CROSTOJKOVIC

STARA BIROKRATSKA ZMIJA DRUŠTVA

crostojkovic | 26 April, 2014 09:25

26.04.2014., subota

POVLAŠTENA KLASA IZ BIVŠEG KOMUNISTIČKOG SISTEMA TKO U HRVATSKOJ IMA POSAO PO POLITIČKOJ PODOBNOSTI?

Oni zapošljavaju svoje ljude (djecu i rodbinu) bez stručnosti i znanja... Takvo je "ideološko-političko" uvjerenje našeg društva. Još uvijek na ovim prostorima Balkana, tj. Hrvatske postoji "podobnost". To stanje "udobnosti" proizlazi iz socijalističkog društva i komunističkog režima. 

Otvorena vrata je "magično pitanje" koje znači "imati špagu" i vezu. Ono je rješavanje važne svoje životne egzistencije. Ovdje čovjek nije nikada bio član puno-pravnog društva. Nekima je dato da "imaju kruh", a nekima da nemaju i oni su osuđeni na propast. I to je "ona pravda" od dr. Ive Josipovića, s kojom se on voli dičiti... 

Tako se nameće pitanje, da "ovo društvo" nije moguće drugačije izgraditi, nego podjelom na one; "crvene ili crne". U takvom društvu od rane "zore do mraka" vlada: "Mito i korupcija". To je isto jedna odvratna vrsta kriminalnog društvenog ponašanja. Na kraju ostaju mnoga otvorena pitanja, na koja "ne zrela demokracija" mora dati naučne odgovore. 

ŠTIT je borba protiv bivšeg modela vlasti i naslijeđene prakse UDBA-škog sistema upravljanja - određene avangardne političke "partijske oligarhije". Svako djelovanje "ovakvog" društva, u principu, uspostavljenom na modelu, djeluje na bazi straha i dezinformacija, dobro razgranatog u policijskom aparatu Republike Hrvatske. 

I to po podobnosti „da oni rade što hoće“. Platna lista u državi postoji, i na njoj su samo "izabrani podobnici". Ako tražite posao "u Hrvatskoj", ovo morate znati - da s druge strane imate posla s perverznom državom, koja je nemoralna i nepravedna tvorevina. 

--------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb