CROSTOJKOVIC

UMJESTO PRAVA NA RAD IMAAMO NA DJELU OBMANE KAO POLITIČKO RJEŠENJE

crostojkovic | 05 Februar, 2011 17:22

2011., subota

SRAMOTNI OBRAZ OD VLASTI JE NEZAPOSLENOST U HRVATSKOJ

UMJESTO PRAVA NA RAD IMAMO NA DJELU OBMANU KAO POLITIČKO RJEŠENJE !

Nezaposleni u Hrvatskoj su žrtve političkih nakaza. Evo argumenta zašto je velika nezaposlenost u Hrvatskoj? Andrija Hebrang HDZ-ov zastupnik u Saboru RH, utvrdio je : "U Hrvatskoj se bolje živi nego u Njemačkoj."

Između ostaloga Hebrang je i ovo kazao - da vladin plan oporavka daje dobre rezultate.

Isto tako - da Hrvatska je na dobrom putu, zaključila je Vlada RH, odnosno predsjednica Jadtranka Kosor. Te predstavila je podatke, po kojima je Hrvatska uspješnija od jedne Njemačke.

Iako nezaposlenost u Hrvatskoj dalje raste, HDZ-ovci na vlasti kažu - više nismo na nizbrdici nego - da smo na laganom usponu.

Več godinama slušamo političke nakaze i iste priče o sve boljem životu, odnosno zaključke - da Hrvatski narod dobro živi i da svakim danom nam je sve bolje. Ta HDZ-ova "smrdljiva" politička propaganda želi sve zaRaziti oko sebe...

Strašno je slušati sve te laži i obmane,.., obećanja i napuhavanja... Gadno je kraljevanje tog nakaznog duha kroz vjekove. Izašli smo iz 20. stoljeća i ušli u 21. stoljeće sa istim problemima, a nismo se odmakli od nezaposlenosti i bijede...

Isti likovi nam pokazuju lažne analize i statistike, tako oni sebi pripisuju sve svoje zasluge.

Kad je došao na vlast, tj. čelo Hrvatske, diktator Franjo Tuđman obećao je Hrvatima blagostanje i naprijedak,..., a u kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji radničkih poduzeća, radnike su izbacili van na cestu. Tako su učinili da mnogi postanu nezaposleni.

BJELOVAR / CROATIA
Branko Stojković
http://crostojkovic1958.blog.hr

Kosoričin put izlaska iz krize: Nezaposleni, idite čuvati ovce

Premijerka je najavila i otvaranje 150.000 radnih mjesta, no traži da svi prionu provedbi programa. Za programe zapošljavanja osigurano je oko 1,13 milijardi kuna.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb