CROSTOJKOVIC

JE LI ANGELINA JOLIE BILA SILOVANA?!

crostojkovic | 20 Februar, 2012 12:28

Mene film od Angelina Jolie ne zanimaKAD HRVATSKI NAROD NEMA DRUGOGA POSLA

Ja sam čovjek koji je u svom životu pogledao jako puno filmova i to svakakvih vrsta. Mene film od Angeline Jolie ne zanima. Jer smatram da taj film je mješavina jedne političke urote i prevare. Medijska "pumpa" koja se je digla u našoj zemlji je sramotna. To masovno i psihičko silovanje duša je naručen scenarij - od politike koja vlada našim prostorima. Angelina Jolie posjetila je Zagreb povodom premijere svog filma 'U zemlji krvi i meda". 

Snimanje tog filmovi na krvi primitivnog Balkanskog naroda, i prikazivanje ratnih zbivanja je stvaranje novih mržnji. Pitam se: Što Angelina zna o ratnom silovanju - kao žena koja je "krema" Hoolivudske" filmske kuće? Ona se pojavljuje kao spasiteljica "silovanih žrtava", upravo onako kako je glumac Rade Šerbedžija predstavio pred hrvatskim medijima - da je ona sveta žena. Stvarno nema većeg sranja od toga.

Iza kulise se skriva "sad će njezin film" dignuti prašinu, ili bolje rečeno izazvati komentare kod mnogih ljudi. Ona dolazi da "razminira" naša područja, jer to nismo sposobni mi Hrvatski narod i politika koja nas predstavlja. Nismo u stanju da uopće kaznimo one koji su mine te i posijali. Tobože se priča da je film izazvao burne reakcije kod srpskog naroda u Banja Luci. Eto, Rade Šerbedžija "hrvatski dobrotvor" koji brine o hrvatskim silovanim ženama - za vrijeme rata je pobjegao iz Hrvatske. Sad se vraća u punoj slavi? 

Neće nama Angelina Jolie ništa dati, dapače ona želi na Balkanu zaraditi na nama - ja u njezine humenitarne parole ne vjerujem.. Ona se petlja u sve i svašta da sebe reklamira; usvaja tuđu djecu pa čak i od afriknaca. Brine za djecu s posebnim potrebama - kako je to laskavo. Onda, se sam pitam - što rade sve te službe koje su zadužene za te probleme...

U Bjelovaru, 20. veljača 2012. godina

Vođa pokreta "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
C R O A T I A
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb