CROSTOJKOVIC

ODGOVARAM LAŽNOM HRVATINI SLAVKU GOLIOT IZ SPLITA

crostojkovic | 16 Februar, 2011 14:20

RE: uuuuuuuuuuuuuuuuu

Monday, February 14, 2011 11:42 AM
From: "Slavko Galiot" slavko.galiot@st.t-com.hr
To: "'Branko Stojkovic'" brankostojkovic152@yahoo.com

Bandit si ti i svi takvi, jebi mater, ADZ je stvorio 'Rvatsku, ti i takvi bili ste s druge strane, pomagali ste agresora, i to kao petokolonaši. Izbriši moj mail 

RE: uuuuuuuuuuuuuuuuu

Tuesday, February 15, 2011 8:52 AM
From: "Slavko Galiot" slavko.galiot@st.t-com.hr
To: "'Branko Stojkovic'" brankostojkovic152@yahoo.com

Ne šalji mi tekstove u kojima napadaš ovu hrvatsku vlast, a onu koalicijsku veličaš, zar smo mi ludi da popijemo vaše podvale o SDP-u ko novom spasitelju. Taj ološ je za svoje vladavine razbio sve što je hrvatsko: HV, Policiju, državnu upravu, medije, a hrvatske branitelje je proglasio kokošarima i privilegistima, i sada bi oni trebali nama biti nada. Takvi kao ti i dezerter Branko Borković samo nas još više homogenizirate u obrani hrvatskih svetinja. Borković je pobjegao iz Vukovara deset dana prije pada, kakav je to zadnji zapovjednik koji je otišao iz grada „po pomoć“, zapovjedniku je dužnost do zadnjeg daha braniti grad, a onda pregovarati o najboljim uvjetima predaje. Borković je na TV gledao kako mu kolju dojučerašnje suborce, a sada se kurči da je zadnji zapovjednik obrane Vukovara. Zadnji zapovjednik je zapovjednik Borova, on je branio grad do posljednjeg daha, i mogućnosti.

Jebo te Mesić, Josipović, Borković i cijela komunistička bagra.

Slavko ovo pismo sam napisao tebi !
Ti si se očito izgubio u vremenu i prostoru... Jel ti uopče čtitaš o čemu ja pišem? Očito ne - jer tvoja zasljepljenost ti neda da progledaš. Vidim koliki si ti Hrvat.. Nema te nigdje...Pogledao sam na Google pretraživaču, odnosno ukucao sam tvoje ime i prezime - na Googlu - o tebi ima oko 700 pojmova.. Eto to je tvoj cijeli društveno-politički javni rad. I zalaganje za Hrvatsku. Donosiš o meni krivi i lažani sud. Ili to činiš namjerno...
Ja nebi ovdje s time baš ništa postigao da te "ispljujem i izvređam" ili da ti zapretim, samo zato što ti imaš ograničeno mišljenje,.., i što me želiš uvrijediti. Jer tako primitivno postupaš...A ne želiš svatiti - jer inteligencija nije ti baš neka strana..Čovječe povezuješ me sa nekim tamo - pa reci četnicima - nemoj obilaziti. To su teške optužbe i uvrede - za koje bi mogao i odgovarati.. Ako bi se ja samo zainatio...Ja  nisam bio ni u Titinim pionirima, a kamoli služio JNA, za razliko možda od tebe... Ja sam u svemu čist i zato sa stajališta - tako i progovaram. Ja se tebi nemam tu što ispovjedati i opravdavati.. 
I ja za tebe bi mogao reči da si "ćetnik", "Jugoslovenčina", antihrvat,.., i sve drugo, ili bolje rečeno - mogao bi ti prišiti razne etikete i nazive - jednom rječju - da si neprijatelj..itd. Mogao bi rabiti takvu retoriku...Ja nisam nikada bježao od nijedne činjenice i dokaza.. Pa stoga te pozivam sada da - daš mi neki čvrsti dokaz o meni.. Ili inače ćeš postati bludnik, koji huli na istinu.. Ili lamantaš kao  neka poremećena osoba... Čovječe preispitaj sam sebe - koliko je korektno - ono što činiš prema meni - kao pravednoj osobi..
Nisam tu tvoju Srbiju o kojoj mi ti spočitavaš -  u životu pošteno ni vidio - jer  nisam tamo putovao.. U bivšem sistemu osuđivan sam kao državni neprijatelj... U ovom ratu - koji ti nazivaš Domovinskom - jugoarmija mi je zapalila kuću..Bio sam sedam mjeseci u ZNG i u satavu i suradni sa hrvatskom policijom... Nitko me nije skinuo nečasno.. Nisam se htio boriti za komunjare o kojma mi ti govoriš - da je imam neke veze s njima.. Pa ti nisi normalan - kad tako zboriš... Ništa ne tražim od ovakve države, pa čak ni spomenicu za sudjelovanje u ratu.. Bio sam u HSP-u, i u HOS-u, a poslije i u HSP1861.Ja sam jedino sad ispravljač nepravde i želim  normalnu državu Hrvatsku. Ne želim ovakvu zločinačku tvorevinu,.., i banditsku prćiju..
Moja cijela rodbina je iz Hercegovine , al to nema veze.. Za mene postoje samo dobri ili loši ljuidi.. Pošteni i nepošteni.. Naprijedni li (ne)naprijedni.. Ti nemaš pojma i veze s mozgom kave su žrtve moji podnosili za Hrvatsku.. Moj ujak, odnosno od moje mame Drine - brat Ante Pezer je bio u ustašama i ubili su ga partizani u Grubišnom Polju, pokraj Bjelovara... Ministar u NDH-u Andrija Artuković je naš rođak. Moj drugi ujak isto brat od moje mame Franjo Pezer je bio predstojnik ustaškog ureda u Mostaru... Mamin bratić Rade Pezer poslije 1945., kao ustaški časnik pobjegao je u Njemačku,.., u Breme.. U Grudama je moj bratić Miljenko Pezer darovao zemljište Branimiru Glavašu, to si mogao čuti ili proćitati u novinama.. Moja majka je bila u Hrvatskom proljeću, odnosno u Matici hrvatskoj od 1971.-1973. godine.. 
Moa familija su starosjedilaci u Hercegovini, tačnije u Donjim Mamićima, Cerovom dolcu, Čapljini i Ružićima... Žive neki na Širokom Brijegu, a bratič Stjepan Pezer - Čipa ima hotel u Neumu...Eto vidiš napao si totalno krivo jednog čovjeka i "čistu i čestitu obitelj" - nije mi jasno zašto to činiš? Moja familija živi u Hercegovini, Zagrebu, Dubravi,..,Kapanu (pokraj Virovitice), u Londonu, Njemačkoj,.., Italiji i Australiji... Nitko od njih nije imao veze sa komunizmom.. Niti su bili s čime povezani,.., ime moje obitelji i familije - da su imali veze sa SFRJ. U bivšem sistemu imao sam na sebi stigmu* "da sam iz ustaške obitelji", nije nam bilo lako s time živjeti..Upirali su prstom u mene - to ti je sin Hercegovke. Sad me netko želi uvrijediti da sam čak i "četnik".. Pa to stvarnio ne graniči sa zdravim umom... Naslušao sam se ja sakakvih pogrdnih naziva zbog moje istine.  Znam je te UDB-aške metode i specijalni rat, kada su se partizani i komunisti 1991. godine predstavila - kao ustaše,  a opet mi smo tada za njih bili nepodobni - pa čak i Srbi i četnici,.., i tko zna što.. Samo da oni opet zauzmu pozicije...To samo govori koliko je Hrvatski čovjek "glup i zaostao" i da taj rat je bio čista "komunistička frakcija" skrivena iz nacionalizma..
U bivšoj Jugoslaviji u Bjelovaru me je sudio Miroslav Čačija povjerenik UDB-e, današnji župan Bjelovarsko-bilogorski sa dva mandata, zato što sam stragao za Titov rođendan 1978. godine zastavu s petokrakom. Josip Broz - Tito je bio tada živ.. A znaš kakve sankcije za takva djela su se poduzimale... Hoćeš da ti malo prićam  o sebi - kako je UDB-a i Milicija često obilazila moju kuću na Radićevom trgu 40 u Bjelovaru. Kako smo često bili lektimirani na javnim mjestima, pa čak i pred svojom kućom.. Nikakve privilegije i povlastice nismo imali, dapače bili smo šikanirani i proganjani... Omalovažavani i nepriznati...
Eto jednog dana bio sam priveden - tko zna po koji put u krim-službu u SJS na razgovor pod optužbom da sam "crno-košuljaš".. Jer stalno sam nosio na sebi crnu košulju - koja dobro mi je stajala.. Tamo su me slikali za dossije i uzimali otiske prstiju  i dlana,.., znaš kako to več sve ide... Na tim krim poslovima radila su dva Srbina.. Jedan od njih me je pitao - što ti imaš to tetovirano na ruci? Ustaški grb NDH-a i znak od Hitlera..Malteški..križ.. Voliš li ti Pavelića i Hitlera..?  Čak me je htio i fizički zlostavljati, odnosno mlatiti...Ali ovaj drugi Srbin je rekao svome drugu - ma daj pusti dećka na miru vidiš da je mlad i jedva punoljetan - šta bi on volio Pavelića i Hitlera. Tada imao sam sreće što ovaj drugi nije pristao na tretman - da me mlate...
Iako me jednom prilikom s pendrekom mlatio milicijski isljednik Vojo Kutić.
Onda je došao rat 1991. godine.  A tada bio sam se iznenadio - kada sam tih dana  pročitao u "Bjelovarcu", u tjednom listu - da su minirali auto Jovanu Brkiću - Jovici. Onda sam se sjetio toga čovjeka -  koji me je spasio od sigurnih batina.. Taj čovjek je bio dobričina, a nije zaslužio da tako prema njemu se postupa.. Minirali su mu auto - samo zato što je Srbin i što ima takvo ime..  Pitam te Slavko - Jel u tome svemu  ima svijesti i razuma - što su neki poludjeli i euforični branitelji činili.. Branitelji tobože za neku Hrvatsku, koju su je oblatili i nakazili.. Pokrali i zadužili...
Eto još jedne priće Slavko za tebe. Samo godinu dana poslije 1978. godine, ili točnije rečeno 1979., kad je Tito već bio teško bolestan, a Jugoslavija bila je na pomolu raspada - u političkom i gospodarskom smislu... Ja sam sa curom trebao putovati  u Italiju. Došao sam u ured Milicije da izvadim tadašni Pasoš. Službenica na šalteru mi je rakla - da nemogu dobiti Pasoš. Ja sam je pitao - kako nemogu?  Ona mi je rekla imate ovdje zabranu. Morate se javiti u Službu Državne Bezbednosti (SDS), koja se nalazi na drugom katu. (to je današnja ulica Vlahe Paljetke bb u Bjelovaru).
Dođem ja na drugi kat i pokucam na vrata, odnosno navirim se ja unutra u kancelariju. Tu vidim jednog 60-godišnjeg "ćelavog" malo debljeg čovjeka, kako sjedi za službenim stolom i to ravno od vrata, koji mi je rekao strogim glasom-  uđi i sjedi tu. Očito je bilo - da  mu je službenica več javila, tj. rekla o meni. Pitao me je (tada) taj visoki dužnosnik SDS-a, kuda ja mislim putovati? Ja sam mu odgovorio u Italiju. A on mi je rekao - samo tako? On kaže - da mu najprije moram odgovorit na nekoliko pitanja: S kime se tamo sastajem,.., i cilj mog putovanja i koliko dana tamo ostajem, te kad se vračam nazad... Napomenuo mi je - ti znaš kakovo si djelo napravio. A ja sam stvarno zaboravio, dok me nije taj SDS-ovac posjetio.
Nekoliko puta me je sve ispočetka ponovo pitao - ja sam mu ponovo isto odgovarao, da putujem s crurom i da idemo u šoping u Trst.   Nakon malo dužeg ugnjetavanja:
On mi je rekao - dobro - dat ćemo ti putovnicu - ali pripazi što tamo radiš - mi motrimo svuda na tebe - ovaj puta si se dobro i jeftino izvukao - ali drugi put nećeš - završit ćeš na Golom Otoku, jel znaaš gdje je to? Ja sam mu rekao: da znam - da je to otok Rab broj dva i da je tamo zatvor. Te da tamo su bili ili još uvijek jesu neki - moji poznanici, koji su mi istetovirali na ruci te tetovaže... Ja sa curom Vesnom Horinek (poslije mojom ženom), sad več i bivšem - prešao sam granicu i ušao u Italiju. Kada smo se vraćali - na Jugoslavenskoj granici, carinik i Milicajac izdvojili su me od ostalih iz autobusa, bio sam posebno pregledavan. Poslije sam razmišljao - zašto je to tako bilo na granici? Slučajno sam pogledao u "crveni Pasoš" i vidio sam  da imam ograničenje. Nisam dobio putovnicu na 5 godina, kako se je svima tada izdavala, kako su se uobičajno izdavali dokumenti. Ja sam dobio putovnicu na 2 godine, a zna se tko dobiva takav Pasoš.Vidio sam žig i neki članak upisani na kraju isprave.
Slavko moram ti reči da ja sam potekao iz vrlo relegiozne Rimo-katoličke i franjevačke obitelji. Da moji su vrlo bili pobožni ljudi, da i sam ja primo sve sakramente i vjenčao se u Crkvi u župi Bjelovar, u današnjem uredu Biskupije...Poslije zbog pravde svi su mi se zgadili poturice lažni hrvatski političari i svečenici,.., i branitelji... Vidio sam da oni nepoznaju materiju.. Ni duh koji oko nas vlada.. Dosta sam se ja za njihove krriževe tukao u bivšem sistemu. Nosio sam križ oko vrata - kada je to izazivalo podsmjeh i ponižaavanje...Dolazi sam na Božićne ponočke - kada je sva Milicija bila tamo i gledala tko će doći.. Branili su nam da slavimo  i da pucamo iz petardi. Ja sam tada samo tridesetak metara od crkve zakopao u zemlju veliku kantu sa karabitom. te lansirao je u zrak.. To je bio moj protest. Milicija nas je naganjala.. Kod kuće smo imali slike svih svetaca.. Namjerno sam ispisivao velike parole i simbole na javnim mjestima - ono što je bilo branjeno... Pa čak i kukasti Hitlerov križ...
Prava je sramota - što danas ti svečenici rade - gori su sto puta od Jude Iškariotskog. Prodali su se za novce i nedižu svoj glas za narod i pravdu....Nego su zajednički podijelili vlast sa komunistima i uživaju s novcima iz državnog proračuna...
Slavko čovjeće otrezni se i nemoj biti lud !? Nemoj biti zaluđen ! Nemoj se "furati" na nacionalizam - zbog toga nečemo bolje živjeti... I biti sretni,.., prošla su vremena velikih Hrvata i velikih Srba.... Samo djela i rad nas spašavaju... Ja sam za civilnu i građansku Hrvatsku, a ne za vjersku i sektašku...
(Uvijek sam spreman s tebom na dijlog - kako bi izlječio tvoju zamučenu psihu..)
Lako je učiniti nekog neprijateljom - ja želim stvarati sebi prijatelje.. Stoga ti predlažem da kreneš na nepristrani put istine - jer istina je ta koja će te osloboditi... Zapitaj se - zašto su popovi, odnosno samozvani svečenici sakrili Biblijsko ime boga "ŠTIT"? Ili kada su uopće o tome kada govorili? Živjeti za pod ŠTIT- om ili za ŠTIT, je nešto drugo o čemu oni naučavaju...
Čuvaj se lažnih proroka i apostola,., pasa i himbenih radnika - koji sve uništavaju zbog svog osobnog dobitka.... I na kraju - tko je više od mene za Hrvatsku? To se vidi iz mog dugo godišnjeg rada... Ja nedam nikome priviljegije i povlastice, ukoliko nešto nije zaslužio... Dužnost je nas ljudi - da smo svi odgovorni prvo pred sobom - a zatim pred drugima... Očito je da si se ti u nekoj mojoj prijašnjoj priči, tj. članku prepoznao - pa si zbog toga ljut. Ali i to je dobro za tebe,.., i za čišćenje tvoje duše.. I unapređivanja daljnjeg života...
BJELOVAR / CROATIA
Branko Stojković
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb