CROSTOJKOVIC

ISTINA JE SKRIVENA ZA GRAĐANE BJELOVARA I HRVATSKE

crostojkovic | 26 Jun, 2011 20:03

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

OTVORENO PISMO GRADONAČELNICI GRADA BJELOVARA GOSPOĐI ĐURĐI ADLEŠIĆDrugo: OTVORENO PISMO

„VRIJEME JE DA NETKO (OZBILJNO) RAZDRMA GRADSKU UPRAVU – BJELOVAR“

Činjenica je da Gradska uprava sve ove godine koje su prošle bile je pasivna institucija. Bilo bi dobro znati što (naši) komunalni redari rade? Tko obilazi bjelovarske ulice, i uviđa javne potrebe, nadzire komunalnu infrastrukturu, te ih poboljšava i „štiti“. Bilo bi uobičajno kad bi komunalni redari izvještavali građane o tome što su oni poduzeli, tj. napravili. A to se odnosi na g. Franju Blažeka i Josipa Gašpara...

Bjelovar je poznat po brojnim divljim deponijama smeća, koji se odlažu svud oko zgrada... itd. Parkovi i dječja igrališta puna su izmeta od cucaka, koje njihovi vlasnici dovode da se tu isprazne. Također to ne onečišćenje, ili bolje rečano zagađenje okoliša, što štetno je i za zdravlje ljudi. Ako smo grad, ili zemlja sa jasno određenim pravilima ponašanja: „što (onda) rade komunalni redari? „Možemo se samo zamisliti, kako onda se tu djeca igraju i slobodno trče... Bezobrazno je da ljubitelji životinja (idelopoklonici – imitatori) dovode svoje ljubimce u parkove i dječja igrališta, te ih slobodno tu puštaju... Vlasnici pasa moraju biti kažnjeni, jer žrtve su građani.

Gospođo Đ. Adlešić pozovite komunalne redare na odgovornost, ili ih promjenite. Ako se mogu otpuštati „mnogi“ radnici iz poduzeća, zašto se nebi onda mogli otpustiti par birokratskih neradnika. Bjelovaru nedostaju revni (mladi) komunalni redari, a ne da Gradska uprava „opet“ dalje djeloju na principima boljševizma i komunističkog komiteta.

I tako, koliko god mi (građani imali prigovore na komunalne redare, izgleda su oni bogom dani, nezamjenjivi, za uvijek – vječno. Ti isti, bili su dobri i za vrijeme komunizma, i za vrijeme „desetogodišnje“ totelitarne vladavine HDZ-a, i sad opet vladajuće koalicije. Stvarno je to čudno? Gospođo Adlešić, pitam(o) što Vam još rade ti kadrovi u Gradskoj upravi? Koji su odgovorni za propast Bjelovara, razne špekulacije, i bjelovarska poduzeća...

Ovo „drugo“ OTVORENO PISMO P R O T E S T je protiv „STAROG SVIJETA“. Kako neki mogu dolaziti jahati konje po parku „Borik“ i to po stazi „trim“ po kojoj se trči, u koju je uloženo 22 000 DEM. Nas građane zanima: TKO JE PREUZEO IZVEDENE RADOVE U PARKU „BORIK“ to tražimo od Vas da nam O D G O V O R I T E ? Po kojem nacrtu su oni izvođeni, i tko ih je nadzirao?

Isto tako nas građane zanima, kad su na Trgu Eugena Kvaternika u (zelenom pojasu grada), tj. parka postavljeni kipovi, da li je to bila bespravna gradnja, i rušenje stabala... Dok građani boluju od sidroma lažnog sjećanja, zbog toga što zadržava se nasljeđe i maskiranje... Naše društvo bez kritike vene i propada. Kritike nema (nikad) dovoljno. Daleko od običnog, nezainteresiranog i bezličnog, mentalno Nepodražajnog građanina. Koji nema želje za dokazivanjem i za uvjeravanje, protivnika. Što odbacuje smisao za natjecanje. Duh je zanemaren. A tada neizreciva ISTINA beskrajno (blijedi) nestaje. Uz to ostaje pustoš i stavara se sve veći kaos. Ima li se lokacijska i građevinska dozvola, tako i za izvođenje radova u parku „Borik“.

Puno se troši novca iz gradskog proračuna na manje važne stvari, dok Bjelovarskim vrtićima treba više novca, opreme i boljeg prostora. Dok god sebe „lažno“ obmanjujemo, ili krivo se zamišljamo, ulizujemo, biti ćemo u teškoj zabludi. Lijepo je pročitati novinarsku „lasku“, kako se (tobože) stvara i gradi... Kao npr. u (gradskom listu Bjelovarac, 8. studenog 2001. god. na str. 1. br. 45.) „Svakim danom grad postaje ljepši. A kad se dovrši i žuta vojarnica, izgled koje je ključan za cijeli dojam o Bjelovaru, knjižnica će dobiti dostojnu konstrukciju središta grada, kao malo tko u Hrvatskoj.“ Slažem se da knjižnica nam je ne samo lijepa nego i potrebna, iako je puno uloženo u nju truda i novaca. Protiv sam toga da po novo izgrađenoj knjižnici se šara, ispisuju grafiti i naslanjaju bicikli.

Komunalne naknade rastu, a komunalni redari ne vode nikakvu brigu, niti obavljaju svoj posao kako treba. I tako u nizu, stari problemi, ostaju, gotovo da sve službe imamo ali slabo od njih ima koristi. Javno, i u medijima postavlja se pitanje utrošenog novca za uređenje središta grada, gradskog korza, košarica za smeće, rasvjetu... I na kraju sve se to slavo vidi. Ulica A. B. Šimića stoji već dvije godine raskopana, nezna se gdje je nogostup, a gdje parkiraju vozila (automobile). Zašto, Bjelovar kao takav grad nema „pauk“ službu za neposlušne vozače, tako bi se rješavala kriva parkiranja, na koja se učestalo građani bune.

Gospođo Đ. Adlešić NISTO ODGOVORILI na moje prvo OTVORENO PISMO, nego je to umjesto Vas učinio g. M. Čorba, koji se nije ispričao za svoje „laži“, nego je u odgovoru za (Večernji list) od 01. 2. 2002. god. na str. 13. kazao: „PORAVNANJE STAZE ČIM PROĐU ZIMSKI UVJETI“ a odgovornost (sve drugo) pojo vuk magare! Kaže i to: „Kako su sve investicije do sada bile promađaj jer su ih vandali uništili. I g. Čorba potvrđuje nered komunalnih redara, što optužuje da ih nigdje nema: kad su u pitanju trganja klupa u parkovima, ispisivanje grafita, lijepljenje po izlogima i drvećima plakata, i sve druge devastacije... Za neodgovornost ne postoji nikakvo opravdanje.

Ja uvijek priznajem kad se nešto dobro i korisno napravi: s druge strane pohvalno je (to) gradonačelnice g. Adlešić što je na Vašu inicijative uređeno dječje igralište na Šetalištu dr. Ivše Lebovića. Kada je igralište bilo obnovljeno postavljene su na sve četiri strane table s upozorenjima da se zabranjuje dovođenje pasa na dječje igralište. Sve je lijepo bilo napravljeno. Iako zaštitne table su bile napravljene od čvrstog metala, vlasnici pasa ljuti s tom upozorbom (odrasle osobe) potrgali su table, i bacili... Očito da se ponavlja stara priča, gdje su komunalni redari, kad se trga društvena (državna) imovina?

Gospođo Đ. Adlešić sve nas to ljuti i smeta, dok se to dešava. Mi građani kad dolazimo u Gradsku upravu čuvaju je (strogo) portiri koji na dugmad otvaraju vrata. Kakva je bila pr. Uprava nitko nas nije pitao kad smo ulazili kamo idemo? To nas još više podsjeća na jednu diktaturu i goru od HDZ-ove. Letargičan Bjelovar prepun je GENIKS-a! Umišljenih „ništavnih“ vladara, koji se redaju neznamo koji su bili gori. No, gledajući s današnjeg stajališta što se je u našem društvu u zadnjih nekoliko desetljeća promijenilo? Da bi ilustracija bila bolja: kao npr. u županijskoj i gradskoj upravi, i dr.
<
Mogli smo primijetiti da ima višed ugrađenih vrata (s portirima) na dugmad. Sve to liči na jednu inferentnu bahatu birokraciju, koja glumata, odupire se raspletu, i demokraciji. Dosta je nama lažnih „karizmatskih“ vođa. Sve je to sramotno ponašanje!

S poštovanjem!

Autor Otvorenog pisma:
Branko Stojković

U Bjelovaru, 04. veljače 2002.

CENZURIRAJU ISTINU OD BRANKA STOJKOVIĆA

crostojkovic | 26 Jun, 2011 20:01

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ako ste otvoreni medij onda pokažite da to jesteOtvoreno pismo direktoru Bjelovarskog Informativnog centra g. Ivanu Butkoviću

Trg Eugena Kvaternika u Bjelovaru, danas je sablasno pust. Firme su pokradene i opustošene. Mnogi ljudi ne rade. Povijesni grad umire na izdisajima. U dijelu gradskog korza gdje bi trebala biti gradska kavana – sada je parfumerija. Urbana smrt središnjeg gradskog trga je očita. Poroci i pošasti vladaju. Teško je to shvatiti i prihvatiti da Bjelovar se temelji na nekoliko interesnih grupa, koje sliče onima koje su vladale u Imperijalnom Rimskom Carstvu. I jedino te grupe dobro žive, jer njihovi zakoni nisu zakoni države. Smatramo da mediji ne bi smjeli dozvoliti da se podređuju takvom “lobističkom” režimu: neradu, korupciji, nemoralu…

Gospodine direktore javno Vas prozivamo i pitamo: zašto ste nas u zadnjih nekoliko mjeseci “totalno” cenzurirali. Stopirali sva naša priopćenja, reagiranja, konferencije, pisma, itd. Kako ostvariti napredak i boljitak za sve nas građane? U takvom katastrofalnom stanju, kako bi netko pri zdravoj pameti išao protiv građanskog “civilnog društva” i protiv jedne Udruge kao što je “ŠTIT” i toliko strašno nanosio štetu. Podsjećamo Vas da Ustvom RH cenzura je kažnjivo djelo. No, zbog toga Vaš list Bjelovarac gubi svaku vrijednost, a BBR (Bjelovarsko-bilogorski radio) postao je dosadan sa marketinškim reklamama, glupim emisijama…

Trebamo li Vam isticati koliko Vam građani ozbiljno zamjeraju. Silna je nepravda, to što radite. Ukoliko i dalje nastavite sa cenzurom IC-u više nećemo davati nikakvu podršku za daljnji rad, nego ćemo čekati Vaše uhićenje za sve “špekulacije” koje ovom društvu radite. Te Vaš medij proglasit ćemo najgorim zločinom protiv čovječnosti u 21. Stoljeću. Jer, nastavljate istu tradiciju kao i komunisti, sijati novi “mrak” za građane. Direktore, Vaš politički koncept svršit ću u katastrofi. Kako možete ići protiv pravednika. Ništa se ne razrješava, nego i dalje se kamuflira. Obratit ćemo se svim nadležnim institucijama u državi, tako i međunarodnim (OSSE-u, Amnesty International hrvatske, Vladi RH Odjelu za medije, Uredu za nacionalnu sigurnost, Državnom odvjetništvu, Skupštini dioničara IC-a d.o.o., Gradu Bjelovaru, USKOK-u i dr.). Počet ćemo protiv Vas provoditi peticije, dijeliti letke…

U ovoj godini stvorit ćemo potpuno platformu za razvoj Hrvatske – Udruge građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava “ŠTIT” – Bjelovar. Naj najaktivniji medij biti će internet na kojem ćemo svakog tjedna uređivati elektronske novine – bit će to naš golem medij, koji će moći čitati cijeli svijet. “ŠTIT” će preko interneta biti jači nego ikada. Gospodine Butković, možda Vama nije važna situacija u kojoj se građani nalaze, gdje su ljudska prava zadnja rupa na svirali. Hrvatska moći će izaći iz krize samo ulogom jačanja “ŠTIT”-ovih ideja.

Zapamtite: Branko Stojković je porazio sve svoje protivnike, jer nisu bili prijatelji istine. Vi kršite temeljna načela medijske slobode. To se prije svega odnosi na uvjete razvoja – slobode javnog govora i mišljenja. Program IC-a je dosadan. Dezinformira javnost. Brani sumnjive ljude iz kriminalnog miljea. Nije to medijski monopolizam, nego pristranost. Neki dan ste me na korzu pozdravili, po drugi put poslije od onda od kako sam izašao protiv Vas u javnost. Voljeli bi da nam na ovo pismo odgovorite. Da znamo na čemu smo.

U Vašem Bjelovarcu u rublici “Gumbijev periskop” od 05. 12. 2002. Godine an str. 11. Lažno ste mene oklevetali. Iako sam Vam predao demant niste ga objavili. Nego njegov sadržaj uvredio je Vašeg zamjenika g. Josipa Krekovića, koji se neljudski ponesao prema meni, tj. Udruzi “ŠTIT”. Tri tjedna “Gumbijev periskop” prestao je sa izlaženjem. Sve je to bolesno, a istina je jedini lijek.

Ima pravde. Kažnjeni ste već kad krivo mislite. Nemože Vaš Informativni centar, suprotno pravilima novinarske profesije i etike, prešućivati informacije i događaje koji se tiču ljudskih prava u Hrvatskoj. Pa nismo na Kosovu, to više ni oni ne rade. Prošle godine kada smo izašli na IZBORE (20. 05. 2002.) s Nezavisnom listom, niste nam dali uopće nikakav prostor, tako i za Izbore MO, što Vas može biti sram. Otvorenim pismom želimo Vam reći da destabilizirate hrvatsku javnost, prestat ćemo kupovati vaše novine i slušati radio. Ne želimo udisati duh truleži.

Vrijeme je da hrvatski građani pokažu svoju volju i spase se od “Tuđmanizacije”, i ove propale vladajuće koalicije. Sve više je lokota na trgovinama i radionicama. Bez proizvodnje nema života. A i ovaj Domovinski rat komunisti su iskoristili za svoje vlastite obračune, neriješene iz SFRJ. Kako se osloboditi nasljeđa? Sudce koji krivo sude i surađuju s mafijom i lopovima treba stavljati na vješala. Pripomognite da se probudi duh zapadne demokracije. Ne da kriminalci slobodno šeću i šepure se, a pošteen se sotonizira. Tako i Bjelovarski trg izgleda je posljedica svega što se događa u gospodarstvu i ekonomskim zbivanjima. Građani ovo zovu: “trinaest praznih godina”, gdje sve strmoglavo pada unazad.

Ovo je zadnje što Vam možemo ponuditi, može pomirba, ali ubuduće s nama imajte čist račun. Ništa puno niste napravili s tim što ste nas htjeli izolirati, više ste sebi štetu nanesli, jer izgubili ste na ispitu demokracije. Možete to još popraviti, ako hoćete. Samo tražimo od Vas da nas popratite – ne da nas dižete u nebesa. Cenzura je teror koji poštenom svijetu oduzima nevinost. Građane treba zaštiti od neprofesionalnih medija. Predizborna godina je počela, ili je to on “Stojkovića treba ušutkati!” Neće valjda IC postati prljavi propagandni stroj. Ima pravde: “Lazare ustani – iziđi iz špilje!” Isus te zove.

Uz mnoge događaje, ove godine označavamo treću obljetnicu postojanju postojanja (16. 02. 2003.) Udruge “ŠTIT”, koja je sve popularnija u Hrvatskoj. Ruku na srce direktore, izgleda ovaj grad ne zaslužuje vjrodstojnu informaciju. U pomoru kriminala sprečavate javno raspravljanje, gušite slobodu, slika je to užasa. A Vi još stavljati zavjesu. Zgrade su oronule, ruše se sam od sebe, pazite i Vi da Vam nešto nepadne na glavu. U toj “gay paradi”: Kada te jedan pijanac uči, liječi, sudi, informira… Gdje smo onda (to) mi? Uloga medija je održavanje ravnoteže u prosperitetu građana. Nama lažni tribuni npr. Ala Mladen Markešić nisu potrebni – koji iza sebe ostavljaju groblja smrada, trnja i korova…

Gospodine, direktore nemojte zaloupotrebljavati svoj položaj i javno glasilo. Kršite odredbe Zakona o javnom informiranju. Čije interese zastupate? Ako nastavite i dalje rušiti “vladavinu prava”, koja se temelji na tradicji ustavnosti i zaštite ljudskih prava, također, obratit ćemo se Uredu UN-a Centru za ljudska prava, Sudu u Strazburgu… (Svima u svijetu).

Zasada još jednom na kraju Vas zamoljavamo da o svemu dobro razmislite, te polućite pozitivne konzekvence, zbog kojih nećete se u budućosti trebati sramiti.

Čekamo Vaš odgovor.

S poštovanjem!

Tajnik:
Dalibor Kovačević

Predsjednik:
Branko Stojković

U Bjelovaru, 28. 01. 2003.

TAKVA VLAST NIJE OD NARODA

crostojkovic | 26 Jun, 2011 12:30DRŽAVNI VRH NIJE PROSLAVIO SA NARODOM DAN DRŽAVNOSTI (25.6.2011.) NA HRVATSKIM ULICAMA, NEGO U SVOJIM REZIDENCIJAMA I VILAMA

Ovo nije vlast koja radi za narod

Poslije demokratskih promjena u Hrvatskoj, na vlasti su ostali (opet) isti ljudi. Kraj otetih "radničkih poduzeća", oni su se rasuli po raznim strankama. Ratni profiteri gotovo su sve preuzeli. i dalje je nastavljena komunističko-jugoslavenska politika. Prave promjene za Hrvatsku, tek trebaju doći. Oni iako su se kleli narodu da u ime njegovo će čuvati Hrvatsku i podnositi hrvatskom narodu čiste račune -  oni su nas samo zadužili i rasprodali...
Za Dan državnosti nije otvoreno niti jedno poduzeće, niti jedno radno mjesto. U Hrvatskoj je nastupila jedna velika smutnja.

Sakrivaju se iz Domovinskog rata i Vukovara

Nitko nije odgovarao za razaranje grada Vukovara, niti je to učinio jedan čovjek - nego jedan čitav zločinački klan. Povodom postojanja 20. godina Hrvatske države, tj. Dana državnosti, državni vrh je položio vijence i zapalio svijeće na Spomen - obilježju masovne grobnice na Ovčari. Predsjednik RH, Ivo Josipović i izaslanstvo Sabora RH, na čelu s Lukom Bebićem, te Vlade RH, na čelu s Jadrankom Kosor, u društvu svih predstavnika u vlasti, odali su počast žrtvama palim u Domovinskokm ratu u Vukovaru.

Nemože Hrvatska van iz komunističkog TITO-vog režima

Nama narodu oni viču recesija i kriza, a oni "žderu" , piju i deblaju se... Pogledajte samo kako su debeli kao "puhovi", pogledajmo na primjer ministra Petra Čobankovića (HDZ) samo što ne eksplodira. Za njih cijena prehrane nije problem,.., i nema veze, jer oni (povlašteni) imaju od čega se kupiti hranu. Čobanković prije nego što je postao ministar poljoprivrede, imao je samo 3. rali zemlje. On danas ima 51. hektar zemlje i svoje tvrtke. Da li vlast zato postoji - da se "oni" koji su u njoj bogate? I da li stvarno Hrvatski narod ne vidi što oni rade u njihovo ime?

Opet nas vračaju u komunističku farsu i kliše

U povodu obilježavanja 70. godina od stradanja Srba, Židova, Roma,.., i Hrvata u Drugom svjetskom ratu, u Jadovnom, kraj Šaranove jame, (danas, 26. lipnja 2011.), biti će otkriven obnovljen spomenik žrtava koje su poubijali ustaše u svojem prvom logoru smrti. Na komemoraciji će biti prisutan predsjednik RH, Ivo Josipović i predsjednik Srbije, Boris Tadić. Organizatori komemoracije su Srpsko narodno vijeće, Kordinacija židovskih općina RH, Udruženje antifašističkih boraca i Udruženje Jadovno 1941. godine. Navodno ustaše su u Jadovnu 1941., prema procjenama ubili između 30 i 40 tisuća ljudi. Očito je, da nekome je ovaj povratak u prošlost je bitan i paše...

U Bjelovaru, 26. lipnja 2011. godine

NEZAVISAN KANDIDAT
i Predsjednik Udruge "Štit"
za ljudska prava
BRANKO STOJKOVIĆ
095&814-82-90, 091/797-65-56
brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr

JADAN JE HRAVTSKI NAROD - KOJEG NITKO VIŠE NIŠTA NE PITA !?

crostojkovic | 25 Jun, 2011 16:46

 25.06.2011., subota

MISTIFIKATORSKA POLITIKA JE ODRAZ TOGA SVEGA !?

DANAS JE "DAN DRŽAVNOSTI", 25. LIPANJ 2011., A U HRVATSKOJ NEMA NIGDJE NIŠTA !?

Zbog ovakve niske i sramotne politike svi zajedno živimo sirotinjski, iako je naša zemlja prepuna sa mnogim prirodnim bogatsvima. Političke vođe počele su da vuku sve besmislenije poteze. Tako oni predstavljajunas - kao same: hulje, izdajnici, egoisti, neradnici i šarlatani. Največi je grijeh struktura, koje nas uvlaće u bezperspektivnost, jad i bijedu. Trpili smo sedam godina opsesivni* režim od Ive Sanadera (HDZ), Kada ti netko pljačka domovinu, što drugo da se kaže, nego da je neprijatelj.

Istovremeno je pala i prva "dinastija", koju je stvorio Ivo sanader, premijer hrvatske vlade. Kada je u Hrvatskoj otkriveno - da Ivo Sanader je ukrao milijune i milijune kuna, navodno se prića i milijarde, on je nekako uspio da se izvuče preko političkih linija, da pobjegne iz države. Za njim je nastala prava potjera i hajka*. A od hrvatskog naroda još uvijek se vješto krilo, koliko je Sanader uspio zgrabiti pljena. Politika je povezana sa religijom*, one postale su lažna kreacija, to je isto kao i umjetnost imitacije.

Dovoljno je da se sjetimo: Damira Polančeca HDZ), hrvatskog ministra gospodarstva, Berislava Rončevića (HDZ), hrvatskog ministra MORH-a, i policijje MUP-a,.., kako su zloupotrebili svoj položaj i ovlasti. U Hrvatskoj je sve gora i gora situacija, unatoč predstojećim parlamentarnim izborima, več sad se nazire - da od izbora neće biti ništa. Da neće biti nikakvih promjena na bolje. Hrvatski narod pao je u najtežu "mrakaču", jer prihvatio je da slijedi godinama jednu bolesnu i luđačku politiku. I to od Franje Tuđmana, Stjepana Mesića,., pa na dalje sve do danas. To je bila politika; licemjerstva, prevare,.., laži i obmane...

Tipićan je to (bio) duševni pad hrvatskog čovjeka. To omalovažavanje još uvijek ne prestaje, to dužničko ropstvo i ograničenost. Ja osobno mislim da 80 (posto) Hrvata i Hrvatica nije proslavilo (ovaj danas) svećani dan. Sramota je sve to gledati, kako naše društvo propada i kako ništa ne funkcionira. Mi smo kao neka pustinjska sahara, gdje nema veselja i radosti..Upravo netko nam je za to kriv. Klonuli ljudi i sami ne žele se izboriti za nešto bolje i dostojanstvenije i časnije. Ovo je čista negacija "Domovinskog rata", koji bi trebao biti kruna "Dana državnosti" i srcem bi ga se trebalo proslavljati. A očito je da i sam narod u to (više) ne vjeruje. Po hrvatskim gradovima nema hrvatskih stjegova, koji bi ukazivali na (današnji) praznik. Ratni profiteri i "šakali" su odigrali svoju ulogu u stvaranju Hrvatske.

U Bjelovaru, 25. lipanj 2011. godine

NEZAVISNI KANDIDAT
i Predsjednik Udruge za
ljudska prava "Štit"
BRANKO STOJKOVIĆ

PODIGNUTA JE OPTUŽNICA PROTIV MIROSLAVA LEVAKA

crostojkovic | 25 Jun, 2011 10:42

HOĆE LI NAPOKON PRAVOSUĐE BEZ OTEZANJA KAZNITI MIROSLAVA LEVAKA?!

OVO JE ŠANSA I ZA KSENIJU PAVIĆ, PREDSJEDNICU ŽUPANIJSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA, DA ISPRAVI SVOJU GREŠKU, KOJU JE UČINILA - KAD JE ODBACILA KAZNENE PRIJAVE PROTIV MIROSLAVA LEVAKA.

Da posjetim: Miroslav levak napao me je s palicom sa svojom skupinom na gradskom bazenu 26. lipnja 2011. godine. Tada Levak nije odgovarao za napad.

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu (ovih dana) protiv Miroslava levaka (36) osumlječenog za pokušaj teškog ubojstva policajca Miroslava Chlude iz bezobzirne osvete. On je 8. prosinca 2011. godine ispred trgovačkog centra "Bille" sačekao policajca sa željeznim ključem, te mu zadao 4-5 udaraca po glavi.

Nakon čega žrtva je obilno krvarila, kolima hitne pomoći ranjeni Chluda je prevezen u bjelovarsku opću bolnicu. Tada je konstatirano* da je Chluda zadobio potres mozga, nagnječenje lubanje i šesnaest šavova na nekoliko rana. Policajac je onda bio ostavljen u bolnici na liječenju.

I ja sam trpio godinama nepravdu od Miroslava Levaka, a u tome svemu mu je pomagala bjelovarska sutkinja Sandra Hančić, s kojom on živi u njezinom stanu. Miroslav Levak, nezaposleni je mehaničar, otac je dvoje djece, nije služio vojsku, on dobiva u koncesiju - prošle i ove godine Gradski bazen. Osnovao je firmu "RR" sport, koja se vodi na adresu sutkinje Sandre Hančić.

Sve mije kaznene prijave protiv miroslava levaka su bile odbačene. U bjelovarskom pravosuđu je godinama prisutna korupcija i kriminal... Miroslav Levak je krenuo stopama svojih roditelja: oca Branka i majke Nade, koji su proveli godinama u zatvoru. Ono što je zanimljivo ovdje spomenuti: Miroslav Levak čini identična*, tj. ista kaznena djela i za njih ne odgovara.

To je sukob interesa, osobu koju je napao - službena je osoba policajac, u isto vrijeme dobiva koncesiju od Gradske uprave Bjelovar. što izaziva svaku sumnju u imalo pošteno poslovanje. Zamječeno je , da Miroslav levak špekulira* sa ulaznicama  za bazen - za kojih pola troškova snosi grad. Koriste se sa "desetak vrsta" ulaznica, one ne nose službenu oznaku poduzeća koje uživa koncesiju.
Takve ulaznice mogu se kupiti na "kile" u trgovini narodne knjižare. Da posjetim po svakoj ulaznici Grad Bjelovar, odnosno, gradska uprava daje Levakovoj firmi još toliko novaca.

U Bjelovaru, 26. lipnja 2011. godine

NEZAVISAN KANDIDAT
i Predsjednik Udruge za
 ljudska prava "Štit"
BRANKO STOJKOVIĆ
---------------------------------------
095/814-82-90, 091/797-65-56
brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr

KOJA SRAMOTA OD ZAKONA - NAPALA JE FINU ŽENU U NJEZINOJ VLASTITOJ KUĆI !?

crostojkovic | 21 Jun, 2011 11:51

HOĆE LI BJELOVARSKA POLICIJA STATI NA KRAJ KRISTINI GRČIĆ?!

KRISTINA GRČIĆ IZ ČISTOG MIRA JE FIZIČKI NAPALA ŽENU U NJEZINOJ KUĆI

U Haulikovoj ulici u Bjelovaru, tko zna iz kojih razloga Kriostina Grćić, djevojački rođena Ćuk,
Ušla je u privatnu kuću i fizički napala jednu ženu, (ime je poznato te gospođe) počevši je udarati rukama i nogama...

Kada je napadnuta žena stala se branit, i uzela u ruke svoj mobilni telefon da
pozove policiju, drska napsanica Kristina Grčić, joj je uzela mobitel iz ruke i razbila. Malodobna djevojčic, odnosno kćer od žrtve pobjegla je od straha u gornji dio kućnih prostorija. Nasilnica se je došla sa svojim auto – očito nije bila sama.

Na mjesto događaja je izašla bjelovarska policija i utvrdila napad. Zanimljivo je spomenuti da ovaj događaj se je dogodio prije dva mjeseca, on je prešućen – jer od Kristine Grčić rodbina radi u policiji. A ni medijski nije ovaj slućaj dobio svoj epilog*. Mišljenja sam da policija je trebala uhititi Kristinu Grčić, koja se nije libila napasti ženu u vlastitoj njezinoj kući. Ovo nije prvi slućaj takvog ponašanja. Tko to tolerira divljačko ponašanje Kristine Grčić?

U Bjelovaru, 21. Lipanj 2011. Godine

Predsjednik Udruge „Štit“
BRANKO STOJKOVIĆ

NEMA KADIJEVIĆA NEMA NI SUĐENJA ZA RATNE ZLOČINE !?

crostojkovic | 21 Jun, 2011 10:05

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE

STJEPAN MESIĆ I VELJKO KADIJEVIĆ SU RUŠILI I PUSTOŠILI HRVATSKU

Piše: Branko Stojković, Bjelovar

U Hrvatskoj je raspisana tjeralica za Veljkom Kadijevićem, on je dobio rusko državljanstvo. Na internetu upišite u Google ime i prerzime: Veljko Kadijević i dobiti ćete 39.800 mizernik pojmova o umirovljenom generalu Jugoslavenske narodne armije (JNA),  i posljednjem jugoslavenskom ministaru obrane. Zanimljivo je, koliko su Kadijević i Mesić učinili štete Hrvatima. Od rušenje Vukovara i Dubrovnika i svih ostalih hrvatskoh gradova. Kadijević je postao ruski državljanin i nitko mu ništa (ne)može. Največi ratni misterij i politički profiter Mesić, čak je i bio predsjednik Republike Hrvatske. Taj glavni protagonost i dalje je „krojač“ hrvatske politike. Za Mesićeve serije zločina nitko i ne pita. Zbog togaje je Hrvatska političko smetlište. I veliko vrijeme ljudske zablude i bešćutnosti.  Ta luda „duhovna“ klaonica ne prestaje. Vremena i okolnosti se mjenjaju – ali oni uvijek ostaju.

Mesić i Kadijević su nam nametnuli rat. Te, i danas Hrvatski narod nosi se sa Mesićevim smicalicama. On živo u dvorcu – i njegovo uzdržavanje plaća narod.

Ovo su bile zadnje riječi iz Rusije od Veljka Kadijevića, koji se nalazi na stranicama MUP-a RH, tj. na potjernici za ratne zločina:
"Hrvatska tjeralica uopće me ne zanima, mirno spavam. Hrvatske tužbe, da ih je i 33, a kamoli tri, nimalo me ne plaše. Ja sam samo spašavao jednu državu, koju su mnogi, poput vašeg predsjednika Mesića, željeli razbiti."

Kadijević optužuje (tobože) Stjepana Mesića, Vrhovnog komandanta JNA, koji mu je bio glavni šef. Pitam se: Kada će Mesić i Kadijević, več jednom sjesti na optuženičku klupu i suditi im se – za ratne zločine protiv čovječnosti.

Pošto Ustav Rusije ne dopušta da se njeni državljani izručuju drugim državama, ovim ukazom hrvatska poternica za Kadijevićem postaje “irelevantna”. Kadijević spada u one stratege koji su smatrali da Tuđmanovoj državi treba slomiti kičmu u Vukovaru i Dubrovniku...

U zemlji u kojoj umjesto istine - defiliraju lažljive ikone - različitih preznaka, dobiva samo onu sliku u što smo se sve pretvorili kao nacija.

U Bjelovaru, 21. Lipanj 2011. Godine

brankostojkovic152@yahoo.com

095/814-82-90, 091/797-65-56

http://crostojkovic1958.blog.hr

 

 

EMISIJA NEDJELJOM U 2., 19. LIPNJA 2011. GODINE JE POTPUNO PROMAŠENA

crostojkovic | 20 Jun, 2011 09:56

20.06.2011., ponedjeljak

JESTE LI VIDJELI TAJ "PAKLENI" NEMIR !?

ONI GAY MRZE NAS NORMALNE LJUDE

Frank Dota je poslije Gay parade u Splitu 11. lipnja 2011. godine, Splićane nazvao „Fašistima“, upravo pljunuo je na grad – gdje je navodno rođen...

Jeste li vidjeli „nemir“ od Franka Dote koji je gostovao u HRT-ovoj emisiji nedjeljom u 2., koji je cijelo vrijeme nešto objašnjavao rukama. Nije mirno sjedio i staloženo i razgovarao,.., ruke su mu letjele na sve strane i u svim smjerovima. To je sve meni ličilo na neku poremećenu ili jako griješnu osobu... Oni koji se bave mimikom i gestikulacijom, trebali bi objasniti tekve pojave.

Između ostaloga Dota je nazvao na Gay povorki u Zagrebu 18. Lipnja 2011., Marijanu Petir (HSS) da je največi i glavni „Homofob“. Dok ministra policije i MUP-a Tomislava Karamarka – nazvali su na svojoj paradi „ponosa“ ružnim riječima: „Kara-Marko“,.., ismijavali su glavnog čovjeka policije, upravo „onih“ koji su ih čuvali. U svojoj emisiji voditelj Aleksandar Stanković, je postupio vrlo pristrano – jer nije dao priloge i komentare od druge strane, od onih ljudi koji imaju suprotno mišljenje.

Ortodoksna ljevičarka Vesna Pusić je proglašena „Gay frendicom“, dok su glavni hrvatski mediji (Večernji list, Jutarnji list), isto dobili titulu „Gay frendova“. Meni, osobno je to sramota - da se toliko daje važnost i piše o Gay populaciji.
Stanković je podilazio Franku Doti, jer nije postavljao prava pitanja i zbog toga neka se srami... Tako učinio je čisto proklamiranje Gay sljedbenika. To „Udruženje Zagreb Pride“ ima veća prava od nas udruga – koja se bavimo ljudskim pravima i građanskim sloboda. Mene Stanković nije nikada pozvao kao gosta u svoju emisiju „nedjeljom u 2., ako udruga „Štit“ postoji već više od 11. godina.

Ovo je samo primjer – kome televizija vjerno služi kao servis.
Gay parade su postale prijatnja svakoj normalnoj obitelji i normalnom čovjeku. Ogroman novac se troši iz gradskih proračuna za financiranje takvih skupova i tribina... Iako je u Hrvatskoj „mega“ nezaposlenost, nema prosvjednih skupova – na kojim bi se borili protiv socijalne bijede. Voditelj Aleksandar Stanković nas je totalno razočarao kao čovjek.
Šetnju u povorci „Gay“ su podržali „hrvatski“ političari i saborski zastupnici: Radomir Čačić (HNS), Šime Lućin (SDP), Čedo Prodanović, odvjetnik, i Velimir Viskovi, iz hrvatskog društva pisaca... Ako homoseksualci tako agresivno nastave sa svojom propagandom, nadmaši će nas „normalne i zdrave“ ljude. Očito je, da je i Stanković je „izašao iz ormara“, taj „moljac“ javno nam „zuji“ i „zvrnda“ o pederima i lezbijkama... Nije mi jasno zašto toliki ljudi šute o ljudskom ponižavanju – jer nismo tako stvoreni . Morbidni ljudi izašli su van protiv nas i izazvali su nas.

U Bjelovaru, 20. Lipnja 2011. Godine

HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT
I Predsjednik Udruge „Štit“
BRANKO STOJKOVIĆ

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST - O ODRŽAVANJU GAY PARADE U ZAGREBU 18. LIPNJA 2011. GODINE

crostojkovic | 18 Jun, 2011 11:24

MI POKRET "ŠTIT" SMO PROTIV ODRŽAVANJA GAY PAREDE 18. LIPNJA 2011.,
U ZAGREBU !

Gay-parada, kako je (oni) nazivaju, je kruna nemorala - koja negira i ismijava sva moralna načela i zakone, obitelj, brak,.., i čovjeka. A glavni krivci za sve nerede koji su se 11. lipnja 2011., dogodili u Splitu su isključivo oni koji su dopustili održavanje te sramotne parade nemorala i perverzije. Pozivamo sve normalne i zdrave ljude da osude - taj nizak i nemoralni čin, te da se ujedine i suprostave u borbi protiv tog zla. Umjesto da iz kuća i stanova čuju se smijeh i žamor djece - čuje se režanje lavež pasa... U Splitu je održana Gay parada homoseksualaca i lezbijki. Policija ne štit obitelji, ona tuće zdrave ljude, koji prosvjeduju i uzvikuju parole protiv pedera i pederica. O tome treba povesti javnu raspravu.

Da li smo došli do toga da više ne smijemo ni reči ono što mislimo o pedrima i lezbijkama.
Oprostite na izrazu: Jebanje u guzicu i lizanje šupka je postao moralni čin. U psima i homoseksualcima i lezbijkama, utjelovljeni su "đavoli! i !sotone". Zapitajmo se: Zašto se oni moraju toliko isticati javno - da to vide svi? I zašto cijeli svijet to mora znati - da su oni homoseksualci i lezbijke? Krivokletnica Vesna Pusić je na čelu zločinačkog pothvata protiv Hrvatske. Ona kaže: "Ta različitost je razlika stila i to ima svoju ljepotu". Između ostaloga V. Pusić kaže: "Da ona i njezina kćer već deset godina idu za redom na Gay parade. Dok Zoran Milanović (SDP) te isto kaže: "palac gore za zagrebačku Gay paradu i povorku ponosa".

Život je svetinja - a Josip Bozanić, nadbiskup i Rimokatolička crkva o tome svemu šute. Navodno i Gay je bio prvi biskup u Pargamu*, što je i zapisano u Bibliji u 3. Ivanovoj poslanici i Dj.19,29., Rim.16,23., 1. Kor.114. itd. Počeli smo sve više nalikovati na proklete Biblijske gradove "Sodomu i Gomotu". E, tako nam je kad glavnu riječ vode nam; popovi, vračari i gatari... Nema ni "novog duha" i "novog tijela", ni "novog neba i nove zemlje". Sutra će nam ti pederi napastvovati djecu i nagovarati ih na (ne)moralne činove...Policija je postala drska, dirigirana, korumpirana i nekulturna, reklo bi se - bolesno blesava, pristrana i zaostala,.., neiskusna... Od balkanskih žandara, milicije, pa sve do policije,.., i terora, oni su se pretvorili i postali zaštitnici zla... Ovo je upozorenje protiv zlih zavodnika i napasnika.. Oni zdravo mišljenje i um nazivaju "mržnjom"?! Svjedočenje o časnom i dostojanstvenom životu,.., i istinskoj ljubavi. To upućuje na zaključak da čitava Hrvatska je postala jedan politički zatvor od EU-a. Ako hoćeš u Europu moraš biti peder ili lezbijka...?!
I na kraju tko hoće dostojanstven živjeti neka bude ŠTIT.

U Bjelovaru, 18. lipnja 2011. godine
HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT
i Predsjednik Udruge "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90, 091/797-65-56
http://crostojkovic1958.blog.hr

TKO JE MAJOR OZN-e JOSIP MANOLIĆ - JOŽA ?

crostojkovic | 17 Jun, 2011 19:44

TKO JE JOSIP MANOLIĆ – JOŽA ?O KRVNICIMA JOSIPA MANOLIĆA

Manolićev crveni partizanski odred OZN-e ljude je skidao sa vlakova na stanici u Bjelovaru, a prije nego što su ih odveli oni su im pomno pregledali osobne iskaznice, tj. dokumente. Tražili su da im (ih) odmah pokažu, zatim oni sumnjivi bili su izdvojeni od drugih ljudi. Oni što su se odlučili za bijeg, u njih su pucali i vikali – držite zlikovce. Čak neki su u željezničkim vagonima za prijevoz stoke bili prugom prebacivani do prve male željezničke stanice kraj šume Lug, gdje ima nekih desetak kuća u blizini. Bijaše to tmurni dan.. Na tračnicama je stajalo nekoliko vagona, iz kojih su zatvorenike izgonili van. Ranjene su nosili, jer nisu mogli hodati. Moja mi je majka pričala 1975.-tih godina, kako su u šumi Lug mučki poubijani ljudi. I to sve oni koje su tih dana u lipnju 1945., doveli. U nekoliko dana poubijali su 184 zarobljenika: neki su bili ustaše, neki su bili domobrani, a neki subili iz domaćeg življa, koji su okupatorima i fašistima pomagali na razne načine. Za vrijeme strijeljanja i ubijanja na razne načine, leševi su ostali danima ležati na livadi pokraj šumarka. Iako je to udaljeno nekih stotinjak metara dalje od ceste (kaldrme) koja ide za predgradsko naselje Novoseljani. Nitko se na leševe nije obazirao. Neko vrijeme leševi su tu stajali i počeli su smrdjeti, odnosno počeli su se raspadati. Blijedo nebesko rumenilo visjelo je iznad šume Lug. Izdaleka vidjeli su se mrtvi ljudi kako leže kao neki nabacani gunjevi.

To je mogao napraviti samo bez suđenja: lažljivac i varalica, fanatik i ubojica i luđak,…, šef OZN-e Josip Manolić Joža. I to mu je bila izlika – da oni su bili neprijatelji.. Mnogi u logorima su završili samo zbog toga što su služili regularnu hrvatsku vojsku, koja se je zvala „ustaše i domobrani“. To naravno nije sve. Tko je od domaćih ljudi pomagao vojski NDH-a, dao im, naprimjer, kruha ili vode, bio je strijeljan. Partizani za nikoga nisu imali milosti. Uvijek poslije strijeljanja je nastala tišina. Partizanski osjećaj i ideologija su pobijedili. Josip Manolić Joža je po Bjelovaru jahao na bijelom konju, kao major OZN-e samo je vikao: „vodi“,… Svojim žrtvama najčešće su vezali ruke golom metalnom žicom. Poslije streljačkih plotona i vrane i sve ptice su odletjele sa stabala u šumi. Na pucnjavu su odgovarali samo krikovi, koji su izgleda bili glasniji od hitaca. Neki partizani su svojim žrtvama sa maljevima razbijali glave i noževima rezali vratove… Bilo je previše mrtvih, pa stoga ubijanja su nastavljena i na drugim lokacijama: Kupinovac, Zvijerci (šuma Razbuška), Predavac, Zrinski Topolovac,… itd. Uglavnom u našoj bjelovarskoj regiji bilo je puno takvih mjesta. Ali šuma Lug je ostala kao nešto posebno i specifično. Nešto slično bilo je u Šandrovcu, koje je udaljeno od Bjelovara 20-tak kilometara. Partizani su izvlačili iz kuća određene ljude i vikali pomahnitalo „kolji!“… Kao i u šumi Lug dolazili su štakori i druge životinje te su se hranile od ljudskih ostataka. U nabujalom smradu, koji je do daleka dopirao, kao zaraza. Donesena je naredba iz partizanskog vrha da se mrtvaci moraju pokapati u trapove kao krumpir. Izgledalo je da su obližnje kuće dalje od šume, a bile su bliže (nego) što se moglo misliti. Na obližnjim grobljima partizani su trgali drvene križeve i bacali ih u vatru, izgledalo je kao da se na njima griju. Bilo je toliko toga o čemu se onda nije smjelo razmišljati i govoriti. Smrt i avet je carovala. Iz trapova su ispadale ruke, glave, noge i drugi dijelovi tijela od leševa. Onda su partizani na čelu sa Manolićem naredili da u šumi se iskopaju velike rake, koje su bile nalik malim bazenima, negdje su one bile promjera 8 metara sa 3 metra , u koje su nabacali leševe. I prije nego što su ih zatrpali polili su ih živim vapnom..

Bilo je to u lipnju 1945. godine, kada su kraj vojnika, poubijani i starci i žene i djeca. Jer neprijatelje je trebalo zatrti do kraja, pa i posljednje njegovo sjeme. Godine 1991., otkopani su ostaci tijela, te su prebačeni i pokopani u novo izgrađenu grobnicu. Napominjem da i danas je Josip Manolić Joža živ, ali ne odgovara za ubojstva vojnika i civila bez suđenja. Ne odgovara za počinjeni ratni zločin, iako još postoje živi svjedoci, koji bi mogli potvrditi što je Manolić radio. Moja mama je meni rekla, da jedina bi joj bila želja, da Manolić bude osuđen za svoje zločine nad Hrvatima. Tako mi je pričala moja majka Drina Stojković – Pezer, prije nego što je umrla 2002., u 82. godini života. Rekla mi je: „Sine zapamti da Manolić je veliki krvnik, svojim očima sam gledala kako njegova vojska ubija ljude, koje su poslije nabacali kao drva … na hrpu.“

Priča o josipu Manoliću Joži ne smije ostati neispričana, odnosno zaboravljena. Ovo činim na spomen svojoj majci. I svim žrtvama koje je Manolićeva vojska poubijala.

15. ožujak 2009.

Branko Stojković

BJELOVAR / CROATIA


brankostojkovic152@yahoo.com


091/797-65-56

POKRET „ŠTIT“Zločin i kazna

BJELOVARSKO – BILOGORSKA ŽUPANIJA

JOSIP MANOLIĆ, rođen je u KALINOVCU kod Đurđevca 1920. godine, šegrtovo je u Bjelovaru 1938. godine.
Politikom se počeo baviti 1937. godine. Već kao komunistički nastrojen ulazi u sindikat. Rastura komunističke letke 1941. godine i radi na pripremi pobune protiv tadašnje vlasti.. Djeluje na području Nove Gradiške, Slavonske Požege, tj. Slavonije , Peratovice (Grubišnog Polja) i cijele okolice Bjelovara. Imenovan je 1941-1942. godine za Organizacijskog sekretara PK SAKOJA-a. Po ustroju OZN-e 1944. godine upućen je kao glavni zapovjednik u akciju oslobođenja Bjelovara i okolice. Njegovi ljudi ruše most na rijeci Dravi između Virovitice i Barča (Mađarska), 1944 – 1945. godine zatvaraju krug bjelovarske okolice i tjeraju zbjegove prema Zagrebu i Sloveniji, odnosno Austrijskoj granici.

NASTUPA REVANŠISTIČKI

JOSIP MANOLIČ – JOŽA ulazi u Bjelovar sa svojim Partizanima. Jaši na bijelom konju ogrnut crvenim plaštem. Njegovi poremećeni krvnici noću izvlače ljude iz njihovih kuća odvode ih u šumu Lug i Razbuška (razbojnička), stradanja su na sve strane, od Čazme do Donjih Mosti. Ubija se bez milosti, kolje, muči…Manolić i njegovi ljudi strah i trepet su Bjelovarsko – bilogorskog kraja (Regije). Poubijano je 625 ljudi, mnogi su završili u komunističkim tamnicama.

HRVATSKO JEDINSTVO

Danas (1998.) preživjeli zatvorenici (HDPZ), njih 546. potpisali su optužnicu (kaznene prijave) protiv Josipa Manolića. Iz šume Lug 1992. godine iskopane su kosti 280 žrtava, mučenih, vezanih telefonskom žicom…Te iste godine sve to je otpeljano u Zagreb i netragom nestalo. Ne postoje medicinski zapisnici iskopavanja iako su uredno vođeni od strane primarijusa dr. Rudolfa Miculinića. Josip Manolić tada (1991. – 1993.) obnaša niz funkcija od predsjednika Vlade do ravnatelja ureda SZUP-a. Tih godina postavlja svog čovjeka Milu Ćuka, za načelnika bjelovarskog SZUP-a. Iako je imenovan odbor (HDZ-a) za iskopavanje masovnih grobnica (II. Svjetskog rata) grobnica u šumama Lug, Razbuška, itd. , do danas se samo odugovlači sa rasvjetljivanjem tih tajni.

RATNI ZLOČINI KOMUNISTA I ANTIFAŠISTA

U vođenju rata i oslobađanju bjelovarskog kraja od Ustaške i Domobranske vojske, po naređenju J. Manolića skidaju se ljude s vlaka i odvode, od kojih nekima gubi se svaki trag. Po svjedočanstvu starijih, Manolić samo viče » vodi ! « te njegovi partizani po » de fakto « kratkim postupcima - odmah likvidiraju one izdvojene. Dok je 1992. godine vršena (eshumacija) iskopavanje žrtava u Lugu; djelatnici SZUP-a (Službe za zaštitu ustavnog poretka) snimali su sa video kamerom - no, ne zna se, gdje je danas taj film ?

TRAGOM REVOLUCIONARNOG PUTA JOSIPA MANOLIĆA

1946. do 1947. godine Manolić odlazi u Zagreb za načelnika odjela za izvršenje kaznenih sankcija . Kao glavni provodi utamničenje Nad-biskupa Alojza Stepinca. I na toj dužnosti ostaje do 1960. godine kada postaje šef SUP-a (Sekretarijata unutarnjih poslova ) u SFRJ. 1965. godine izabran je u Sabor SR Hrvatske i obnaša funkcije predsjednika organizaciono-političkog odbora, predsjednik zakonodavno-pravne komisije, član je Ustavne komisije…1969. godine izabran je po drugi put u Sabor SR Hrvatske. 1989. godine rukovodi CK SKH na 20. kongresu donosi odluke o raspisivanju prvih parlamentarnih izbora. Odmah potom 17. lipnja 1989. godine osnivač je HDZ-a na zagrebačkom Jarunu u prostorijama NK Borac Zagreb.

MANOLIĆ PREOKREČE KAPUT

1993. – 1994. Manolić je Predsjednik Županijskog doma Sabora i vrši niz drugih funkcija. Drugi je čovjek u novo nastaloj Republici Hrvatskoj, odmah je do Franje Tuđmana. 1994. – 1995. godine sa svojom frakcijom (S. Mesić, Degoricije, Jurić i dr.) žele preoteti vlast Tuđmanovima. Izlika im je da ta klika ne legalno vodi rat u BiH-a. Ne uspijeva im izvršiti državni udar tj. preokret i moraju otići sa političke scene HDZ-a. Godine 1995. osnivaju svoju stranku HND. U našoj županiji nemaju ogranak.

MANOLIČEV PRIJEKI SUD

Mnogo je godina prošlo a Manolič još slobodno šeće ulicama Zagreba i živi u Nazorovoj ulici u susjedstvu Franje Tuđmana. U svojoj knjizi » 1989 – 1995. MANOLIĆ « nakladnika MISL, kaže: » Otvaranje rupe Jazavke «, jedne jame za drugom povlaći za sobom prošlost. « U svojoj knjizi Hrvatsku totalitarnom prćijom jednog čovjrka «. » Tuđman je dvojake naravi… « U tjedniku » Nacional « od 4. studenog 1998. godine na stranici 22 u intervjuu Ivi Pukaniću tobože brani Tuđmana isprdavajući kaže:… » druge snage ruše njegov autoritet i njegovu politiku… « Fotografira se uz sliku Franje Tuđmana, kao hrvati su takvi koji se ne znaju ikonografije riješiti. Prije Tito, a sada Tuđman.

TITIN ZLODUH VLADA HRVATSKOM

Franjo Tuđman je bio komunistički general. Koji je za vrijeme rušenja NDH u Čazmi zatvarao hrvate, i domobran, i punio Čazmanske šume. Procjenjuje se da je tamo oko tisuću Hrvata pogubljeno. Primarijus dr. Rudolf Miculinić osobno je ispričao da u kuće upali su mu od Mile Ćuka ljudi i oduzeli mu sve zapisnike koje i stvari koje je vodio u eshumenacijama* koje su partizani poubijali bez suđenja. Josip Manolič koji je harao po slavonskom i bjelovarskom kraju u cijeloj svojoj politici daje krive procjene i često mijenja mišljenje. 1948. godine sudjeluje u zavjeri protiv Andrije Hebranga. 27. ožujka 1993. tajno se sastaje s Radovanom Karađićem, Nikolom Koljevićem i drugim našim neprijateljima ( izvor iz knjige ) » Vlada nacionalnog jedinstva « autora Franje Gregorića. 1993. Na Trgu E. Kvaternika u Bjelovaru javno se potpisuje peticija za suđenje J. Manoliću i drugim počiniteljima ratnih zločina. (D. Bobek).

Bjelovar, 21. listopada 1998. godine

PREDSJEDNIK UDRUGE:
Branko Stojkovićwww.stit-bjelovar.hr
CROATIASRAMOTNO JE SLIKANJE POLITIČARA NA KOSTIMA MRTVIH

Javnost je najbolji sud – a javnost šuti.

U šumi Lug održana je komemoracija na kojoj je svečano sahranjeno 293 žrtve komunističkih zločina iz 1945. godine.
Ukop zemnih ostataka u zajedničku grobnicu i otkrivanje spomen obilježja obavio se je 28. lipnja 2006., u srijedu, u 16 sati. Misnu svečanost predvodio je mons. Josip Mrzljak, pomoćni biskup zagrebačke nadbiskupije.

Da se prisjetimo – da kosti iz šume Lug su prije nešto više od desetak godina izvađene i otpeljane (navodno) u Zagreb. Sada su ti posmrtni ostaci vraćeni u 91-om metalnom sanduku dimenzije 60 x 30 cm. Čiji je pokrovitelj Vlada RH. Voditelj skupa je bio zagrebački glumac Boris Buzančić.

Dok danas je većina umirovljenika i drugih građana na rubu gladi i bijede jer mnogi se prehranjuju uz pomoć rodbine i od humanitarne pomoći, te iz socijalnih i karitasovih gradskih kuhinja. Nemoćni ljudi skupljaju otpatke hrane po tržnicama i kantama za smeće…

Nakon svih tih godina zablude, bivši komunisti, partizani, udbaši, došli su se pokloniti, protiv onoga, prije čega su se prije borili. Ideologija im je propala. Da li je to normalno? Takvima tu nije bilo mjesto, a oni su bili glavni polagatelji vijenaca i palili su svijeće.

Bjelovarska gradonačelnica Đurđa Adlešić, prilikom obraćanja na skupu, u svom govoru izrekla je najveću laž na tom mjestu: „Ja ovdje dolazim godinama.“ „Na ovakva mjesta dolazimo mi sitne ribe.“ „I ja sam bila u povjerenstvu za istraživanje 1995. godine.“

Nikada Adlešićka nije tu u Lugu bila viđena, niti je tko znao da je bila u povjerenstvu. Ona je sad dovela i svog tatu na komemoraciju. A sve zasluge za ove počasti pridaje sebi, kao tobože, sada je ona to rasvjetlila, što se je prije događalo. U šumi Lug većinom bili su viđeni komunisti – valjda imaju osjećaj krivnje za to što se je dogodilo?

Josip Manolić „Joža“ je ratni zločinac koji je bio šef OZN-e, a sad slobodno još šeće po Zagrebu. Pitanje je zašto su se kosti žrtava vozile na identifikaciju - kad danas ni jedna žrtva nema na sanduku ime i prezime. A pola posmrtnih ostataka nedostaje. Tko zna što se sad nalazi i ovim sanducima.

Zanimljivo je kako su u šumi Lug nazočili i bivši komitetlije: Stjepan Grula, Zlatko Barila, Ante Rade, …, komunisti: Stjepan Ćleković, Zelinić, Srbić,…, itd. Političari su čitali svoje govore i tako se redali. Da su pozvali Josipa Manolića „Jožu“ on sve zna napamet.

Komunisti su krivi za mučka ubojstva a sad bi se išli i miriti – kako je to rekao i naznačio dr. Franjo Tuđman, a sad i drugačije pričaju. Župan Damir Bajs (HSS) i Josip Friščić (HSS) polažu vijence i slikaju se skupa sa Adlešićkom, izgleda oni nemaju drugog posla.

Npr. U Donjim Mostima kraj Bjelovara na 61. godišnjicu 10. travnja 2002., na spomen obilježju stradalnicima od krvničke partizanske ruke, polažu vijence D. Bajs i Miroslav Čačija, koji je nedugo ušao u Sabor RH, neznamo kojom zaslugom? U šumu Lug došlo je i saborsko izaslanstvo, a bio je tu i ( bivši ) ministar unutarnjih poslova (MUP-a) Ivica Kirin, načelnica Bjelovarske policije Marija Galić ( koja je sjedila tri reda iza ministra); Goran Jandroković (HDZ), Karmela Caparin (HDZ), Miroslav Rožić, našao se je tu i Marko Veselica. A od sitnog puka bilo je oko 300-tinjak ljudi. Slikanje na kostima i medijsko priopćavanje je bila tema dana. Nitko više u šumu Lug nije došao iako je javni prijevoz bio besplatan.

Predsjednik Udruge „ŠTIT“
Branko Stojkovićwww.stit-bjelovar.hr


Zar opet birati komuniste?Poštovani građani i građanke!

Ne glasajte na izborima 17. svibnja 2009, za bivše komuniste i one koji su s njima surađivali. I tako ćemo se spasiti od svih njihovih laži i napasti, odnosno od krvi što su je prolili obećavajući nam bolji život i budućnost. Vrijeme je da ih se riješimo za uvijek. A ne da nam oni i dalje siju panaroju, da nas svađaju i zavode... Gospodarska situacija je teška; ljudi ne rade i ne proizvode dobra – a tako se ne može dalje živjeti. Ne smije nas zavarati to što su se oni preobukli u druge kapute, ti reformirani komunisti, koji skrasili su se u HDZ-u i SDP-u, i drugim strankama s hrvatskim nazivima..

Okupimo se na ovim izborima i recimo im: NE, drugovi ne možete više ići dalje. Dosta je bilo! Opljačkali ste našu zemlju i ponizili ste narod. Što nam oni imaju više reći: Mesić, Sanader, Čačić, Milanović, ..., Pusićka, Adlešićka i Kosorka, ..., i drugi. Što nam oni imaju više obećavati i poručivati? Mi, ih nemamo što više slušati. Oni nam nameću neke svoj morbidne „nove priče“, a u biti, oni su podlaci i prevaranti... Pitam: Kako krivokletnici mogu biti dobri ljudi i pošteni političari? Politička kriza u Hrvatskoj prijeti potpunoj destabilizaciji zemlje, a mi slušamo i dalje gluposti kako nas oni vode u EU i to pognute glave na koljenima.

Oprostiti im ne možemo, sve što su nam učinili (ne samo) onih prošlih 45 godina jugoslavenske vladavine, nego i ova dva zadnja desetljeća – od pljački i rasprodaje nacionalne imovine... Pa do otpuštanja u pretvorbi i privatizaciji radnika iz tvornica – do bogaćenja i bahatosti... Oni vam pokazuju svoje velebne obiteljske kuće s bazenima, još se i dalje kandidiraju na izborima i slikaju. Izgradili su se cijela naselja s luksuznim kućama – a i dalje vi to plaćate iz vlastitog džepa. Narode dignite se agresivno na ovim izborima, ne dozvolite im da vas ponižavaju. Jer oni su (vama) kao oligarhija* i ozbiljnja prijetnja. Da nestanete vi i vaša obitelj.

Njima se „fućka“ kako vi živite. I to je sve - zato što još 1991-tih nismo donijeli i usvojili Zakon o lustraciji, kojim bi zabranili daljnji rad „grješnicima“ da rade u institucijama države. U Hrvatskoj postoji oko 900 stratišta – gdje su stradali Hrvati od „komunističke ruke“. Čuli smo ovih dana kako je Stjepan Mesić, predsjednik RH, dao svoju izjavu za srpske medije i to dok je bio u Strasbourgu: da će Hrvatska povući tužbu za ratne štete i genocid. Da bi potom Mesić drugi dan doputovao u Hrvatsku i to sve glatko demantirao. Eto kakvog imamo predsjednika – koji Hrvatima nabija šokove, koji ih ismijava, manipulira, i zavodi. I koji se inati onima koje predstavlja. Ne možemo mi bez Mesićevih cirkusa i viceva.

Kako nadbiskupa Srakića nije sram što je došao se pokloniti u Jasenovac, nakon toga što je Mesić ispljuvao i izvrijeđao Katoličku crkvu – da je ona bila bastion* nasilja u službi fašizma. Hrvatima se stalno nabija na nos neka „kolektivna krivnja“, i to nam stalno čini Mesić i njegovi savjetnici, odnosno bivši UDB-aši.

Ako hoćemo svi skupa da Hrvatska stane na zdrave noge, onda znamo što nam je dalje činiti. A u protivnom ako tako ne ćemo – bit ćemo taoci i njihovi sluge i robovi.

Građani i građanke još jednom vam otvoreno govorim i pozivam vas – okupimo se 17. svibnja 2009., neka to bude Božji skup, koji mora pobijediti ovo veliko zlo. Učinimo to za bolji život i za naše potomke, tj. djecu. Da dostojanstveno i časno žive u svojoj domovini Hrvatskoj..

10. travnja 2009.

BJELOVAR / CROATIA

Branko Stojković


http://istinazanarod.blog.hr


brankostojkovic152@yahoo.com


091/797-65-56, 095/814-82-90
----------------------------------------------------

KOMUNISTI KONTROLIRAJU CIJELU HRVATSKU ZATO NIKUDA NE MOŽEMO

PODREŠKA DINKU BURIĆU U BORBI PROTIV KORUMPIRANIH IDIOTA

crostojkovic | 17 Jun, 2011 18:43

 17.06.2011., petak

OTVORENO PISMO - DINKU BURIĆU i - HDSSB-u

Dinko Burić u Saboru Šeksu uručio uputnicu za psihijatra
"Evo vam uputnicu za psihijatrijsku pomoć, preporučam vam psihijatra doktora Stanimirovića" - vikao je Burić u sabornici i Šeksu uručio uputnicu u ruke. Šeks je Buriću oduzeo riječ, a uputnicu je poderao. Iako je kipio Šeks se uspio suzdržati i potom ustvrdio da opomena za Burića ne bi imala smisla.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani gospodine Dinko Burić !

Kad vidim kako vodite borbu u Saboru RH, protiv idiota koji se zovu zastupnici,.., dođe mi da se upišem, tj. uključim u Vašu stranku - jer Hrvatska bez istine (ne)može nikuda doći.. Vladimir Šeks i njegov kum Luka Bebić su šefovi hrvatskog Sabora,.., to je vlastita njihova "prćija". Gdje u svijetu toga još ima da Šeks i Bebić uživaju šesti mandat. Tako nešto nema ni u Afganistanu među talibanima. To samo dokazuje i govori da i "gotovo cijeli narod" treba psihijatrijsku pomoć... Shvaćam Vašu borbu i iskrenu težnju za boljom budućnošću,.., ali ovaj "licemjeran narod to ne želi. Hrvati su uvijek bili tuđi robovi i dobre sluge... Hrvatski državni sabor je velika sramota ovoga naroda. Dokle ćemo još gledati primitivce kao što su Šeks i Bebić? Njihova stranka HDZ-e počinila je najgore kriminale ovom narodu - a narod kao "blesav" šuti i likuje...Pratim izlaganja i vašeg kolege gospodina Vladimira Šišljagića, koji isto realno govori. Dobro je da postoji takva stranka kao što je Vaša, jer oni bi radili što bi htjeli - iovako su pretjerali sa svime....Na kraju svoga pisma htio bio Vam reči da svi Vaši ljudi iz stranke su OK...! Primite lijepi pozdrav od mene iz Bjelovara.

Bjelovar, 17. lipnja 2011. godine

HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT
i Predsjednik Udruge "Štit"
BRANKO STOJKOVIĆ

KADA LAŽI POPRIMAJU VAŽNO ZNAČENJE !'

crostojkovic | 16 Jun, 2011 10:53

KOME JE TO CILJ DA SE PLASIRAJU LAŽNE INFORMACIJE?!

(ŠTO SE IZA TOGA KRIJE)

 

 

U tjednom listu „Bjelovarac“ od 02. lipnja 2011., na stranici 2. i 3. pročitao sam: Kako Đurđa Adlešić pozvala je u Bjelovar potpredsjednika Vlade RH, Domagoja Miloševića, da upozna poduzetnike i predstavnike lokalne i regionalne samouprave. Ono što me je doslovno naljutilo, da napišem ovaj tekst je – kada sam vidio objavljenu sliku u tom „mizernom“ listu – kako politička elita: Miroslav Čačija (HSS), Damir Bajs (HSS), Antun Korušec,…, obilaze proizvodni pogon „Koestlina“. A (k) tome novinar je napisao: „Kako potpredsjednik Vlade RH, Domagoj Milošević je fasciniran* poslovnim rezultatima“ poznate bjelovarske tvornice Koestlin.

 

Od toga posjeta „vladinog povjerenika“ nije prošlo malo više od dva tjedna – a poznata bjelovarska tvornica koja ima gotovo svoju tradiciju 100 godina, gasi svoj pogon u Bjelovaru. Na stanje 13. lipnja 2011., u toj tvornici je ostalo raditi oko 20-tak radnika. Ne piše da Koestlin je otpustio 180 svojih radnika i da seli cijelo svoje postrojenje u BiH-a. A tvornica Koestlin potpuno gasi u Bjelovaru svoju proizvodnju.

 

Kada smo kod poslovnih rezultata Koestlina, ta tvrtka već dva desetljeća bilježi svoje poslovne gubitke. Kome je cilj nas lažno dezinformirati. I zašto mi kao grad egzistiramo na novinskim i političkim dezinformacijama? Te zašto se skriva pravo stanje i „slika propasti“ našeg grada i županije Bjelovarsko-bilogorske. Dokle ćemo moći živjeti na lažima i obmanama…?

 

Ne treba zaboraviti da dok je bila gradonačelnica Đurđa Adlešić, to gotovo isto je napravila sa poznatom tvrtkom „Sirela“ Bjelovar. Mliječna industrija pala je u ruke Luki Rajiću, koji je odvezao cijelo postrojenje iz našeg grada. Te, poslije Rajić je „Sirelu“ prodao, a u Bjelovaru je ostalo nešto zgrada i kompleksa što je pod dugovima,…, koje se prodati (ne)može. Laže se o godišnjem prihodu i stabilnosti „Koestlina“, a to čini Krešimir Pajić, predsjednik Uprave, bjelovarski političari i novinari…

 

 

U Bjelovaru, 16. 06. 2011.

 

HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i

Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

BRANKO STOJKOVIĆ

095/814-82-90

brankostojković152@yahoo.com

http://crostojkovic1958.blog.hr

STJEPAN MESIĆ NIJE DOBRO DOŠAO U BJELOVAR

crostojkovic | 14 Jun, 2011 20:18

NAKON SVEGA IMA LI "RESPEKTA I PONOSA" MESIĆ DOĆI U BJELOVAR 15. LIPNJA 2001. GODINE?

U ratne dane kada je Hrvatska proživljavala najteže krvave trenutke, jugoslavenska vojska s kojom je (tada) zapovjedao Stjepan Mesić, kao Vrhovni komandant JNA, u svojim kamionimavozili su se bjelovarskim ulicama pod ratnom opremom: automatskim puškama i šljemovima 15. lipnja 1991. godine. Dajući nam do znanja da je izvaredno stanje u zemlji. Od onda je prošlo ravno 20. godina. Iako je Mesić bio na neprijateljskoj strani, on poslije je postao predsjednik Hrvatske. To je največa zabluda i apsurd od hrvata. Udruga "Osmjeh" iz Bjelovara i Udruga građana "Pravda", organizirali su javnu trebinu 15. lipnja 2011. godine, u narodnoj knjižnici "petar Preradović" na Trgu E. Kvaternika broj 11, u Bjelovaru.

Trebina na temu: "Strategija razvoja RH: što bi željeli a što možemo postići". Gosti u Bjelovaru biti će: Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, Zoran Pusič, predsjednik Gradskog odbora za ljudska prava, te Tomislav Jakić, novinar  Trebina će početi u 18,00 sati, u prostorijama knjižnice. Tako brzo su se zaboravili svi Mesićevi promašaji. Ali zato on će nama doči u Bjelovar, pričati sve svoje obmane i laži... Hrvatsku i hrvatski narod on je maksimalno iskorištavao za svoje probitke. I sad Mesić otkriva svoje karte  i radi (tobože) na stvaranju ugleda Hrvatske države. Neka Stjepan Mesić zna da nije dobro došao u Bjelovar.

A i ja osobno nikada ga nisam smatrao svojim predsjednikom, te on je za mene stara obična "komunjara" i "politička lešina", koju je stalno netko gurao unaprijed. Na svom ambicioznom putu prema apsolutnoj valsti - Mesić nije birao sredstva prema svome cilju..
Iza njega ostali su razrušeni hrvatski gradovi i krvoprolića,.., bijeda i nezaposlemost... Kada bi se učinio samo kratki opis i pregled svega zla - što je Mesić učinio, odavno bi bio u zatvoru.. A ne da nam još dolazi "soliti" pamet i muljati kako treba živjeti. Bolje da vrati novac, koji je pokrao od Hrvatskog naroda i hrvatskih iseljenika... Poručio bih Mesiću tom komunističkom diktatoru - da nije nam potreban u Bjelovaru. Mesići idi omano - i idi svojim izdajnicima!

Ja neću sudjelovati u prikrivanju Mesićevih zlodjela, no dapaće, javno ću o njima uvijek govoriti...  Udruženja koja su se okupila oko Stjepana Mesića, nisu nikakve udruge za ljudska prava i pravdu, to su "lažnjaci" i imitatori... Oni su "fikus" od kojega narod nema ništo, već samo golemu štetu. Mesić je kriv za (naj)krvavbiju sudbinu i pljačku Hrvatskog naroda, a tu nam se predstavlja ko rodoljub. Za njegovog predsjedničkog mandata SFRJ-a, njegova armija JNA, rušila je 29. rujna 1991. godine, Bjelovar. Pa ja vas pitam što je on tamo radio punih sedam mjesevi? Takve trebine u Bjelovaru nam ne trebaju...

U Bjelovaru, 14. lipanj 2011. godine

HRVATSKI NEZAVISAN KANDIDAT
i Predsjednik Udruge "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
095/814-82-90, 091/797-65-56
brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
http://istinazanarod.blog.hr

DA LI SE NA GRADSKOM BAZENU U BJELOVARU "PERE NOVAC"?!

crostojkovic | 14 Jun, 2011 13:13

DA LI NA GRADSKOM BAZENU SE

„PERE NOVAC“?!

 

Na to pitanje neka odgovore građani Bjelovara. Gradska uprava vuče sve besmislenije poteze, da bi (ne)promišljene odluke svoje pretvarala u (sve) veće famozne serije dekreta*. Privatni koncesionar Miroslav Levak, dobio je gradski bazen na upravljanje 2010., i 2011. godine. Za ovu godinu grad mu je odobrio financijska sredstva u visini 1.300.000,00 Kuna za sanaciju bazena. Svake zadnje četiri godine i manje, na sanaciju „novoizgrađenog“ gradskog bazena ode nekoliko milijuna kuna. Zapitajmo se: Kome odgovara takav (ne)transparentan sustav? I tko građane pita zašto se to tako čini. Ovo je „dinastija“ i nasljeđe u gradskoj upravi, kakvu ovaj grad dosada nije vidio i poznavao: samovoljno vladanje na bezobziran i despotski* način. Osim toga, onaj tko je dobio koncesiju, dužan je održavati gradski bazen. A ne da grad snosi troškove i popravke.

 

Sad skinimo tabu – oznaku sa onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“, kao što je Đurđa Adlešić, koja je iz gradskog proračuna dala Ivanu Butkoviću za sanaciju bazena 1.750.000,00 Kuna. Da li sad treba svima biti jasno zašto se to tako radi? No, Gradska uprava na to će vam reći: „Nemojte nas samo pitati na što smo sve potrošili novac“. Oni i dalje Vama će prodavati političke floskule* kako je kriza i recesija*,a neodgovorno i dalje će se razbacivati sa vašim novcem. Očito je to zloupotreba vlasti i položaja. Zašto novinari o tome ne žele pisati, to najbolje govori kako su korumpirani, ili bolje rečeno kako su njihovi plaćenici… Da li je sada teško dati cjeloviti odgovor na pitanje otkuda takva neograničena vlast „političkog klana“, da u našem gradu vlada slijepa i jedna gotovo ropska pokorenost.

 

Pred nama su parlamentarni izbori, pa stoga dobro razmislite kome ćete dati svoj glas. Mnoge godine „lopovluka“ učinile su svoje – a građani za to su kao žrtve plaćali cijenu. Ima dosta primjedbi na način života u ovom gradu. Koncesija bazena otišla je u pogrešne ruke. Skupo građani plaćaju svoje osvježavanje na gradskom bazenu i umivanje svoga obraza… Sve je to smišljeni nečiji plan. Svakodnevno manipuliranjem ljudima otišlo je predaleko, u mnogim slučajevima „ljudski rod“ je oborio pogled i predao svoju dušu onima, koje je ovlastio za tako nešto. Ukoliko se ne okrenemo pozitivnoj kritici, ostati ćemo u takvoj atmosferi za sva vremena. A buduće mlade generacije za našu nebrigu plaćati će cijenu.

 

Zanimljivo je, kako je gradski bazen postao nečija „privatna prćija“, na kojoj se banči gotovo cijelu noć, do zore. Grad umjesto da ubire prihode, on još plaća nečiji „jebajluk“. Dok je Butković držao bazen, Levak je tamo radio kao redar – spasitelj,…, pa sad od „batinaša“, Levak je postao privatni poduzetnik. Netreba zaboraviti da je on ljude napadao s palicom na bazenu,…, a nedugo je i policajcu razbio glavu sa čeličnim ključem. Zanimljivo, gradonačelnik takvom čovjeku daje povjerenje i s njim se slika. To je sve drsko, nekulturno, blesavo,… i odviše sramotno. Čuli smo već tezu kako će se M. Levak na sudu braniti protiv policajca Miroslava Chlude, da u trenutku kada ga je napao nije bio uračunljiv. Ali, zato zna čovjek ubirati „lovu“ na gradskom bazenu.

 

U Bjelovaru, 14. 06. 2011.

 

HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i

Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

BRANKO STOJKOVIĆ

095/814-82-90

brankostojković152@yahoo.com

http://crostojkovic1958.blog.hr

NEKA PREMIJERKA KOSOR SAMO GLUMATA !!!

crostojkovic | 12 Jun, 2011 19:26

87 posto građana ne vjeruje Vladi i Saboru

U HRVATSKOJ JE SVE GORA GOSPODARSKA I POLITIČKA SITUACIJA

Što se ekonomije tiče, ona ostaje u padajućem trendu već dvadeset i dvije godine zaredom.

Mogućnost poslovanja u Hrvatskoj ostaje pod povećalom zbog restriktivnije kreditne politike banaka, povećanog broja stečajeva te općenito slabe ekonomske prognoze. Hrvatska s drugim europskim zemljama ima dosta zajedničkih problema s obzirom na sve veći porast starijeg stanovništva koji utječe na gospodarske, socijalne i političke probleme.

Zbog teške situacije na tržištu u Hrvatskoj te priprema za predstojeće parlamentarne izbore, situacija je u Hrvatskom gospodarstvu sve teža... Što se tiče 2011. godine, situacija je još gora. Hrvatsko gospodarstvo se dodatno pogoršalo u odnosu na druge tranzicijske zemlje, pa je rast hrvatskog BDP-a s izvozom pao, za razliku od prošle godine..

Nije da u hrvatskim medijima manjka katastrofičnih predviđanja, zadnjih 10-tak godina slušamo kako će nas veliki vanjski dug uništiti, međutim uvijek ostaje na tome, nejde se dalje od toga, ne nude se nikakve usporedbe sa prijašnjim krizama (eventualno sa Argentinom), nikakve ozbiljnije analize , često se pretjeruje, govori gotovo o smaku svijeta.
Ali očito je da u Hrvatskoj puno taga ne štima... Stanje u zemlji je potpuno zabrinjavaajuće.

Hrvatska vlada očito nema više nikakvu moć ni vlast, ta moć je u rukama kapitalista kojima je ta ista vlada u bescijenje rasprodala sve što je vrijedilo. Tajkun Ivica Todorić je gospodar hrvatske prehrane i vlasnik pola Hrvatske... Ako smo se za to borili, onda ovo više nema veze sa stvarnošću....


U Bjelovaru, 13. lipanj 2011. godine
NEZAVISAN HRVATSKI KANDIDAT
i Predsjednik Udruge "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
095/814-82-90, 091/797-65-56
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb