CROSTOJKOVIC

ČUDAN JE TO ANTIVLADIN PROSVJED HRVATSKIH BRANITELJA !?

crostojkovic | 24 Februar, 2011 14:42

ŠTO SE KRIJE IZA PROSVJEDA BRANITELJA PO HRVATSKOJ?
JEL TO PRAVEDNA BORBA ZA HRVATSKU ?

Prosvjed će se održati u subotu, 26. veljače 2011. godine u 13,00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu

Gdje je ovdje pravda? I kome to može biti jasno, na prosvjedne skupove dolaze mnogi branitelji - koji imaju visoke vojne mirovine. Pitam se - jel to pošteno prema nezaposlenima i obespravljenim ljudima u Hrvatskoj?

Analizirajuči fotografije, odnsona lica sa prosvjednih skupova po hrvatskim gradovima: Koprivnici, Vukovaru, Zadru, Splitu,.., Grubišnom Polju i Zgrebu..itd. Vidio sam ista lica branitelja, koje sam prepoznao, te oni su uglavnom bili u prvim redovima - a imaju visoke mirovine. Ja ih znam imenom i prezimenom i odakle su.

Ratni vojni i redarstveni invalidi bune se protiv države koju su stvorili? Pitam se: Što takvi rade na prosvjednim skupovima branitelja?Tobože oni kao branitelji - nezadovoljni su sa odnosom vlade RH, prema njima.. Ima li ovdje realnosti?

Pljuju po državii koju su sami stvarali. Ja bih im uzeo - mirovine, plače, aute, kuće,.., činove i uniforme, sve privilegije i benificije....Iza braniteljskih prosvjeda kriju se ratni profiteri, pljačkaši tuđe imovine,.., ratni zločinci i neki čak ubojice...I za mnoga (ne)djela nisu nikada kažnjeni..Ništa ne rade, i dobro su uhljebljeni i huškaju druge...

Neka oni branitelji - koji nisu zaslužili sve - što sam ovdje nabrojao vrate - što su mukte dobili, pa onda neka se idu buniti...Nisam ja protiv prosvjeda ili bolje rečeno skupova, ili poštenih braanitelja, ali neka meni netko ovdje to objasni? Zar nije to malo čudno - da branitelji su odjednom postali neprijatelji države koju su stvorili....A boje se i ulaska u Europsku uniju?

Što se krije iz prosvjeda branitelja po Hrvatskoj? Braniteljske nevolje ili nešto drugo? Imaju mnogi mirovine na PTSP-e i to 6200,00 kuna i oni se bune? Dok mnogi nezaposleni nemaju od čega živjeti i oni šute !?

U Bjelovaru, 25. veljače 2011. godine

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
--------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------

Komentari

ANTIKRISTI

BRANKO | 24/04/2014, 11:10

TKO TO TAMO U POLICIJI I U SUDU TEŠKO BLUDI?!

BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159
43000 BJELOVAR

PREKRŠAJNI SUD U BJELOVARU

Ferde Rusana 10
43000 BJELOVAR

P R I G O V O R

na PREKRŠAJNI NALOG broj: III J-789/11. Prekršajnog suda u Bjelovaru po sucu Jasni Krajačić, koji su mi donijela kući dva policijska djelatnika (jednog poznajem da se zove Domagoj Ćuk) 16. 04. 2014., oko 16.35 sati, sa policijskim autom 020-282, na adresu: Đurđevačka cesta 159., Trojstveni Markovac – Bjelovar, iako se zna da sam prijavljen na toj adresi od (prošle godine) 22. 11. 2013., po uvidu u osobnu iskaznicu. To nije prvi put da policija mi donosi poštu ove godine od Prekršajnog suda.

1.) Laž je da sam dana 20. 10. 2011., u 12,25 sati narušavao javni red i mir, na način da sam: „Vikao i galamio“, u trgovini ELMAT u Bjelovaru, na trgovca Desimira Matića iz Kobasičara 3.

2.) Znam i razloge zašto me je Desimir Matić lažno prijavio policiji, što se vidi iz priloženoga - Policijskog izvješća koje nema osnovnih temelja, a sačinio ga je policajac koji je navodni utvrdio prekršaj. To zlonamjerno izvješće potpisao je načelnik policije u Bjelovaru, Žarko Čanađija, godinama me već proganja u montiranim procesima. Gdje se moram uvijek braniti i opravdavati od onog što nema veze sa životom.

3.) Stoga što je sve laž: predlažem ovom Prekršajnom sudu da pozove Desimira Matića, te N.N. policajca i mene, da tu raspravimo – ima li kakvih subjektivnih i objektivnih elemenata za prekršaj, koji mi se stavlja na teret. Ili neka ovaj sud odbaci prekršajni nalog.

4.) Optužni prijedlog i PREKRŠAJNI NALOG, u kojem se ja kažnjavam sa 50 Eura i 100 kuna troškova, je ispod svakog ljudskog dostojanstva i časti. Takvo rješenje je sramotno i ponižavajuće.

Predlažem da se ukine ovaj Prekršajni nalog ili da se provede sudski postupak dokazivanja.

S poštovanjem!
PODNOSIOC:
Branko Stojković
U Bjelovaru, 22. 04. 2014.

****************************************

BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159
Trojstveni Markovac
43000 BJELOVAR

OPĆINSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO
U BJELOVARU

Josipa Jelačića 1
43000 BJELOVAR

KAZNENA PRIJAVA

PROTIV: ŽARKA ČANAĐIJE iz Bjelovara

Kazneno djelo je počinjeno u PU Bjelovarsko-bilogorskoj gdje radi Žarko Čanađija, kao načelnik Policije u Bjelovaru. Očito je da prijavljeni ima neku imovinsku korist, što godinama me lažno proganja i piše mi lažne prijave. Sumnjam da se radi o „mitu i korupciji“.

Prema Kaznenom zakonu u RH, ovo je zloupotreba položaja i ovlasti, kazneno djelo je počinjeno izravno ili neizravno s namjerom. Sramotno je, da Žarko Čanađija potiče i druge na kazneno djelo, jer sudci na Prekršajnom sudu u Bjelovaru moraju surađivati s policijom, oni se boje njihovih posljedica. Tko drugome pomogne u kaznenom djelu, može biti odgovoran i kažnjen.

Državnom odvjetništvu u Bjelovaru, dostavljam tj. prilažem (preslik) PREKRŠAJNI NALOG (broj. III J-789/11.) iz kojega se lako može vidjeti, da „banalni“ proces mog proganjanja – za nešto što nisam počinio (Remetio javni red i mir) traje već 3 godine, i nije završen.

Kazneno djelo „zloupotrebe“ je napad na moj život i tijelo, te na ljudska prava i slobodu čovjeka…

Ovo je osmi put da se obraćam Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, kako bi spriječilo (i zaustavilo) daljnje počinjenje kaznenog djela od strane Žarka Čanađije, čiji su potpisi gotovo na svim optužnim fingiranim* prekršajnim nalozima, za moj neosnovani sudski progon.

Svrha ove moje kaznene prijave je otklanjanje okolnosti, koje omogućuju da neodgovorni načelnik Čanađija ne počini novo kazneno djelo, na moju štetu i drugih ljudi…

Policajac Žarko Čanađija me sprečava: da slobodno izražavam slobodu misli i govora… Te dokida mi sva prava zagarantirana Ustavom RH., i Zakonom, koji su temelj ovog društva. On vrši povredu moje ravnopravnosti, na političko ili drugo uvjerenje, te vrši na mene silu i prisilu.

Godinama se vrtim po sudovima, a iz ovog „prekršajnog naloga“ može se vidjeti da sam i dalje „ne kažnjavan“, a to sve iziskuje moje vrijeme i moja financijska sredstva. Čanađija mi štetu radi. Uporno želi da ja budem kažnjen, i da uništi moj ugled.

Zamoljavam Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru da ovome „nasilju i teroru“ protiv mene od strane Čanađije, jednom stane se na kraj i da ne čini se šteta ugledu ove države i njenim institucijama.

S poštovanjem!

Branko Stojković

U Bjelovaru, 22. 04. 2014.

Dostavlja se:

1. Općinsko državno odvjetništvu u Bjelovaru
2. USKOK, Gajeva ulica 30, Zagreb
3. Policijskoj kontroli MUP-a, Zagreb
4. I drugim svim nadležnim institucijama u RH.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb