CROSTOJKOVIC

IDEMO SVI NA PROSVJED U HRVATSKOJ !

crostojkovic | 06 Mart, 2011 14:04

"Dolje mediji koji su potkupljeni i korumpirani od vlasti !"


MORAT ČEMO NAPASTI I MEDIJSKE KUĆE I NJIHOVE UREDNIKE, JER AKTUALNI DOGAĐAJI O PROSVJEDIMA U HRVATSKOJ SE CENZURIRAJU ILI DOVOLJNO NE PRATE - PA ČAK I LAŽNO SE INFORMIRA.
Evo pratim ovih dana sve prosvjede u Hrvatskoj i analiziram vijesti što ih daju neki mediji. Tako i pratim njihovu kvalitetu informiranja - putem raznih izvora : što televizija, radia ili interneta...


Zanimljivo je, kako ima medija koji nisu na strani Hrvatskog naroda. Pa čak oni vrše i manipulacije i iskrivljuju vijesti.Na prosvjedu se okupilo oko 10.000 prosvjednika sa pratnjom i nešto više, a na raznoraznim dnevnicima govore o par tisuća prosvjednika.Čak kažu da ih je i manje nego u Srijedu (2. ožujka 2011.)U večini dnevnik bila je udarna vijest na početku o Tihomiru Purdi i izlasku iz pritvora. Kraj te udarne vijesti, zatim se dnevnik pretvorio u fašničke povorke i poljoprivrednu emisiju. O raspravama o ispijanju kave.


Zanimljivo mi je bilo - da je malo minuta je posvečeno na velike prosvjede u Zagrebu. Gdje tisuće prosvjednika krenulo je prema državnom mediju HRT-e da iskaže svoje nezadovoljstvo.. Prosvjednici su prosvjedovali po ulicama, ali televizijske kamere i novinari su izbjegli zabilježiti sve događaje..Tako i lokalni mediji nisu htjeli prenjeti razna priopčenja - o najavam prosvjeda i nezadovoljstvu ljudi. Na primjer u Bjelovaru, od 15-tnestak lokalnih medija, (ni)jedan medij nije objavi orgnizirani prosvje u Bjelovaru 7. ožujka 2011, u ponedjeljak u 18, 00 sati kod gradske Fontane.Ne znam koliko se to može primjeniti na ostale lokalne televizije, ali pretpostavljam da ni one nisu niti spomenule prosvjede.Vjerojatno je ista priča i sa lokalnim radio postajama.Ispada da je u Lijepoj našoj "silovanoj" bitna je samo zabava za široke narodne mase (kruha i igara). Dok ljudska prava su "zadnja rupa" na svirali..Ispada da je internet jedini medij koji nije podložan manipulacijama političara (za sada), a opet žalosno je što se izrazito malo ljudi koristi njime - kako bi došli do relevantne informacije.

Mislim da je potrebno vratiti se na neke "starije" načine širenja informacija, ako želimo vidjeti masovnije prosvjede po Hrvatskoj. Sam internet nije dovoljan, a nemamo "Al Jazeeru", ili televiziju CCN, koja bi pridonjela širenju informacija.Informacije o prosvjedima i stvarnom stanju u Hrvatskoj bi trebalo širiti letcima, ili putem SMS mobitelskih poruka i sl.Od obljepljivanja lokalnih oglasnih ploča pa do ubacivanja letaka u poštanske sandučiće, a ako treba i govorima po ulicama - svoga grada.
(Izmisliti sve vrste informiranja.)Narod treba probuditi i odlijepiti ga od sapunica, gledanja sranja u saboru RH, Big brothera , i ostalih zaglupljujućih emisija...S kojima oduzimaju samo pažnju ljudima..U Bjelovaru, 01.03.2011. godine

NEZAVISNI KANDIDAT

I Predsjednik POKRETA "ŠTIT"

(za ljudska prava)

Branko Stojković
------------------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90

Komentari

Re: IDEMO SVI NA PROSVJED U HRVATSKOJ !

hyperblogger | 06/03/2011, 18:22

hyperblogger

Najpre, moram reci, da sa budnom paznjom pratim dogadjaje - i divim se cinjenici da je neko podigao glas konacno. "Hleba i igara" - time nas zatrpavaju svakodnevno ovde, a mi i dalje cutimo kao misevi.
U iscekivanju objektivnih vesti sa ovih protesta - drzim paleceve i divim se na organizaciji istih.

DOĐITE HNA NOVI PROSVJED U BJELOVAR

BRANKO | 12/03/2011, 18:56

Idemo dalje!“

ANTIVLADINI

PROSVJEDI

u Bjelovaru, kod gradske Fontane

ODRŽAVATI ĆE SE SVAKOG

PONEDJELJKA i PETKA

u 18,00 sati

Petak 11. ožujka 2011.

ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

petak, 18. ožujka 2011.

ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

i tako dalje

sve do pada Vlade i Izbora.

MI HRVATSKI NAROD ORGANIZATOR SMO PROSVJEDA

(i nitko nema pravo da nas dijeli na lijeve, desne, crne, bijele, žute, crvene, zelene…)

· Jadranka Kosor, predsjednica Vlade RH, izbjegava doći na Sjednicu Sabora RH, i odgovoriti na određena i važna aktualna pitanja, a to su prosvjedi na ulicama.

· U Saboru se ne želi staviti na dnevni red: povjerenje Vladi RH, jer oporba i HDZ-e jedno su te isto.

· Jeste li vidjeli na što liči rasprava danas u Saboru, 09. ožujka 2011. godine? Lažna oporba ne bojkotira Sabor zbog situacije u zemlji. A na dnevnom redu su rasprave o manje važnim pitanjima.

· Zato svi u Saboru i Vladi moraju ići dolje s vlasti, jer mi hoćemo novu politiku i nove ljude. Državu sa Ustavno-pravnim uređenjem u kojoj će se poštivati ljudska prava i građanske slobode.

http://antivladiniprosvjedi2011.blog.hr/

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb