CROSTOJKOVIC

ČUDAN JE TO ANTIVLADIN PROSVJED HRVATSKIH BRANITELJA !?

crostojkovic | 24 Februar, 2011 14:42

ŠTO SE KRIJE IZA PROSVJEDA BRANITELJA PO HRVATSKOJ?
JEL TO PRAVEDNA BORBA ZA HRVATSKU ?

Prosvjed će se održati u subotu, 26. veljače 2011. godine u 13,00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu

Gdje je ovdje pravda? I kome to može biti jasno, na prosvjedne skupove dolaze mnogi branitelji - koji imaju visoke vojne mirovine. Pitam se - jel to pošteno prema nezaposlenima i obespravljenim ljudima u Hrvatskoj?

Analizirajuči fotografije, odnsona lica sa prosvjednih skupova po hrvatskim gradovima: Koprivnici, Vukovaru, Zadru, Splitu,.., Grubišnom Polju i Zgrebu..itd. Vidio sam ista lica branitelja, koje sam prepoznao, te oni su uglavnom bili u prvim redovima - a imaju visoke mirovine. Ja ih znam imenom i prezimenom i odakle su.

Ratni vojni i redarstveni invalidi bune se protiv države koju su stvorili? Pitam se: Što takvi rade na prosvjednim skupovima branitelja?Tobože oni kao branitelji - nezadovoljni su sa odnosom vlade RH, prema njima.. Ima li ovdje realnosti?

Pljuju po državii koju su sami stvarali. Ja bih im uzeo - mirovine, plače, aute, kuće,.., činove i uniforme, sve privilegije i benificije....Iza braniteljskih prosvjeda kriju se ratni profiteri, pljačkaši tuđe imovine,.., ratni zločinci i neki čak ubojice...I za mnoga (ne)djela nisu nikada kažnjeni..Ništa ne rade, i dobro su uhljebljeni i huškaju druge...

Neka oni branitelji - koji nisu zaslužili sve - što sam ovdje nabrojao vrate - što su mukte dobili, pa onda neka se idu buniti...Nisam ja protiv prosvjeda ili bolje rečeno skupova, ili poštenih braanitelja, ali neka meni netko ovdje to objasni? Zar nije to malo čudno - da branitelji su odjednom postali neprijatelji države koju su stvorili....A boje se i ulaska u Europsku uniju?

Što se krije iz prosvjeda branitelja po Hrvatskoj? Braniteljske nevolje ili nešto drugo? Imaju mnogi mirovine na PTSP-e i to 6200,00 kuna i oni se bune? Dok mnogi nezaposleni nemaju od čega živjeti i oni šute !?

U Bjelovaru, 25. veljače 2011. godine

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
--------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb