajcu Miroslavu Chludi,

kojeg je Miroslav Levak, na smrt prebio po glavi sa željeznim ključem..

-----------------------------------------------------------------------

CRNA JRONIKA

Šakama u glavu,a potom i teškim ključem za skidanje kotača

Objavljeno na dan 09. 12. 2010.  114 komentara
Šakama u glavu,a potom i teškim ključem za skidanje kotača

Poznati bodybilder Miroslav Levak brutalno pretukao policajca u civilu

Policajac Miroslav Chluda za 20 godina službe nikada nije doživio takav napad, obitelj i djeca su u šoku

- Rizik posla,umorno i tiho izgovarajući rečenice,kratko komentira jučerašnji nemili događaj policajac Miroslav Chluda (43, nakon što je završio u bolnici poslije brutalnog napada ispred trgovačkog centra Billa u Bjelovaru.Slučajan susret u centru s Miroslavom Levakom (35) počeo je verbalnom prepirkom koju je izazvao Levak, a mogao je završiti kobno. Prema izvješću policije Levak ga je sačekao ispred izlaza te ga fizički napao udarajući ga šakom u glavu. Policajac koji je bio u civilu se branio i u jednom trentku zahvatom uspio onemogućiti daljnje Levakove napade.Obavijestio je policiju i zatražio pomoć. Kako se napadač smirio, M. Chluda ga je pustio, što je očito bila kobna greška. Levak je iz automobila zgrabio ključ za montiranje kotača i njime policajca udario nekoliko puta po glavi uz vrijeđanja i psovke. Policajac je obilno krvario i Levak je prestao s udaranjem. U tom trenutku je došla i policijska ophodnja i Levaka privela u policijsku postaju. Policajac je zadržan na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici s vidljivim podljevom ispod oka i ozljedama glave.

Nema razloga

Miroslav Chluda ima suprugu i dvoje djece i kažu da su svi u šoku. Starija kćerka studira u Petrinji i jako je zabrinuta za oca, kao i sin koji ide u prvi razred srednje škole. Cijela obitelj zgrožena je tako brutalnim napadom bez razloga, jer kako kaže Miroslav, nikada do sada, a radi kao temeljni policajac 20 godina, nije doživio ništa slično.
- Jedino što bih volio znati je zbog čega je mene izabrao za žrtvu, jer mu nisam dao niti najmanji povod.Bez obzira na moj posao, tisuću ljudi bi imalo tisuću razloga više, kaže M. Chluda. Da se radi o dobrom policajcu, cijenjenom u svom kolektivu, potvrđuju i brojne posjete, od načelnika postaje do načelnika PU Jakoba Bukvića, brojnih kolega, prijatelja,rodbine.
- Čak me nazvao i gradonačelnik Antun Korušec, izrazio žaljenje što se to dogodilo i raspitivao se za moje zdravlje, dodaje Miroslav. A Grad Bjelovar ima razloga za brigu, jer upravo Levaku i njegovom partneru Mariju Mlinariću, dana je koncesija za bjelovarski Gradski bazen. Levak je inače poznat u Bjelovaru, ali i šire zbog aktivnog bavljenja bodybildingom i nastupima na brojnim natjecanjima.Priveden je istražnom sucu Županijskog suda zajedno s prijavom za kazneno djelo Napad na službenu osobu i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, nakon čega nije zadržan u pritvoru, već je pušten.
i. Štedul
------------------------------------------------------------------------
PIŠE: BRANKO STOJKOVIĆ
12.12.2010., NEDJELJA
20,40 SATI.
BRANKU STOJKOVIĆU GRADSKI LIST "BJELOVARAC" ZABRANIO JE SVE KOMENTARE I KOJI SU BILI SKINUTI SU DOLJE... PA JA VAS PITAM JE LI TO SLOBODA MEDIJA? ZNA SE DA UREDNICA TIH LOKALNIH NOVINA IVANKA ŠTEDUL STANUJE U ISTOJ ZGRADI NA ŠETALIŠTU DR. IVŠE LEBOVIĆA, ONA JE SUSJEDA I PRIJATELJICA OD SUTKINJE I LEVAKA... IMA LI TO VEZE SA LJUDSKIM PRAVIMA, SLOBODOM GOVORA I MIŠLJANJA, KAO I SA GRAĐANSKIM SLOBODAMA..?? ISTINA SE NE SMIJE ZNATI.. POGLEDAJMO OD DVADESETAK LOKALNIH MEDIJA - KOLIKO IH PRENOSI OVU VIJEST? I TO REALNO I NEPRISTRANO..
ŠTO MISLITE KAD LEVAK I NJEGOVA SUTKINJA HANČIĆ RADE TO POLICAJCU, KAD LAŽU I MONTIRAJU,.., DA JE ŽRTVA LEVAK, A NAPADAČ POLICAJAC, KOJI 20 GODINA RADI SVOJ POSAO - KAO DJELATNIK, ŠTO ONDA MOŽE JEDAN OBIČNI GRAĐANIN, KAD BIVA NAPADNUT OD MIROSLAVA LEVAKA? MISLIM U OVOM SLUĆAJU I DA JE SUTKINJA KRIVA - JER UVIJEK MU POMAŽE...
KAD SAM NAPADNUT OD LEVAKA I NJEGOVE SKUPINE S PALICAM.. PORUČIO SAM LEVAKU DA ĆE MORATI NA SUDU ODGOVARATI ZA TO KAZNENO DJELO.. LEVAK MI JE PORUČIO . "SVEJE SREĐENO".. KA TADA NISAM VJEROVAO - STVARNO ŠTO SE POSLIJE DOGODILO...LEVAK NIKADA NIJE ODGOVARAO..
------------------------------------------------------------------------------------
OBJAVA: 09.12.2010 / 11:12

Poznati bjelovarski bodibilder Miro Levak u trgovačkom centru fizički napao policajca koji nije bio u službi

Nasred Bille izudarao policajca ključem po glavi

Nakon prepirke Levak je napao policajca koji ga je uspio svladati. Kad ga je policajac pustio, napadač je iz auta uzeo ključ i ponovo ga napao

Piše: Darko Marčinković/VLM 
BJELOVAR – Tridesetpetogodišnji je muškarac nakon verbalne prepirke fizički napao 43-godišnjega policijskog službenika, koji u tom trenutku nije bio u službi, jučer oko 15.30 sati u bjelovarskome trgovačkom centru Billa, priopćili su danas iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.
Neslužbeno doznajemo da je napadač Miro Levak, poznati bjelovarski bodibilder, zajedno s Marijem Mlinarićem koncesionar bjelovarskog bazena.
Napad se dogodio, piše u priopćenju, zbog ranijeg ponašanja policijskog službenika prema napadaču za obavljanja službenih poslova. Nakon prepirke 35-godišnjak je pričekao policajca ispred izlaza te ga fizički napao udarajući ga šakom u glavu. Braneći se, policajac ga je izveo i onemogućio daljnji napad. Nakon što se napadač primirio, policajac ga je pustio i pozvao pomoć. No, Levak je u tom trenutku otišao do svog automobila i uzeo ključ za namještanje kotača pa ponovno napao policajca udarivši ga nekoliko puta ključem po glavi uz verbalne prijetnje.
Počinitelj je priveden u policijsku postaju i danas će ga saslušati istražni sudac, a napadnuti je policajac zadržan u bolnici.
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
 09.12.2010., četvrtak, 15,30 sati
Piše : Branko stojković
OVO NIJE JEDINI SLUĆAJ U KOJEMU JE MIROSLAV LEVAK NAPAO SA ŽELJEZNIM MONTIRAČEM, ILI SA PALICOM,. SVOJE ŽRTVE...
Zanimljivo je da Miroslav Levak - Miro živi u stanu od poznate bjelovarske sutkinje S.H., na Šetalištu dr. Ivše Lebovića, u nevjenčanoj zajednici. Koja ga uvijek izvlači iz problema i kriminala, u koje se uvaljuje. Jednom riječju ta sutkinja živi sa prestupnikom zakona. Levak posjeduje i uružje na crno, pištolj koji mu je prodao Luka Pranjič (1968) ul. V. Holjevca 16., iz Bjelovara.
Luka Pranjić je osuđen na bjelovarskom Općinskom sudu (Kž-19/04-3), (K-254/09-14) zbog napada sa pištoljem na Branka Stojkovića, dva mjeseca zatvora, uvijetno na jednu godinu.
Sve moje Kaznene prijave protiv Miroslava Levaka su odbačene, jer zna se tko ga štiti. I u ovom slućaju se nebi čudio da Levak jeftino prođe i sada, jer upravo sad sam ćuo - da po Bjelovaru širi se lažna propaganda i dezinformacije o tome kako je policajac prvi napao Levaka. To sam ćuo iz usta Branka Gatalice, zvanog "Crnogorac" u jednom cafficu.
VRIJEME JE DA SE NASILNIKU LEVAKU STANE NA KRAJ
Sutkinja koja živi s Levakom meni je sudila u nekoj izmišljenoj Kaznenoj prijavi - protiv mene. Levak me je napao sa palicom i nanesao mi ozljeda, sa Feđom Medakom, Darkom Stojanom, Miroslavom Zlomislićem,..., Domagojom Ćukom..., a ja sam na kraju osuđen, tj. ostao sam kriv...Bilo je to u ljeti 26.06.2003., na bjelovarskom bazenu. Kad naplali su me pred mojom petero maloljetnom djecom,, Levak sa svojom skupinom.
Mislim da sutkinja nemože sve sakriti, očito je, da sve će izači na vidjelo dana.
Zanimljivo je - da moju Kaznenu prijavu za taj napad je odbacila Ksenija Pavić, koja danas radi u USKOK-u, a tada je bila predsjednica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovar. 
Znamo i to da je nedugo Feđa Medak fizički napao djevojčicu Ivanu Kokot, koja je zadobila povrede, a napao je i njenog oca..
Miroslav Levak se nije rastavio od svoje žene Ivane Levak, a godinama živi sa sutkinjom S.H., koja je unapređena, tj. promaknuta, sa Općinskog suda na Županijski sud. Več desetak godina oni su zajedno. Kad Levak upadne u probleme koje sam stvori - sutkinja ga čupa preko savojih raznih veza...
Mislim da je vrijeme da se stane Miroslavu Levaku na kraj i da se otkrije i otkloni korupcija i kriminal iz Bjelovara.
Miroslav Levak je sa svoja dva prijatelja išao u Zagreb istjerivati neki dug,.., ali su ga tamo dočekali "pravi momci" koji su ih pretukli... Levak je tada sa prijateljem pobjegao, dok je drugi dobio batina.. Levak je ostavio tada svoje vozilo, po koje je išao Domagoj Ćuk, bjelovarski policajac, koji je taj posao odrađivao pod fuš - zna se kako pištolj i značka u prvom planu... Od Levaka je bio prijatelj i bivši policajac i operativac Vlado Matinović, koji je držao u svom stolu kaznene prijave protiv Levaka.. Bilo je još policajaca koji su s Levakom imal posla u zajedničkom biznisu..
Vrijeme je da se raskrinka Levakova skupina... Koji je to sve sukob interesa - da čovjek koji je osuđen za ratni zločin Luka Markešić, bivši zamjenik načelnika policijske Uprave Bjelovar,  Levaku omogučio prostor za teretanu kod svog brata.. I koja slućajnost da mu je bivši župan Marijan Coner je bio sponzor, koji je uhvačen u zloupotrebi položala i ovlasti, a nikad nije za to kazneno odgovarao..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. 12.2010., petak, 08,45 sati
Piše: Branko Stojković
OSUĐUJEM NAPAD NA POLICAJCA
Policajac je i dalje u bolnici a prestupnik zakona je pušten kući.
Pričaju jućer popodne (09.12.2010.) dvije trgovkinje u robnom centru "Bila" kako su ih neki kupci  -  koji su tu došli -  pitali : "što se je to tu dogodilo - da ima toliko krvi - kao da je netko zakloa svinče?"
Mislim da je istražna sutkinja Ana Turek-Novak trebala je ipak zadržati 48 sati Levaka i provesti detaljnjiju istragu.
Ovo je sve sramota - što se je dogodilo. Jer kao što sam več rekao Miroslav Levak, kao nasilnik bolje će proći od policajca, koji je žrtva bezakonja i korupcije u Bjelovaru.
To je bio čisti pokušaj ubojstva, a tu se špekulira o lakim tjelesnim povredama?
POLICAJAC JE I DALJE U BOLNICI A NASILNIK JE PUŠTEN KUĆI ?!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Osobno sam Miroslava Levaka danas 10. 12. 2010., vidio kako se vozi u crnom golfu virovitičkih registracija, kod bjelovarske tržnice.  On je dolazio iz smjera od trgovačkog centra "Bila".  Bilo je tada 12,05 sati.
Pa što čovjek se vozika i slobodan je - baš ga briga za čovjeka, tj. policajca kojem je razbio željeznim ključem glavu, i  teško ugrozio mu život...
PREDSJEDNIK:
Branko Stojković 
UDRUGE ZA LJUDSKA PRAVA "ŠTIT"
Bjelovar  /  CROATIA
--------------------------------------------------------
 ČUJEM DANAS (11.12.2010., SUBOTA, DA MIROSLAV LEVAK JE ZA VEČERNJI LIST DAO SVOJU IZJAVU.. KAKO JE ON ZADOBIO VIDLJIVE POVREDE OKO OČIJU, TJ, PODLJEVE...U SUKOBU SA POLICAJCEM MIROSLAVOM CHLUDOM.

MORAM PODSJETITI DA LEVAK JE ISTE POVREDE IMAO PRIJE PAR MJESECI, KAD SE JE ISTO BIO S NEKIM U SUKOBU, PA ME NEBI ČUDILO DA SE RADI O STARIM PODVALJENIM FOTOGRAFIJAMA, KOJE JA DAO ZA VEČERNJI LIST, ODNOSNO PODVALI JE JAVNOSTI...

ISTOG DANA (11.12.2010., U SUBOTU DOPODNE OKO 11,00 SATI VIDIO SAM OKO TRŽNICE ZAMASKIRANOG LEVAKA - S KAPOM NA GLAVI DO UŠIJU, I VELIKE SUNČANE CRNE NAOČAL... KRETAO SE JE U PRAVCU STAN NA ŠETALIŠTU DR. IVŠE LEBOVIĆA.
(KAD IMA VIDLJIVE POVREDE ŠTO - NE SKINE TAMNE NAOČALE)

NA TRŽNICI SAM ČUO RAZNE KOMENTARE O FIZIČKOM OBRAČUNU IZMEĐU LEVAKA I POLICAJCA.
DA KRV U TRGOVAČKOM CENTRU "BILI" I VANI JE OD NJEGA  A NE OD POLICAJCA.. DA SE JE ON BRANIO I DA POSTOJI JEDNA ŽENA KAO SVJEDOK..

ZNAM JA SVE TE LEVAKOVE LAŽI, JER I OTAC BRANKO LEVAK MU JE BIO U ZATVORU PET GODINA, A NADA LEVAK MAJKA ČETIRI GODINE - ZA PRIJEVARE. NEĆE PLOD DALEKO OD STABLA...
ŽELI SE CIJELI BJELOVAR UVJERITI U LAŽI.
BJELOVAR JE ZGROŽEN SA PUŠTANJEM LEVAKA NA SLOBODU.

-----------------------------------------------------------------------------
Piše: Branko Stojković
PITAM SE ŠTO LEVAK IMA S POLICAJCEM RAZGOVARATI?
Što se Levak nije obratio šefovima u policiji od goslodina Miroslava Chlude, a ne napadti policajca na javnim mjestima..
LAŽE da je on žrtva policajca. Već nekoliko puta Miroslav Levak je napadao ljude i poslje se predstavio kao da je on žrtva.. Sve u tome mu pomaže njegova nevjenčana žena, koja je sutkoinja - Sandra Hančić,
Sramotnoi je da oni rade uvijek istu stvar - ubjeđuju bjelovarsku javnost suprotno..Koda su svi blesavi i neznaju istinu.
BrankoStojkovic, Bjelovar
12.12.2010., nedjelja
19,20 sat
 -----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
OBJAVA: 12.12.2010 / 16:15

Obrat nakon napada - Javio nam se čovjek koji je, prema policiji, odgovoran za incident u bjelovarskoj Billi

Miro Levak: Ja sam žrtva policajca Hlude, a ne njegov napadač

- Želio sam s njim ljudski porazgovarati, jer mi se činilo da već dulje vrijeme ima nešto protiv mene. Zatim smo izašli pa me počeo udarati glavom. 

Piše: Darko Marčinković/VLM
Nemili događaj od prije tri dana u bjelovarskom trgovačkom centru Billi, u kojemu je, prema policijskom priopćenju, fizički napadnut 43-policajac koji u tom trenutku nije bio u službe već u civilu, jučer je dobio neočekivani obrat. Naime, otečena lica i s vidljivim modricama ispod oba oka Večernjaku se obratio Miro Levak, čovjek za kojeg je policija tvrdila da je napao njihova djelatnika udarajući ga najprije šakom u glavu, a potom i ključem za postavljanje kotača. Prozvani Levak ogorčen je zbog onoga što mu se stavlja na teret te iznosi posve oprečnu priču.
“Ima nešto protiv mene”

– Policajca Miroslava Hludu ne samo što nisam napao nego sam zapravo njegova žrtva – ističe Levak i pokazuje nam ozljede koje mu je Hlude nanio. Tvrdi da je Hludu, koji je bio u društvu neke žene, susreo u Billi te da mu je prišao i rekao da će ga pričekati vani jer želi s njim nešto raspraviti.
– Želio sam ljudski s njim porazgovarati jer mi se već neko vrijeme čini da ima nešto protiv mene – ističe Levak i dodaje da mu je Hluda u nekoliko navrata to jasno i pokazao.
– U više navrata donosio mi je kazne za prometne prekršaje i pritom mi se cinično smijao i ja sam upravo to htio raščistiti kazavši mu da ću ga pričekati vani. No, kad je izašao, on mi se odmah unio u lice kao da me želi udariti glavom, nakon čega sam ja podignuo ruke. On me tada uhvatio za kragnu i počeo udarati šakom u glavu – tvrdi Levak i dodaje da su to vidjeli i svjedoci koji su se tamo zatekli.

Ništa protiv policije

Nakon što se oslobodio policajčeva zahvata, krenuo je prema autu kako bi obrisao krv, no Hlude je potrčao za njim pa je Levak dohvatio ključ za montiranje kotača i njime ga udario, čega se zapravo malo sjeća. Tvrdi da Hludu poznaje od prije, ali da nikada s njim nije imao nikakvih nesporazuma. Ističe da je policija poslije korektno postupala prema njemu, no jedino što želi jest da se zna kako on nije napao i premlatio policajca, nego upravo suprotno.
“Napadača na policajca kaznite što prije”

Za Sindikat policije nema dvojbe. Predsjednik Dubravko Jagić kaže da
brutalni napad na kolegu osuđuju te da su, na žalost, napadi na policajce
učestali. Zato od policije i pravosuđa traže da se takvi slučajevi
procesuiraju po hitnom postupku te da krivce zaslužena kazna stigne u što
kraćem roku.

– Mora se poslati jasna poruka kriminalcima da se napad na policijske
službenike ne isplati te da će, učine li takvo što, biti brzo i strogo
kažnjeni – kaže Jagić, uvjeren da bi takva praksa djelovala i preventivno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
9.12.2010. objava

KOMENTARI IZ GRADSKOG LISTA BJELOVARAC:
Jupp, 9. prosinac 2010 u 19:29
...............................................................
Samo neki izabrani komentari - u Bjelovarcu
------------------------------------------------------------
Poštovani građani,
ovo šta se dogodilo nije ni u jednu ruku dobro.Neznam koji su razlozi ali ovo nije način.
Policija griješi kao i mi.
Ali ovo nije način šta da je poginuo otac 2 djece,dali bi bilo to ok.
Svi zarađujemo kruh kako znamo,ali ovakve stvari nisu za pozdraviti.
A šta mislite šta li sad pred sudom čeka Levaka?
Koliko mjeseci ili godina zatvora?
Policija mora postojati za nas.
Šta bi bilo bez policije?
---------------------------------------------------------------------------
 9. prosinac 2010 u 20:02
koliko znam djevojka mu je sudkinja ili žena, ispravite ako griješim tako da će najvjerojatnije lako proć ipak je ovo hr... što se tiče policije prije koliko ono dugo su ubili onog malog gore kod Omege.
------------------------------------------------------------------------
Bjelovar,
9. prosinac 2010 u 20:28
Pozdrav Chludi i želim mu što brži oporavak !
Dobro kaže Jupp ŠTO BIH BILO U GRADU BEZ POLICIJE ?
Bezakonje i zakon jačega a u svemu tom metežu znate tko bih prvi stradao ? Oni koji su jaki u čoporu ili iza leđa !
Chluda je svoj obol dao u Ratu preživio ga i sad koliko ga godina poznajem nikome se nije zamjerio .
Chluda kako kaže JA SAM nije privodio Čižmešiju tako da to nema veze jedno sa drugim kao što neki pokušavaju insinuirat.
Chludina obitelj sve ok normalni ljudi !


Levak nije bio u Ratu prvi minus !
Tukao se sa Stojkovićem na bazenu drugi minus !
Muti sa šefom AUTO KLUBA oko radiona treći minus !
Obitelj vjerojatno još u zatvoru zbog prevare !

Uz pomoć Mlinarića i šefa AUTO KLUBA dobio bazen koji je radio u čudnim okolnostima i iz Kase se uzimalo svakako ali srećom nije bilo inspekcije od Tonya koji sad zove Chludu i želi mu oporavak za mene malo cinično i nisko od njega !
Uz nagovor mladog Dogradonačelnika Topalovića ulazi ljetos u HDZ ne zna se što mu je obećano ali resor mladića je Bazen !

Bazen treba preuzeti Gradsko poduzeće gdje je Leco direktor koji i onak ništa ne radi jer preko sebe ima samo jednu dvoranu i zbog te jedne nam treba Direktor ? Grad Bjelovar drži Komunalac , druga stvar je kafić u sklopu Bazena njega dati u najam !

Nameće se retoričko pitanje : Hoče li HDZ Levaka zbog nedoličnog ponašanja i napada na Hrvatskog Policajca izbacit iz članstva ?

Šta bi bilo da svi ovako rješavamo svoje probleme ovako.Neosuđujem levaka ali ga sigurno ništa dobro pred sudom čeka.
Hvala bogu da policajac nije poginuo.
----------------------------------------------------------------------------
Maksuzija,
 9. prosinac 2010 u 23:34
Ma Levak je jedno obično govno i policija tu nije nista kriva kad ga ljudi god vise u gradu trebaju mu pljunut u lice
---------------------------------------------------------------------------
10. prosinac 2010 u 8:51
Ne pada jabuka daleko od stabla !
---------------------------------------------------------------------------
miki,
10. prosinac 2010 u 11:41
E vidite zbog ovakovih gradskih serifa koje netko stiti i nitko ne dira kod nas nema zakona -1 napad na policajca -drzavu--barem 10 godina zatvora --kakav covijek svuda se tuce i nikome nista --ako ima bikova ima i strikova ------da je mene tako napao ja bih ga ubijo bez da trepnem okom- jer takovi drugo nerazumiju pozdrav jadni moji bjelovarcani sa ovim sudstvom
----------------------------------------------------------------------
 10. prosinac 2010 u 13:19
Gosp. Stojković, zašto ne objavljujet eovo na NEWS GRUPI hr.soc.grad.bjelovar ovdje će vam to ionako obrisati
-----------------------------------------------------------------
, 10. prosinac 2010 u 14:36
bravo Stole, dok su tebe tukli nikome nista, s tuče su prešli na ključeve, a neki i šamaranje na ulici, ne bi se začudio za 5g na nešto gore, a sudovi samo puštaju, jedino ako si počten čovijek onda te sustav samelje u sitne komadice. Nikog od nas ovdje sud ne bi pustio tako brzo nego bi nas držali 48h iza tog zatvor i iza tog robija. Kako u Gradu nisu znali za incident o kojem pišeš na bezenu dok su davali koncesiju?
---------------------------------------------------------------
STOLE - tako zovu Stojkoviča
---------------------------------------------------------------
Bjelovar,
10. prosinac 2010 u 14:41
Znali su šta ne bih znali pa cijeli je Grad to znao . A Stole jeli i tebe neko zvao i zaželio ti brz oporavak ?
-----------------------------------------------------------
oho,
10. prosinac 2010 u 14:44
Hebiga, možda se drot stvarno zamjerio Levaku, a ovaj ima kratak fitilj. Tko zna, ali definitivno nije dobro stvari rješavati na ovakav način. No, s druge strane gledajući poruke koje sudstvo ostavlja iza sebe poput nekažnjavanja raznih premlačivanja onda se ne treba ni čuditi ovome događaju. Toga će biti sve više, a nasilnici će i dalje dobivati kazne tipa 40 kn biljega..... strava.
------------------------------------------------------
jozo, 10. prosinac 2010 u 14:45
A i taj levak je pravi idiot okružen idiotima...bjelovarskim ulicama vladaju manijaci i luđaci....kao što sutkinja vuče levaka iz zatvora tako i ćuk brani svoju nećakinju kristinu grčić jer je ona opće poznata po sranjima u gradu bjelovaru ali očito ima dobru vezu pa za nju ne postoji zakon. I šta sad reći na sve to? Do kada tako i zar nije pravda jednaka za sve?
----------------------------------------------------------------------
Bjelovar, 10. prosinac 2010 u 15:46
Ne vidim razloga zbog čega bih se u našem Bjelovaru trebalo pred bilo kim makivati ? Istina je da jedno vrijeme bilo je opasno sam ić parkom , ali i to je iza nas nadam se . A Stole ti si ove koji te nisu obišli još do jučer na sva usta hvalio . Šta si se ono sa Levakom posvadio oko Proteina koje ti i onak ne trošiš . Viš onda su svi rekli da si ti kriv da si imao lanac od Motorke a gle sad ko nosa Montirključ . Mislim da ti naš Bubi nebu brisal nikaj ak nebuš prosti .
----------------------------------------------------------------------
10. prosinac 2010 u 15:48
pa pišite kometare na usernet grupi grada bjelovara hr.soc.grad.bjelovar
tamo to ostaje zauvjek i ne može se obrisati
-------------------------------------------------------------------------
oho, 10. prosinac 2010 u 15:54
A i o tom brisanju komentara Stojkoviću bi se dalo pričat. Pa gdje mi živimo, možda Rusiji pa da čovjek ne može komentirati bez obzira šta on piše. Jer tim načinom stvarno ispada da se možda netko boji eventualne istine. Pustite čovjeka da komentira i bok.
------------------------------------------------------------------------
Bjelovar, 10. prosinac 2010 u 16:39
Vidim na stranicama Grada da je za iduču godinu namjenio za Bazen 81.000,00 Kuna Lijep novac obzirom da nam bazen radi 2 i pola mjeseca !
Zbog toga su se koncesionari učlanili u stranku , da im prođe proraćun ?
-----------------------------------------------------------------------------
Mika, 10. prosinac 2010 u 16:54
Cak se i u Gospiću prica za ovaj događaj,ond kuda dolazimo ja i moja obitelj.Želimo policajcu što brži oporavak i da se rješi ovaj slucaj što pravednije,inace ja i moji vjerujemo u nedužnost policijskog službenika za kojeg smartramo da nije nijednim svojim postupkom progriješio:D
-----------------------------------------------------------------------------
Strašniji, 10. prosinac 2010 u 17:47
Strašni stavi ti nešto što je Levak dobroga napravio za svog Života !
-------------------------------------------------------------------------------
fukerbj, 10. prosinac 2010 u 19:44
ljudi neka ga je isprebijao hluda glumi tu nekog lokalnog šerifa a također znam da mu to nije prva tuča s građanima dok je u civilu tako da nam je svima jasno kakav je policajac!!!

eli svaka čast na komentaru!

ali mene zanima ovaj drugi dio priče što se tiče gospodina levaka i njegova poštovane sutkinje sadnre hančić!

neki u bjelovaru budu zadržani i dobiju optužni prijedlog za kaznu zatvora radi upućene uvrijede policajcu a gospodin je na slobodi!!!!!
nevjerovatno
iz toga mi svi možemo isčitati poruku koju nam šalje gospođa sandra hančić i bjelovarski županijski sud A ONA JE DA ONI KOJI SE BUDU TUKLI PO GRADU BUDU ZAVRŠILI U ZATVORU A ONI KOJI SU U BLISKOJ VEZI S NEKIM NA SUDU MOGU MLATITI PALICAMA, KLJUČEVIMA, IMATI ORŽUJE ITD...

ovo je ništa drugo nego jedna sramota županijskog suda i dotične sutkinje.ako je već ta sutkinja s njim i nije ga ona pustila nas slobodu nego gospođa turek-novak treba postaviti pitanje gospođi turek-novak ZAŠTO NIJE POSTUPILA KAO PREMA SVIMA DRUGIMA jer mi svi znamo da je netko od nas to napravio bio bi zadržan 48 sati i odredio bi mu se istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i dovođenja u opasnost života gospodina policajca ako se onaj tko je to napravio pusti na slobodu.
no međutim neki su na slobodi i šeću se po gradu...

SRAMOTA ZA ŽUPANIJSKI SUD JER SVI MI GRAĐANI BJELOVARA VIDIMO DA AKO NAM SE IKADA TAMO BUDE SUDILO PRAVDE NEĆE BITI A TAKOĐER I SRAMOTA ZA BJELOVARSKU POLICIJU DA SE JEDAN POLICAJAC MLATI PO ULICAMA, TRGOVAČKIM CENTRIMA I SUSTAVNO MALTRETIRA ODREĐENE LJUDE PO GRADU KAO DA JE ON ŠERIF NEKI.

njega isto njegova draga policija nije nikada upitala što on radi i što ne valja u obavljanju njegovog posla kada stalno ima sukobe s građanima po ulici....

IZ TOGA VIDIMO KOLIKU ZAŠTITU U OVOM BJELOVARU IMAMO OD POLICIJE I SUDA.
policija je uvijek u pravu i nikada se nisu upitali da li oni rade greške u postupanju s građanima, a sud sudi po familijarnim vezama...

i neka u gradu imamo barem jednog stojkovića koji će vam reći sve u lice dok vi glumite neku gradsku elitu

a gradonačelnik i poruke podrške nisu stizale djetetu kojem je policija strgala ruku

BRAVO BJELOVAR!!!! uskok bi imao puno posla tu bravo!!!!
----------------------------------------------------------------------------
Omega , 10. prosinac 2010 u 20:49
Otkud Levak zna da je ovo Pravna Država ? Jeli sudjelovao u njenom stvaranju ? Kao što vidimo veze na sudu ima i njemu Pravda i Pravo ne govore puno !
----------------------------------------------------------------------------------
MIROSLAV LEVAK,
10. prosinac 2010 u 22:10
Ljudi mislim da je ovo razvlacenje svega bespotrebno, dogodilo se nesto vrlo ruzno izmedju mene i g Hlude. Pogriješili smo i jedan i drugi, meni je ISKRENO ZAO zbog nemilog događaja i sada pada drvlje i kamenje na obojicu ( on korumpirani policajac nasilnik, ja kriminalac i nasilnik). Mislim da su to preteske rijeci.Nikada ne moze jedan biti kriv, g Hluda je policajac i covjek koji radi svoj posao kao i ja da bi prehranio svoju obitelj. Pljujete po policiji, ja cu vam reci ovako policija je prema meni i g. Hludi postupala izrazito korektno iako se radilo o njihovom djelatniku, dakle po zakonu !!!! Pravosudje ce tek odraditi svoj posao, nije bilo zakonske osnove za moje zadrzavanje jer su svi svjedoci ispitani. Mislim da je moj suzivot sa Sandrom Hancic u ovom slucaju otegotna okolnost i da ce bas u ovom slucaju sud biti objektivan da se ne dovede u pitanje pravednost suda! Sto smatram ispravnim sta god tko mislio! Molim vas ne nasjedajte na provokacije G Stojkovica koji ocito ne voli ni policiju, ni sud a jos manje mene.

JOS JEDNOM IZRAZAVAM ZALJENJE ZBOG NEMILOG DOGAĐAJA I G. HLUDI ZELIM STO SKORIJI OPORAVAK, iako nisam ni ja puno bolje prosao. Iskoristiti cu prvu priliku da mu se i osobno ispricam za svoj postupak iako smo obojca pretjerali.

Smatram da smo svi ljudi od krvi i mesa, imamo pravo na pogresku, tako g. Hluda i ja.

Hvala na razumjevanju svima, i urednistvu ma sta mislili o meni...


Miroslav Levak
.............................................................................
............................................................................
romana romanica, 10. prosinac 2010 u 22:48
taj stojkovic je takav seronja da on se naso dijelit pravdu neka bolje suti i ne komentira.. sto se tice Levaka on je sasvim ok osoba da njega i Mlinarica nije bilo bazen bi mogli preko zice gledati ovak nam je bilo odlicno odlican je u sprotu koliko vidim ima jako dobrih rezultata i svega, Hluda se zakacio sa dosta osoba koji nisu imali muda mu nesto napravit e pa sada je naletio na krvog kojem su zivci jako kratki svako bi to tak napravio.. no Hludu policija malo vise stiti jer je policajac ali nije bio u policiskom odjelu nego u civilu e pa onda sta hoce a i Levak ima srece jer je sa sutkinjom samo sto su neki ljubomorni na to kao SMRAD STOJKOVIC.. ljudi se svakak snalaze u zivotu jbg
-----------------------------------------------------------------------
dr mengele, 11. prosinac 2010 u 1:18
kao prvo,,sa levakom sam odrastao i imam jako dobro misljenje o njemu kao o prijatelju.njegovi poslovi se nebi trebali nikoga ticat.ovaj zandar sto je dobio po njonji isto tako ga poznam i nije svetac,kako je vec netko u gore navedenom komentaru i spomenuo.arogancija ,mutavost je najbolji opis kojim ga mogu opisati.pogledajte samo kakvu kucu ima u josinama,,a to je kao sagradio od svoje place i ducana koji je imao.neznam tocan razlog zasto je doslo do incidenta ali sam sto posto siguran da nije zbog naplacene kazene ili slicno.svi vi koji zivite u bjelovaru znate tko se cim bavi i sta se desava u susjedstvu,zato mi nemoze nitko reci da je levak bandit koji sije strah i tuce ljude bzveze.gore navedeni post koji je potpisan pod nickom MIROSLAV LEVAK sa sigurnoscu vam tvrdim da to nije on pisao u svoje ime vec netko od njemu dobro poznatih ljudi koji su stali na njegovu obranu i svaka mu cast tko god da je to napisao.sto se tice STOJKOVICA,totalno sam na njegovoj strani jer covjek javno prica sve ono sto mi obicni ljudi vidimo i nemamo volje javno govorit i boriti se sa vjetrenjacama.BRAVO TARZANE IMAS MOJU PODRSKU.sto se tice HANCICKE,,vjerujem da ce joj reputacija na sudu gadno biti narusena,ali ne zbog levaka,vec ce si sama biti kriva..
..--------------------------------------------------------------------
NAPOMENA - BRANKA STOJKOVIĆ . ŠTIT
SVI DALJNJI KOMENTARI SU SVIMA ZABRANJENI - NE SAM BRANKU STOJKOVIĆU,.., ETO TI NAŠEG GRADA - U KOJEM NEMA RASPRAVA.. JER ZNA SE TKO JE ŠEF PARADE... SRAMOTA... GRADSKI LIST VODI DIREKTOR IVAN BUTKOVIĆ, LOPOV I RATNI PROFITER,.., I ČUDIMO SE ZAŠTO NEMA PRAVIH INFORMACIJA...
Branko Stojkovič. Bjelovar
.................................................................
----------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
POGLEDAJTE OVE LINKOVE
---------------------------
Branko Stojković - ŠTIT

HRVATI SVE GORE ŽIVE - A VLAST JE SVE BAHATIJA I NEODGOVORNA

crostojkovic | 24 Oktobar, 2010 02:17

NAKON ŠTO JE OSLUŠKIVAO TRULU I KUKAVIČKU JAVNOST
Ivo Sanader nakon što je odradio svjedočenje pred istražnim saborskim povjerenstvom za INA-u, bivši premijer Saader je u Sabor Republike Hrvatske uputio zahtjev da mu se aktivira zastupnički mandat. Zahtjev je u pismenoj formi stigao u srijedu 13. listopada, a njemu će Mandatno-imunitetno povjerenstvo odlućivati 20. listopada. Povratkom u Sanor RH, Sanader će dobiti i imunitet, a spekulira se da bi sa svojim bliskim suradnicima iz HDZa- mogao osnovati Klub zastupnika.
VLADIN PROGRAM IZGLADNJAVANJA HRVATA
Kaže Ivo Sanader za vrijeme ispitivanja, tj. svjedočenja ispred Saborskog istražnog povjerenstva, "Padam ja, pada i vlada", eto bivši premijer odaslao je poruku svojim bivšim HDZ-ovcima. U biti to izgleda kao i ucijena. Nitko ne priča kako je HDZ-e na nezakoniti način rasipao državni novac, odnosno novac od naroda. Bivši ministar gospodarstva dijelio je "lovu" nogometnom klubu u Đelekovcu, dok ministar financija Ivan Šukerm, dijeli i dalje novac Zdravku Mamiću, za neki kriminalni klub.
NAROD ŠUTI IAKO JE DRONJKIMA
Hrvatska je uzorna zemlja u kojoj su se pojedinci na brzinu obogatili. Oni postali su vlasnici društvenih radničkih poduzeća. Premijerka Jadranka Kosor, kao bivša polaznica kumrovačke škole i novinarka, javno se hvali kako će zemlju izvuči iz krize, i kako će ona obračunati sa korupcijom i kriminalom. HDZ-e koji je pokrao narod - sad će narod spasiti i povesti borbu protiv kriminala ?! To je smiješno kad ona to govori. Kaže Kosorka za medije: "Ivo mi prijeti, i to ozbiljno", a svi znamo kako su HDZ-ovci na čelu sa Ivom Sanaderom, za vrijeme njegovog šestogodišnjeg mandata krali Hrvatski narod.
SVE SAME PRODANE HULJE - A POŠTENI NAROD NJIHOV TAOC
Ivo Sanader kaže da je vlada od pokojnog Ivice Račana još 2002. godine pripremila INA-u za prodaju Mađarima. Mi danas slušamo Sanadera i njegove "političke prdonje", gdje i dalje laprdaju i lažu nas, a umjesto da su oni u zatvorima. To je dokaz da je narod duševno nezreo. Pa gdje to ima da su Mađari sada vlasnici našeg giganta kao što je INA. Do danas su nas, Tuđman, Mesić,.., Saader, Kosorka vratili u "kamena doba". Hrvati su prije sanirali sa svojim novcem pokradene banke i to sa 19 milijardi kuna, a poslije su te iste banke prodane strancima samo za 1. milijardu kuna.
BIZNIS JE ČAK KAD EVA-KOSORKA JE PRIMALA NAPUTKE OD "ČOVJEKOLIKE ZMIJE" SANADERA
hrvatska se je raspala kao nacija i država. A uvijek isti nam vode politiku? To je zato, što je ugroženo mentalno zdravlje nacije. Na taj način - kako Jadranka Kosor vodi državu, njeno neznanje sve više nas uvodi u siromaštvo i robovski sistem dugovanja. Saborsko tijelo provodi istragu, a u biti svi su bili umješani u kriminale. Sanader je doslovno "pljunuo" u lice javnosti, samo što nije rekao istražnom povjerenstvu i vama sam dijali "šakom i kapom" novac.  Ovo je moralni slom Hrvatske.
HRVATI - SU POSTALI SIMBOLOM SIROMAŠTVA I NEIMAŠTINE
Hrvatska je plivala zbog poplave, a troše se milijarde kuna za glupe stvari i luksuz političara.  Pitaju novinari ovih dana Stjepana Mesića, odakle su mu milijuni da je kupi dva elitna stana? On im se smješka i bahato im odgovara: da je novac posudio. Eto slijepa nacija ništa ne pita i ne vidi, ili bolje rečeno srcem ne razumije. Mesić samo tako može od prijatelja posuditi koji milijun kuna, a večina naroda jedva da ima za ktuh. Mesić kupuje i posuđuje novac za vrijeme recesije. Stjepan Mesić ima 76-godina, i brine se za sebe - dok mladi propadaaju i neznaju kuda da se stave.
HRVATSKI POKRET ŠTIT
Branko Stojković
095/814-82-90 begin_of_the_skype_highlighting              095/814-82-90      end_of_the_skype_highlighting
C  R O  A  T  I  A

NAKON ŠTO JE OSLUŠKIVAO TRULU I KUKAVIČKU JAVNOST
Ivo Sanader nakon što je odradio svjedočenje pred istražnim saborskim povjerenstvom za INA-u, bivši premijer Saader je u Sabor Republike Hrvatske uputio zahtjev da mu se aktivira zastupnički mandat. Zahtjev je u pismenoj formi stigao u srijedu 13. listopada, a njemu će Mandatno-imunitetno povjerenstvo odlućivati 20. listopada. Povratkom u Sanor RH, Sanader će dobiti i imunitet, a spekulira se da bi sa svojim bliskim suradnicima iz HDZa- mogao osnovati Klub zastupnika.
VLADIN PROGRAM IZGLADNJAVANJA HRVATA
Kaže Ivo Sanader za vrijeme ispitivanja, tj. svjedočenja ispred Saborskog istražnog povjerenstva, "Padam ja, pada i vlada", eto bivši premijer odaslao je poruku svojim bivšim HDZ-ovcima. U biti to izgleda kao i ucijena. Nitko ne priča kako je HDZ-e na nezakoniti način rasipao državni novac, odnosno novac od naroda. Bivši ministar gospodarstva dijelio je "lovu" nogometnom klubu u Đelekovcu, dok ministar financija Ivan Šukerm, dijeli i dalje novac Zdravku Mamiću, za neki kriminalni klub.
NAROD ŠUTI IAKO JE DRONJKIMA
Hrvatska je uzorna zemlja u kojoj su se pojedinci na brzinu obogatili. Oni postali su vlasnici društvenih radničkih poduzeća. Premijerka Jadranka Kosor, kao bivša polaznica kumrovačke škole i novinarka, javno se hvali kako će zemlju izvuči iz krize, i kako će ona obračunati sa korupcijom i kriminalom. HDZ-e koji je pokrao narod - sad će narod spasiti i povesti borbu protiv kriminala ?! To je smiješno kad ona to govori. Kaže Kosorka za medije: "Ivo mi prijeti, i to ozbiljno", a svi znamo kako su HDZ-ovci na čelu sa Ivom Sanaderom, za vrijeme njegovog šestogodišnjeg mandata krali Hrvatski narod.
SVE SAME PRODANE HULJE - A POŠTENI NAROD NJIHOV TAOC
Ivo Sanader kaže da je vlada od pokojnog Ivice Račana još 2002. godine pripremila INA-u za prodaju Mađarima. Mi danas slušamo Sanadera i njegove "političke prdonje", gdje i dalje laprdaju i lažu nas, a umjesto da su oni u zatvorima. To je dokaz da je narod duševno nezreo. Pa gdje to ima da su Mađari sada vlasnici našeg giganta kao što je INA. Do danas su nas, Tuđman, Mesić,.., Saader, Kosorka vratili u "kamena doba". Hrvati su prije sanirali sa svojim novcem pokradene banke i to sa 19 milijardi kuna, a poslije su te iste banke prodane strancima samo za 1. milijardu kuna.
BIZNIS JE ČAK KAD EVA-KOSORKA JE PRIMALA NAPUTKE OD "ČOVJEKOLIKE ZMIJE" SANADERA
hrvatska se je raspala kao nacija i država. A uvijek isti nam vode politiku? To je zato, što je ugroženo mentalno zdravlje nacije. Na taj način - kako Jadranka Kosor vodi državu, njeno neznanje sve više nas uvodi u siromaštvo i robovski sistem dugovanja. Saborsko tijelo provodi istragu, a u biti svi su bili umješani u kriminale. Sanader je doslovno "pljunuo" u lice javnosti, samo što nije rekao istražnom povjerenstvu i vama sam dijali "šakom i kapom" novac.  Ovo je moralni slom Hrvatske.
HRVATI - SU POSTALI SIMBOLOM SIROMAŠTVA I NEIMAŠTINE
Hrvatska je plivala zbog poplave, a troše se milijarde kuna za glupe stvari i luksuz političara.  Pitaju novinari ovih dana Stjepana Mesića, odakle su mu milijuni da je kupi dva elitna stana? On im se smješka i bahato im odgovara: da je novac posudio. Eto slijepa nacija ništa ne pita i ne vidi, ili bolje rečeno srcem ne razumije. Mesić samo tako može od prijatelja posuditi koji milijun kuna, a večina naroda jedva da ima za ktuh. Mesić kupuje i posuđuje novac za vrijeme recesije. Stjepan Mesić ima 76-godina, i brine se za sebe - dok mladi propadaaju i neznaju kuda da se stave.
HRVATSKI POKRET ŠTIT
Branko Stojković
095/814-82-90 begin_of_the_skype_highlighting              095/814-82-90      end_of_the_skype_highlighting
C  R O  A  T  I  A

SRPSKA I HRVATSKA POLICIJA U DOGOVORU

crostojkovic | 24 Oktobar, 2010 02:10

MESIĆ JE MAFIJA KOJI JE DAVO PUKANIĆU INFORMACIJE OD OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE, SAM DA JAVNOST SE NEĆIME IMA BAVITI. MESIĆ JE MAFIJA, ON JE SREDIO OBITELJ PUKANIĆ JER JE IVO KAO NJEGOV PRIJATELJ - SAZNAO SVE O NJIMA...DANIMA PRATIMO SRAMOTNO SUĐENJE, KOJE TOLIKO MEDIJSKI JE OPTEREČIVALO NACIJU, A NA KRAJU NEMA U TOM SUĐENJU NIČEGA ŠTO BI BIO ČVRSTI DOKAZ...ONO ŠTO JE PRVO SUMNJIVO - ŠTO JE USKOK PODIGAO OPTUŽNICU GODINU DANA POSLIJE UBOJSTVA IVE PUKANIĆA I NIKE FRANJIĆA. DRUGO - MISLIM AKO SE U ROKU 24 SATA NE OTKRIJE POČINITELJ, POSLIJE JE POLICIJSKA ISTRAGA NEMOGUĆA, ILI BOLJE REČENO ONAJE UZALUDNA... OKRIVLJENI SE TERETE DA SU KAO PRIPADNICI ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE, IZ KORISTOLJUBLJA LIKVIDIRALI PUKANIĆA I FRANJIĆA.. POLICIJA I ISTRAŽNA TIJELA NISU NAŠLI NOVAC KOD OKRIVLJENIH, ODNOSNO VAŽNE DOKAZE. SVAKIO IMALO PAMETAN ČOVJEK ZNA - DA AKO JE NAČIN LIKVIDACIJE "ATENTAT" EKSPLOZIVOM, DA TO JE ORGANIZIRANO DJELO, KOJE SE PLANIRA. ZA VRIJEME SUĐENJA NISMO MOGLI VIDJETI - DA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA UOPĆE NEŠTO SLIĆNO O TOME PRIĆA, ILI SE BRANI...USKOK JE NA KRAJU UBACIO SVJEDOKA TOMISLAVA MARJANOVIĆA, DA SPASI OPTUŽNICU KOJU JE PODIGAO, ODNOSNO DA BUDE SLUĆAJ RIJEŠEN, TJ. ZAVRŠEN PRED NARODOM... ONO ŠTO JA MISLIM DA IZ SVEKA TREBA ZAKLJUČITI - ZAŠTO SE JE UBOJSTVO ILI OBOJSTVA TREBALA DESITI PRED VIDEO KAMERAMA, JER I ATENTATORI SU ZNALI DA ONE POSTOJE...OČITO TA LIKVIDACIJA JE TREBALA OSTATI ZAPAŽENA...I ZAPISANA..POČINITELJI ATENTATA MOGLI SU PUKANIĆA LIKVIDIRATI NEGDJE DRUGDJE, BEZ VIDEO ZAPISA...I MANJAK DOKAZA. MENI OČITO U TOME SVEMU NEŠTO JAKO SMRDI...GLUPO JE DA ŽELJKO MILOVANOVIĆ ZA KOJI SE TRAGALO - NA KRAJU - ON SAM SE PREDAJE... PRAVI ATENTATOR ZNA DA - KADA JE OTKRIVEN - ON SE ONDA NE PREDAJE... VIDILI SMO SLUČAJ I IVANE HODAK NAŠLI SU NEKOG PIJANCA KOJI NIJE MOGAAO ZATVORITI SVO ŠLIC NA PRLJAVIM I USRANIM HLAČAMA. I ON JE UBICA. TO SUĐENJE JE BILO ISMIJAVANJE OBITELJ HODAK. TAKO IMA I DRUGIH  SUĐENJA - FINGIRANIH..PITAM SE - KOLIKO SVE TO KOŠTA? I KADA ISTRAŽNA TIJELA I SUD LAŽE - ONDA SMO STVARNO PROPALO DRUŠTVO.. JADNA SMO MI DRŽAVA I NAROD...Komentirao je: BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT Bjelovar

Čestitamo!

crostojkovic | 24 Oktobar, 2010 01:49

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.
«Prethodni   1 2 3 ... 241 242 243
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb