CROSTOJKOVIC

HRVATI SU RATOVALI DA BUDU SIROTINJA

crostojkovic | 19 Avgust, 2013 12:47

19.08.2013., ponedjeljak

PERO RADAKOVIĆ U RATNIM ZBIVANJIMA 1991., DOČEPAO SE SVE GOSPODARSKE IMOVINE U BJELOVARUPOKRET "ŠTIT" ZA REPUBLIKU HRVATSKU I BOSNU I HERCEGOVINU; 
Glasnik: Nacionalni Informator - br. 343; 


SIN OD PETRA RADAKOVIĆA POSTAO JE VLASNIK PILANE -DRVNE INDUSTRIJE ČAZMA d.o.o. 

Ratomir Radaković. Bjelovar, Novoseljanska 280., kupio je sve dionice od drvne industrije "Česma" iz Bjelovara, postao je vlasnik proizvodnih pogona i Interijeri opremanja d.o.o "Česma". 

* Zatvorenici iz bjelovarskoga zatvora rade u Čazmi, fizičke radove na pilani u Čazmi. 

DANAS U BJELOVARU MALO KOJA ZGRADA ILI OBJEKT NIJE OD RADAKOVIĆA.Zoran Radaković je direktor Erste banke u Beogradu - SRBIJA. 

Petar Radaković diplomirao je na Ekonomskom fakultetu. Karijeru je apočeo 1973. kao stručni suradnik u područnom Zavodu za zapošljavanje u Bjelovaru. U Kreditnoj banci Zagreb - filijala Bjelovar zapošljava se 1975. gdje radi kao kreditni referent i analitičar-planer te potom kao rukovoditelj Službe računovodstva. 

BJELOVARSKU BANKU JE PRODAO STRANCIMA 

U razdoblju od 1979-1984. je rukovoditelj Sektora računovodstva, sredstava, plana, analiza i elektronske obrade podataka u Bjelovarskoj banci. Od 1985.-2000. je v.d. direktora, direktor i predsjednik Uprave Bjelovarske banke d.d., a nakon fuzije te banke s Trgovačkom bankom Zagreb i Čakovečkom bankom u 2000. postaje predsjednik Uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb. U NOVOSELJANIMA JE KUPIO ZEMLJIŠTE OD PRAVOSLAVNOG POPA I NA NJEMU IZGRADIO ARGELU I SINU IZGRADIO VELEBNU KUĆU.

Nakon kupnje Riječke banke od strane Erste Bank Beč, tijekom godinu dana (2002.-2003.) na čelu je Riječke banke d.d.. Spajanjem Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb i Riječke banke d.d. Rijeka postaje predsjednikom Uprave fuzionirane Erste&Steiermärkische Bank d.d. Rijeka, treće banke po veličini na hrvatskom tržištu.

Od Pere Radakovivća su ljudi za kriminalne radnje; Miroslav Čačija, Đurđa Adlešić, pokojni Ivan Butković - Bubi, Direktor društva "Central" Branka Martinić iz Bjelovara, Ivica Paljak, Mato Vukalović, Mile Ćuk, Luka Markršić, Drago Caparin, Mladen Vujčić, Mladen Lončar, Anđelko Toš, pokojna Gordana Toš, Drago Šaravanja, Marijan Coner, Milice Beljan, Vinka Đođe, Zdravko Pevec i Višnja, Ante Butković, Ivana Tomić, Dijana Butkovi- Sertić, Damir Bajs, Bogdan Diklić, Mato Sičaja, Dubravko Novak, Tajana Kesić – Šapić, Žarko Čanađija, Zlatko Navojac, Jakov Ćorić, itd.VLASNICI SVEGA I SVAČEGA - RATNI PROFITERI 

Radaković se je dočepao; Čazmatransa, RO "Tehnike", Centrala hotelsko, ugostiteljsko, turističko društveno poduzeće - Preradovićeva 1/I, 
Bjelovar. Tomo Vinkovića, CROMAX-a, djelatnosti ugostiteljstva, turističko 
posredovanje, pranje i čišćenje rublja i odjeće, te trgovina na veliko i malo prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, ELEKTROMATALA, Tijekom 1999. Vesna Radaković kupila je od malih dioničara 257 otplaćenih dionica i od društva "Gruda" 36 dionica, te ima ukupno 3 253 dionice ili 25,26% temeljnog kapitala.Radaković dobiva "zeleno svjetlo" za svoje kriminale od HNB-a.

Dioničari Društva su u srpnju 1997. zamijenili dionice Društva s dionicama društva Graničar na temelju odluke skupštine i zaključenih ugovora. Zamjena ovih dionica izvršena je na način da je jedna dionica društva Graničar nominalne vrijednosti 400,00 kn zamijenjena za 
jednu dionicu Društva nominalne vrijednosti 300,00 kn. Nakon toga dioničari društva Graničar su: Moslavka d.o.o. (MBS 010003169) Bjelovar, M. Hrvatske 12 (dalje u tekstu: Moslavka) čiji je osnivač i direktor Vesna Radaković Bjelovar, Novoseljanska 280 ima 5 010 dionica ili 38,90% temeljnog kapitala, 23 mala dioničara imaju 3 020 dionica ili 23,45% temeljnog kapitala, Vesna Radaković ima 2 960 dionica ili 22,98% temeljnog kapitala i Bjelovarska banka Bjelovar, J. Haulika, čiji je direktor Petar Radaković, ima 1 890 dionica ili 14,67% temeljnog kapitala.Potpisivanju ugovora prisustvovali su predstavnici Grada Bjelovar na čelu s gradonačelnicom Đurđom Adlešić, Andrija Petrović, predsjednik Uprave Razvojne agencije Sjever – DAN, Morana Műller, stručni suradnik, direktorica Poslovnog parka Bjelovar, Adela Zobundžija, te Petar Radaković, predsjednik Uprave Erste & Steiermärkische Bank d.d., Goran Belošević, direktor Regionalne direkcije istok i Livija Šaravanja, direktor poduzetničkog centra Bjelovar.

U VELJAČI 2011. GODINE POTPISAN JE SPORAZUM IZMEĐU ERSTE BANKE (PETRA RADAKOVIĆA) O SUFINANCIRANJU IZGRADNJE ĐAČKOG DOMA U BJELOVARU. ŽUPAN MIROSLAV ČAČIJA JE TADA KAZAO: “U JESEN ZAPOČINJE IZGRADNJA DOMA TEŠKA 45 MILIJUNA KUNA. Brojne osnovane tvrtke u rukama su obitelji Radaković; "Grude" d.o.o., "Cernik", "Aurel", "Granding" d.o.o.,.., građevinska zemljišta, prometne obilaznice, bivša sva poduzeća, ugostiteljski lokali, vinarije, mediji (BBR), kuće i objekti, i dr. Mnogi radnici su izgubili svoja radna mjesta ubog takvih... Možemo slobodno nazvati "Bilogoru" i "Bjelovar" carstvo od dinastije Radaković...-----------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava) 
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 19.08.2013. (Ponedjeljak) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90, 
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------
1596. Članaka

PROPAO OBEČAVAJUĆI KOMUNIZAM - UGLAVNOM DA SU LJUDE POUBIJALI

crostojkovic | 19 Avgust, 2013 09:34

18.08.2013., nedjelja

NE ZABORAVIMO SVOJE DJEDOVE I ONE ŠTO SU SE BORILI ZA HRVATSKU

Vatikanski Papa i Tito (UDBA izdajničko-politički kurveraj)

Bleiburg i Križni put - genocid nad Hrvatskim narodom 

Nikad ne smijemo zaboraviti zločine od Josipa Broza Tita, partizana i komunističke partije, koji su počinjeni u Drugom svjetskom ratu, kao upozorenje budućim generacijama.

NDH nije nastala iz osvete, nego iz potrebe Hrvatskog naroda. Nema nema smisla zataškavati da je OZN-a napravila krvoproliće. I sve jame, i ti svi grobovi moraju biti detaljno istraženi i obilježeni. 

-----------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava) 
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 18.08.2013. (Ponedjeljak) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90, 
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------
1595. Članaka

SUĐENJE PROTIV ČASTI I DOSTOJANSTVA

crostojkovic | 19 Avgust, 2013 09:32

17.08.2013., subota

SRAMOTNA PRESUDA OD SUTKINJE JOSIPE FERTIĆ IZ KRIŽEVACA 


Ja, Ivica Iličić Iz Bjelovara, želim kazati za javnost; da presuda koja je donesena protiv mene, ima elemente; "Mita i korupcije". 

U toj presudi prioritet bi trebali imati zaštitari, koji posjeduju licencu, koja vrijedi oko desetak tisuća kuna. Oni su zaduženi da štite ljude i imovinu, te bi oni trebali biti glavni svjedoci na Prekršajnom sudu. Nažalost, ti zaštitari se ne spominju u presudi, jer jedan od tih zaštitara je bivši vrbovački policajac, koji nema zaštitarsku licencu. A radi se o Zdenku Prelecu, koji je kazneno evidentiran u MUP-u. Umjesto da mi je on pomogao u mom slučaju, on nije ništa učinio; da spriječi Gjerg Domgjonija, da tome nasilniku oduzme pištolj i spriječi moguće propucavanje mene. 

Nije čak ni policiju htio pozvati, iako sam rekao da mi prijeti opasnost i drugim gostima u lokalu. Ja sam bivši pripadnik specijalne jedinica "Omega" iz Bjelovara. Iznenađen sam ponašanjem bivšeg policijskog kolege, koji me izdao na perfidan način. Stavio se je pristrano na stranu nasilnika i u-veliko mu pomogao u prikrivanju kaznenog djela... 

Zbog toga što sam pitao Gjergea Domgjonija; kad će mi vratiti novac koji sam mu posudio - on je repetirao pištolj na mene. Kuda sam oštećeni, na sudu se vodim kao prvo-okrivljeni,.., što je skandalozno... 

Rekao sam na Prekršajnom sudu, da nedostaju važne pojedinosti u policijskom optužnom prijedlogu. Žalio sam se na rad policajca Zlatka Šargača, koji je u potpunosti iskrivio policijski zapisnik. Izjavio sam da nije; obavio razgovor sa zaštitarima, niti je prijavio vatreno oružje, niti je policiji predložio da se pregleda postojeća snimka video nadzora.... 

Njegov rad je poznat u "slučaju Stjepana Majnovića", gdje je dva puta dao različiti iskaz. Tu konstataciju potvrđuje i Udruga "Štit" iz Bjelovara. Nisam očekivao da će me s leđa kukavički napasti Dario Kuzmek, sa kojime nisam imao ništa. 

Gjerg Domgjoniji je iskoristio Darija Kuzmeka, da mu ovaj bude pomagač u kaznenom djelu i uroti protiv mene... Ja Kuzmeka ne poznajem, niti sam imao to veće nikakav kontakt sa njime. Skandalozno je i to da se uzima iskaz od dvojice pod utjecajem alkohola, kao vijerodostajan iskaz, gdje su jedan drugome svjedoci. Vlasnik ugostiteljskoga objekta "Zlatne kočije" Ivan Knežić, trebao je narediti zaštitarima da sumnjive osobe pretresaju i pripaze da se ne unosi oružje u objekt. 

U presudi sutkinje Josipe Fertić ima toliko ne logičnosti i laži,.., pa, ću navesti neke od njih. Gjerg Domgjoni je izjavio da je pio sa gazdom lokala, što ovaj kao svjedok nigdje ne potvrđuje. Kuzmek je izjavio da je išao na WC-e, a on je na drugom djelu objekta. Policajac Šargač tvrdi da je nešto vidio, a nije tamo ni bio. Jer došao je nakon 25-tak minuta poslije događaja. 

Moj svjedok Antonio Rogić, nije ispitani ispred tog suda, jer sutkinja tvrdi da je njegova adresa nepostojeća, a po adresi je izdana osobna iskaznica u PU-Bjelovarsko-bilogorskoj. 

Pitam se: Koji je razlog da križevačka policija i Prekršajni sud su moj predmet dali u žurni" postupak. Tražim rekonstrukciju događaja i izlazak krim-policije na teren, može i sa članom ne vladine Udruge "Štit" za ljudska prava, između ostaloga tražim ponovo suđenje, zbog velikih propusta u procesu.

Sudionik sam "Domovinskog rata" i imam priznati status branitelja, policajac Zlatko Šargač, me sramoti, kad mi prigovara da se ne razumijem u oružje. U ratu sam znao što je oružje, i kako s njim se služiti, a sada ga tobože ne poznajem... 

Dobio sam potporu od Udruge "ŠTIT", koja prati cjelokupni moj postupak. 

Ni policija, ni sud se nisu profesionalno podnijeli,.., nego kaljaju ugled i čast ove države. Načelnik Policijske postaje u Križevcima, Danijel Petek, trebao je provjeriti rad od svojih policajaca, a on je olako potpisao optužni prijedlog protiv mene, koji je montiran i temelji se na lažima...

-----------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava) 
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 17.08.2013. (Ponedjeljak) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90, 
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------
1594. Članaka

GDJE JE NESTALO 2,7 MILIJUNA HRVATA U ZADNJIH 68. GODINA?!

crostojkovic | 19 Avgust, 2013 09:29

HRVATE JOŠ UVIJEK ISKORJENJIVAJU PO UDB-inom OBRASCU AKCIJE "FENIKS"

Izgubili smo rat jer Vatikan i Rimokatolička crkva nas je izdala.

KOMUNISTI KOJI SU UPROPASTILI HRVATSKU 

Dr. Ivo Josipović i Stjepan Mesić su "novi" graditelji i restauratori srušenih partizanskih i antifašističkih spomenika. 


"Bože, hvala ti za ove naše reformirane komunističke zločince i hrvatske lopove!"

Došlo je vrijeme da se bivši partizani i komunisti suoče sa svojom sramotnom poviješću i prikrivanjima masovnih zločina Josipa Broza - Tita nad Hrvatima tijekom Drugog svjetskog rata. 


Genocid nad stotinama tisuća Srba i Židova u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj izmišljen, pod političkim vodstvom i propagande Velike Britanije i SAD-a. 

Židovski masoni su stvorili "petokraku" i komunizam. Pobunili su izdajničke Hrvate da budu ljevičari,.., koji su ubijali Hrvate desničare (rodoljube i domoljube) u NDH. 


Četnik JNA i vrhovni komandant SFR-Jugoslavije, koji je 1991., rušio Hrvatsku. 

Posljednjih 22 godina u ovoj "lažnoj Hrvatskoj" bačeni su u vjetar, koji je do kraja zameo Hrvatski narod. 

-----------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava) 
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 17.08.2013. (Ponedjeljak) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90, 
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------
1593. Članaka
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb